Kako sem žalostna
Ej malo rizkantno si ti šla s tipom, ki je zardi tebe drugo pustil..jaz bi vedno razmišljala, da bo prej ko slej tud z mano naredil tako. No Manca..sicer ga pa ti najbolj poznaš. Mogoče ga samo malo vreme jebe in je imel slab dan….Ti bo danes povedal a je reno mislil al ne. Če pa hoče pa naj gre….a veš kolk jih je še!Too much!
Ja če bi blo to bi ga popolnoma razumela. Ne gre se da je to mamin bioenergetik in mu moram nesti eno sliko zaradi tega sva se menila. To sem mu tudi povedala pa mu ne gre v glavo. Skoz sem z njim pa še vedno pravi da mima pojma kaj jaz vse delam. Čudn je to pa nimam niti možnosti ker sva večino skupaj. Ampak kar nekaj najde. Pa kao ni ljubosumen samo na kur…. mu gre.
No, Manca pa si malo več obrazložila!
Mislim, da on še ni popolnoma razčistil, zakaj se je razmerje z prejšnjo končalo. Svoje frustracije vleče za seboj v razmerje s tabo! Mislim, da ga je strah, da ga ne boš zapustila, kot je on prejšnjo! Zaradi tega je ljubosumen, vidi strahove tam kjer jih ni in se počuti ogroženega!
Najprej bo moral sam pri sebi razčistiti kako in kaj!
Ti, pa, hm, odločiti se boš morala ali mu boš pomagala, stala ob strani ali pa rekla pa, pa!
Pogovorita se!
Vseeno pa mislim, da določene besede, čeprav so izrečene v jezi, lahko skrivajo v sebi tudi določeno resnico. Če pa ne, potem mora obstajati neka meja, tudi ko se kregaš!
Upam, da se bo razčistilo tako kot si želiš!!!
Lep dan !
poli
Manca, nikar ne preskoči kar tako te pripombe. Tisto o sms je tudi malo čudno. A si te želi lastiti ali kaj? Če bi notri res pisalo kaj čudnega…tako pa nima smisla. Sama razmisli, če ti je z njim vse ok, ali ne, potem boš vedela vse.
Aja, pa prejšnjo je pustil zaradi tebe. No, nič ne rečem, če je po sredi trezna odločitev. Ampak ali ne bo morda zgodbe ponovil? Ne trdim, samo sprašujem se.
To so pomisleki, drugače pa, če ti v sebi veš, da ima veza prihodnost, potem go on in ne greni si življenja, prav?
najlažje je krivdo za svoja dejanja valiti na nekoga drugega. tudi jaz imam takega moža, ki sam ne ve kaj bi rad. upam da boš pravočasno postavila svoje meje. najbolje je da se pogovorita in razčistita stvari ,v razmerju pa je vedno najpomembnejše zaupanje, če tega ni je stres programiran že v naprej. pomembno pa je tudi da si ne razbijaš glave za vsako besedo, ki jo v svoji jezi izreče tvoj fant.
lep pozdrav inja
Forum je zaprt za komentiranje.