Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako si OBLIKUJETE OBRVI?

Kako si OBLIKUJETE OBRVI?

Živjo!

Mene pa zanima kako si oblikujete obrvi! (Greste h kozmetičarki/ si jih pulite same?)
Če si jih pulite same:
-si jih s pinceto
-ali s samolepilno šablono- z voskom?

Če si jih s pinceto, kako določite lok obrvi? (Jaz moje pulim s pinceto, ampakpo občutku, tako, na koncu nista obe povsem enaki. )
Menda obstajajo šablone, s katero pobarvaš željen lok, in tako populiš kar je izven pobarvanega območja. Mogoče veste kje lahko kupim takšno šablono/ samolepilne trakce-kot nalepke?? Saj jih že dolgo iščem v raznih Mulerjih in DMih, a jih ne najdem!

Kaj pa uporabljate za barvanje obrvi? (Imam, namreč, precej neizrazite obrvi, želela pa bi le malo temnejše. Kje lahko kupim ta prah/ barvo?

Hvala za odgovore! 🙂
Lp

Oblikuje mi jih vizažistka, pač po potrebi, recimo 1x na tri mesece, vmes pa seveda sama pulim, dokler se da.

Šablone sem imela doma ene od essence, (tak kit za obrvi z barvo za obrvi in šablonami), pa so neuporabne. Za moj obraz enostavno prevelike.

Barvam pa obrvi z barvico Givenchy mislim da je odtenek 3 (rjavolaska sem). Barvice za obrvi so bolj take pudraste in obstojne. To samo malo narahlo potegneš par črtic in zabrišeš s krtačko, ki jo imajo običajno te barvice za obrvi.
Baje so super barvice za obrvi tudi Diorjeve, vendar meni odtenki niso ustrezali.

Imam zelo močne obrvi, temne. Grem vsake toliko k kozmetičarki, jo moram zamenjat, ker ona je bolj pristaš naravnega – ne hvala, s skup zraščenimi obrvmi pa res ne bi no. Mi je muka, tako pri kozmetičarki, kot doma. Z voskom in trakci mi ne gre nič ven, tako da jih pulim eno pa eno.

Jaz ne razumem, kako lahko greste to urejat h kozmetičarki recimo 1x mesečno – jaz si jih moram populit vsako jutro, vsako drugo jutro pa res zadnji čas!! :-((

Jaz si jih pulim vsaj 1x na teden, večkrat, priznam, se mi res ne da. K kozmetičarki grem zato, da mi nekak začrta obliko, je lažje potem vzdrževat

kako ti lahko kozmetičarka popravi obliko, če si sama redno puliš obrvi?

In zakaj si je treba oblikovati?

Saj imajo po naravi najlepšo obliko!

Imate preveč časa pa počenjate oslarije!

Mene pa zanima kaj naredite tiste s tankimi obrvmi – obstaja kak pemranenten makeup, da jih ne bi bilo potrebno vsak dan risat ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close