Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako si lahko pomagam

kako si lahko pomagam

Spoštovani,
zaradi androgenizacije mi pospešeno izpadajo lasje po celi glavi(okoli 100 in več na dan).Lasje se tudi tanjšajo in redčijo.
To me spravlja v dokaj depresivno stanje.
Ali pri močnem razredčenju lasišča obstaja še kakšna možnost poleg nošenja lasulje?
Prosim za nasvet, da imam vsaj malo upanja, da ni vse skupaj tako tragično in da obstaja tudi rešitev za moje težave.
VESNA

Pri vsaki bolezni je najbolj pomembno, da se odpravi in poisce vzrok za nastanek le te!!!
Moje razmisljanje je obrnjeno v smer: Vse se da ozdraviti z mocno voljo!! Zacne se s spremembo nacinom razmisljanja, nato pa kompletnega zivljenja.Alternativnih metod je kar nekaj in vse vec ljudi se k njim zateka pri raznoraznih tezavah. Zbrati je treba pravo pot in verjeti, da je vse mogoce!
Danasnji tempo zivljenja je za mnoge prehiter, taksen je tudi nacin razmisljanja,prehranjevanja, …ki pa je zelo pomemben.
Kaj jemo, to smo!!
Skratka ne bom modrovala prevec, ker ne vem natancno za kaksno tezavo gre pri vas, pa tudi vsak clovek drugace gleda na resnico zivljenja. Jaz osebno se ravnam po svoji lastni intuiciji in tako skusam ziveti.
Izpadanje las in veliko ostalih bolezenskih znakov, nas opozarja na nekaj!
Sami pa si lahko veliko pomagamo.
Kar se tice las, ne razmisljajte o lasulji, skusajte v tej smeri, kako bi vasi lasje prisli v normalno stanje.
Drugace pa obstaja nekaksen lasni sistem, k se uporablja tudi pri ljudeh, ki so jim lasje izpadli zaradi kemoterapije. Zal se ne morem spomniti podatkov kdo to dela, vem pa da sprejemajo narocila v Mariboru, v salonu gospe Irene Cebe(salon je v Cityu v Mariboru). Mogoce je dobro,de se obrnete k njim in vam bodo se kaj vec svetovali.

srecno in lep pozdrav, alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close