Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako sem “ogoljufal” tuje turiste

Kako sem “ogoljufal” tuje turiste

V zdravstvenem domu gneča, pa kar nekaj turistov. Nek turist se začne pogovarjati z mano, če tu kaj znajo, in če je dobro, seveda sem mu natvezil razne zgodbice koliko so jih zašuštrali, nakar hitro vstane in gre, sledijo pa mu še drugi turisti, ki so poslušali pogovor. Vrsta se je zelo izpraznila, naši pacienti pa so me imeli za heroja, ker sem jih odrešil čakanja! Naj postavijo poseben ZD samo za turiste!

Odgovor na objavo uporabnika
banda turistična, 05.08.2021 ob 07:37

V zdravstvenem domu gneča, pa kar nekaj turistov. Nek turist se začne pogovarjati z mano, če tu kaj znajo, in če je dobro, seveda sem mu natvezil razne zgodbice koliko so jih zašuštrali, nakar hitro vstane in gre, sledijo pa mu še drugi turisti, ki so poslušali pogovor. Vrsta se je zelo izpraznila, naši pacienti pa so me imeli za heroja, ker sem jih odrešil čakanja! Naj postavijo poseben ZD samo za turiste!

??????

Ti si fulll faca

Ja, seveda ja, turisti navalijo v ZDje. Kdo ti bo to verjel?

Pride Nemec malce v Slovenijo na dopust pa potem ure in ure sedi  lokalnem ZDju. Pa ne en, polno turistov je.

Aja, če je nujno, recimo poškodba, so urgence.

Poglej si kdaj ZD v Portorožu, če ne verjameš. V Zagorje in podobne luknje pa verjamem da ne pridejo.

pri nas jih je ogromno, 05.08.2021 ob 08:04

Poglej si kdaj ZD v Portorožu, če ne verjameš. V Zagorje in podobne luknje pa verjamem da ne pridejo.

Seveda ti verjamem. Cilj dopustnikov je preživljat dopust v ZDju. Kaj češ lepšega a ne?

Drugače pa veš kako imamo mi urejeno? Če je nujno, gredo ljudje na urgenco, ne v ZD. Tega pri vas še niste vzeli? Aja, ne, pri vas je to pač užitek: prideš iz Nemčije v ZD v Portorožu :).

ja seveda ja, 05.08.2021 ob 08:33

Seveda ti verjamem. Cilj dopustnikov je preživljat dopust v ZDju. Kaj češ lepšega a ne?

Drugače pa veš kako imamo mi urejeno? Če je nujno, gredo ljudje na urgenco, ne v ZD. Tega pri vas še niste vzeli? Aja, ne, pri vas je to pač užitek: prideš iz Nemčije v ZD v Portorožu :).

kaj vi imate urgenco v lokalni gostilni, je to poseben objekt, v hlevu, al kje??

pri večini mest je to ali v sklopu bolnišničnih objektov ali v ZD, je pa posebej vhod, to pa..

Kaj sikate, če nimate pojma. V turističnih krajih so ZD polni turistov, tudi pri nas. Zaradi tega so tudi odprli turistično ambulanto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close