Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako shujšati v joške?

Kako shujšati v joške?

Minimalna òlača za ljudi in kaj ti potegne Butast sned od habka.?‍♀️??☺☺?????

Pa kaj eni res ne veste kaj pomeni recimo b75? Ni čudno, da pišete eni take blesave komentarje. Tipi usekani na joške, zraven pa jim ni jasno kaj te številke oz. oznake pomenijo. Upam, da vse ženske vedo glede tega.

Hja, ko sem se zredila, je rit zrasla, obseg pasu, obseg pod prsmi in obseg prsi pa tudi sama košarica ni bila več prav :(. Obsegi gredo počasi dol. Se mi zdi, da se na paru najhitreje pozna, potem boki. Pod prsmi in preko prsi pa nikakor nič.

Delam pa dosti sklec. Samo ne vem, če to kaj izboljša mišice tam okrog prsi. Seveda želim obseg spravit nazaj na 75 in ja, povečanje na 95 je res konkretno. Je pa bil tudi plus 25 kg. Ni pa samo obseg večji, tudi same prsi so bolj zašpehane.

Recimo jabuķ, s ķrzšk. Źevs ??????

Ne, jaz imam 75 C in recimo sem celo najdla 70 D in za foro probala in nikakor ni ista številka, košarica je manjša, naramnice so fulllll kratke, verjetno malo manjši obseg okoli trupa, sam men so se naramnice zdele ful kratke, košarica pa isto manjša. 80 B sem tudi probala in je košarica večja, prav tako obseg ful prevelik, 80 C mi je pa tudi prevelik. 80 A tud prevelik, verjetno isto košarica.

Če boš shujšala toliko, kot si se zredila, bodo šle tudi prsi nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6583, 25.11.2022 ob 18:27

Če boš shujšala toliko, kot si se zredila, bodo šle tudi prsi nazaj.

Močno upam. Imam še oblačila (tudi modrce) iz ‘suhega’ obdobja še shranjene. Plan je, da jih spet oblečem. Sem si vzela kavbojke različnih velikosti in si jih nastavila blizu, da so mi za motivacijo, od večjih, da ta malih, ki sem jih spet nosila. Je pa čisto veselje, ko oblečem kako številko manjše. Samo do tistih ta starih pa še dosti manjka.

Izbrizgat mleko, da te ne bo tiščalo.

Anonimno 7889, 25.11.2022 ob 17:28

Šnelo je priden pes, 25.11.2022 ob 17:24

Anonimno 7889, 25.11.2022 ob 17:19

Šnelo je priden pes, 25.11.2022 ob 17:15

Anonimno 7889, 25.11.2022 ob 17:03

Šnelo je priden pes, 25.11.2022 ob 17:01

Anonimno 7889, 25.11.2022 ob 16:40

Šnelo je priden pes, 25.11.2022 ob 16:37

Anonimno 7889, 25.11.2022 ob 16:34

hujšamhujšam, 25.11.2022 ob 16:32

Ko sem se precej zredila, so se tudi prsi precej povečale. Zdaj hujšam, kg gredo dol, obseg riti, pasu tudi. Ampak prsi pa nič.

Prej sem imela b75, zdaj c95 in bi spet rada prišla na normalno velikost pa nič.

Pridi, bom masiral, gratis ?

Bodo še bolj vzhajale.

Ni dokazov , kakor jih ni za dolgotrajno osdkrbo ?. Za probat je, itak je gratis……

Le glej da delas zunaj v zimski idili. Ker notri lahko vzhajao kot testo, do stropa.??

Aha, veš , ali le ugibaš? Probat, to je ziher- ni dileme, najprej zunaj, pol še znotraj, če praviš, da je razlika…….?

Probaj pa povej … le pazi na strop?

Sam ne morem, ona ni za…. molči?

No, ne smem je ustrasit s tem stropom, pa zimskim mrazom.??

Saj bo, ne vrzi puske v koruzo iz prve.?

Dama, tip ima tople roke v zimski idili. Pa se gratis je. Zimski  bra petek.?

Lepo, da se trudiš zame?

Lepo ogret boš v zimski idili zaposlen s skrbjo zanjo. Nič te ne bo zeblo. Bo kot zvonček ven pokukala?

Matias je tudi po nikom Matjažko klatil neumnosti jo ženski prsih. Bi človek mislil, da bo z leti kaj dozorel pa še vedno na nivoju najstnika.

Šnelo je priden pes, 25.11.2022 ob 18:46

Lepo ogret boš v zimski idili zaposlen s skrbjo zanjo. Nič te ne bo zeblo. Bo kot zvonček ven pokukala?

Pa vidiš, ne šlivi me ?

Recimo, ena, ki vam prodaja vse zdravo, je rekla, da bi bila še enkrat noseča za večje joške. No Saj pol je!šla kupit košarico C. Pa pri njej nikdar nisem tegovala. ☺☺☺Tamle se olupljena kruška vtikuje Vane, zakaj źe? Ko bom začela lupit, boste skriti vsi. Do takrat uživaj. Kreten.

Kako se vi tu zafrkavate. Hahah. Če hočeš spet na nižjo košarico, bo treba hujšat. Telo hujša celo – enakomerno. Ne moreš shujšat samo v joške.

ajajajaj, 26.11.2022 ob 08:00

Kako se vi tu zafrkavate. Hahah. Če hočeš spet na nižjo košarico, bo treba hujšat. Telo hujša celo – enakomerno. Ne moreš shujšat samo v joške.

dejansko je tako, da se pri hujšanju veliko prej joški povesijo kot bo shujšala v predelu pasu. Torej rezultat bodo dolgi joški 🙂

jaz najprej shujšam v joške

Glede na kosarice si se zelo zredila. Imej se naprej voljo za hujsanje in se ti bodo tudi prsa zmanjsale saj so le mascobno tkivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close