Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako shujšati le v trebuh?????

kako shujšati le v trebuh?????

sem malo trebušasta, ravno toliko, da me kavbojke tiščijo v pasu, v rit pa skooraj prevelike, nasveti prosiiiim! jem normalno, malo tečem, premalo?

300 trebušnjakov na dan.

od začetka 40 🙂 nato stopnjuj.

Jaz sem bila na istem, sem bilo natrenirala, rezultati so bili očitni.

Kmalu zanosila, zdaj sem spet trebušasta 🙁 a nikakor, da se spravim delat trebušnjake 🙁

Imam enak problem. Pred dvema letoma sem shujšala 6 kg in tudi v trebuh, pa sem jih zopet pridelala in največ v trebuh. Tudi jaz bi rada shujšala predvsem okoli pasu, se pa bojim, da je liposunkcija edina rešitev.

res? samo s trebušnjaki? koliko časa? že zdaj hih delam po teku, a le 2krat na teden recimo. verjetno premalo? vsaj ene 2 cm bi morala skinut

Kot prvo, v trebuh ne moreš shujšat s trebušnjaki. Prvo je treba dol s trebuha spraviti odvečno maščobo. To se dela s pomočjo pravilne prehrane in redno vadbo. Najmanj 3-6 mesecev… Odvino tudi od metabolizma. Šele nato se s trebušnjaki oblikuje mišica… Mišica je zmeraj pod špehom namreč…

Za trebuh nikakor ni dosti samo telovadba… trebušnjaki sicer utrdijo mišice, ampak te so še vedno pod maščobo in trebuh zgleda še večji… poznate rek – abs are made in kitchen!, torej 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} rezultatov prinese hrana, ostalo prave vaje…

niso pa samo trebušnjaki (še sreča za tiste, ki imajo težave s križem), obstaja ogromno drugih vaj samo pobrskat je treba 😉

ali eliptik lahko pomaga oblikovati trebuh?

Dejte no vedet že, da je treba prvo maščobo dol dat, pol pa oblikovat… brez tega ne gre!!!

Ali pa se bo potrebno sprijaznit s tem, da imamo ženske zelo različne oblike telesa? Ene so hruškaste, druge v obliki kaplje, tretje v obliki jabolka, četrte so kot stebri. Idealnih, v obliki peščene ure, je malo. Na žalost… ali pa na srečo. Saj bi bil dolgčas, če bi bile vse enake 🙂

Če si ti dejansko jabolčkasta, boš samo v trebuh težko shujšala. Povsod drugod se ti bo prej poznalo kot tam, kjer si želiš. Morda najprej poskusiš jesti manj kruha in sladkorja, pa črtaj večerje, potem pa povej rezultat. Poleg trebušnjakov, s katerimi jaz ne bi pretiravala, pa raje naredi nekaj raztezalnih vaj za hrbet, se ti bo okrog pasu tudi poznalo. Seveda pa še vedno teci, če ti je to všeč.

Pa ko delate trebušnjake, ne pozabite na kontra raztezanje, sicer boste še bolj trebušaste.

Za adijo maščoba s trebuha (+ ostali predeli) = 45 minut na dan teka!

Se sploh zrediti ne moreš.

To se pa strinjam. Lahko celo veliko ješ, pa če imaš srečo še shujšaš:).

Najprej porihtaj prehrano – ukini enostavne ogljikove hidrate (sadni jogurti, bel kruh, piškotki) po 16. uri in jej za večerjo kakšno skuto, jajca. vsaj 2x tedensko delaj vaje za trebuh in 2x tedensko kakšna hoja v hrib, kolo, toliko, da se ti dvigne pulz in se malo prešvicaš. Pa jej zdrave maščobe in več beljakovin.

Ne poslušaj, da ne moreš shujšati z vajami. Kolegica je imela enako postavo jabolko in ji je zelo pomagal pilates – po 6 mesecih je bila kot ploh, prej pa precej trebušasta. Dejstvo je, da je treniranje samo trebušnih mišič premalo. Potrebno je utrditi še hrbtne mišice.

Torej trebuha se boš znebila z ustreznimi vajami za hrbtne in trebušne mišice.

KAKŠNI BUTASTI NASVETI.ne zavajajte.trebuh ne izgine.lahko shujšaš.ampak ODVEČNA MASČOBA ostane.pa lahko narediš 1000 trebušnjakov na dan še vedno bo trebuh visel čez hlače.edina rešitev je primerne hlače z višjim pasom

za začetek so najboljši mini obroki -večkrat

Jaz imam tudi tezave s hujsanjem sicer sem velika dladkosnedka in se zelo tezko obvladam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close