Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?
Matjažko, ta tema je že lanski sneg. Še meni kot avtorici ni več zanimiva. :)))[/quote]
Tako hitro pa še sveže zapadlega snega ne pobere (pa ga zelo hitro), kot tvoje zanimanje za nekaj, kar te je zanimalo. :))
Matjažko, ta tema je že lanski sneg. Še meni kot avtorici ni več zanimiva. :)))[/quote]
Jah, zanima nas, kako se je končalo, a si zbrcala katerega v mednožje, da so odnehali? :))))
Ta frdmana moška nadloga, samo se slinijo za hudimi bejbami, kot je Antilopa! 😀
Nič bolje na forumu, povsod se smukajo okrog tebe moški, še jaz se komaj obvladujem… :)))
Itak, da vezani slinarji oblajajo vsako babo, pa naj bo v gostilni, ali službi.
Potem pa hop na forum zagovarjat družinske vrednote, svetohlinit…No saj, druga jim ne ostane, ker se ženske večinoma njihovim pomilovanja vrednim fukfehtarskim poskusom samo režijo.
To sem opazil. Bolj nikakav je tip, boljšim babam laja..No, seveda ostane samo pri lajanju.
Samo ni dovolj le to, ker za žensko moraš biti tudi ti dober. Moški seveda niste izbirčni, samo da se dogaja:).[/quote]
Če ga osvaja, potem že nekaj vidi na njemu. Ali ti delaš drugače? :))
Če ga osvaja, potem že nekaj vidi na njemu. Ali ti delaš drugače? :))[/quote]
Morda to on vidi, si domišlja…zaradi močne želje:).[/quote]
Jp, mogoče pa ona misli, da si on to domišlja, ker si še bolj želi, da bi si on to mislil o njej. :))
Joj mi gredo taki pizdetki na zivce ,ko pravjo saj ni nc narobe ce zenska se slini okol mene, in bo mela neke koristi od mene. Če ma doma otroka in ne skrbi za njega in za moža , dovoljo da se skurba z nadrejenim a?? Kaj se strinjaš brihtna glava.Kaj bi še delal v takem timu, ki se miza maje, in ne prinese dobička. Brez jajčnik
Osvajanje na delovnem mestu je nekaj najboljšega, ker jo vedno osvojiš. Fora je v tem, da bo tvoja tarča, oziroma več njih, katere so zasedene po času popustile, ko bodo pri njej nastale težave. Dolgoletne vezane so najboljše za te stvari, počasi in vztrajno, a ne vsiljivo ji flirtaš in poskrbiš da se ima s teboj fino. Ker vemo, da danes se dlje časa družimo s sodelavci kot s partnerjem, bo tvoj čas z njo večji od partnerjevega in tako bo kmalu popustila.
Ratalo mi je že praktično z vsemi zasedenimi sortami. Samo počakati moraš na trenutek, ko ženska vara ali iz jeze do partnerja, ali iz obupa, mogoče zaradi hudega prepiranja doma itd….ženske so lahke, ker vedno na koncu popustijo in takrat jim moraš biti ti tam, da jim ponudiš oporo in trdega tiča, na katerega se nasadijo 🙂
Dolgoletno osvajanje obstaja in to je najboljše, sploh ne rabiš veliko 🙂
osvajalec na dolgi rok, ti pa ne das veliko nase, se prav nic ne cenis, delujes precej neprivlacno. Da ne recem, en kup gnusa mora bit v tvojem zivljenju. Zakaj to pocnes in kdaj bos prenehal? Razlicne vrste osvajalcev obstaja in ti spadas v zalostno, ker ne verjames, da si zasluzis boljse zivljenje.
To je res.
Res pa je tudi, da sita riba ne bo plavala za vabo. :)[/quote]
Naš wd40 preferira težji plen. :))
Robi, imaš prav, da sita riba ne bo hitro podlegla. Je pa hudo gledat to sceno, ko je očitno, da moški manipulira s konkretno žensko.[/quote]
Ženske kot psihično močnejše, s takimi ne bi smele imeti večjih problemov…
Forum je zaprt za komentiranje.