Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?

Kako se “znebiti” osvajalca/osvajalke na delovnem mestu?

Tema ima smisel samo v tem,da bralec dojame tvoje pisanje kot “ohh..kako dobra sem..”.Edino kar človek lahko razbere v teh hvalospevih.

A res? Ker jaz tega nisem tako prebrala, pa tudi med homo sapiense spadam… 🙂

Pred leti sem se znašla v podobni situaciji, pa sem izkoristila priložnost, ko smo med pavzo klepetali (nas je bilo več, je bil pa tudi ta tip zraven), in pred vsemi jasno povedala, da se ne zapletam s sodelavci. No, na mojo srečo sta v firmi na malo višjem položaju delala tudi dva, ki sta se razšla, pa sta oba težko skrivala svoj ranjen ego, tako da se je večinoma kar strinjala.
Tudi sicer sem zagovornik direktnega pristopa, najprej prijaznega, če ne dojame, pa tudi zarenčim lahko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pred leti sem se znašla v podobni situaciji, pa sem izkoristila priložnost, ko smo med pavzo klepetali (nas je bilo več, je bil pa tudi ta tip zraven), in pred vsemi jasno povedala, da se ne zapletam s sodelavci. No, na mojo srečo sta v firmi na malo višjem položaju delala tudi dva, ki sta se razšla, pa sta oba težko skrivala svoj ranjen ego, tako da se je večinoma kar strinjala.
Tudi sicer sem zagovornik direktnega pristopa, najprej prijaznega, če ne dojame, pa tudi zarenčim lahko.[/quote]
Grozljiva pošast Senza.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi sicer sem zagovornik direktnega pristopa, najprej prijaznega, če ne dojame, pa tudi zarenčim lahko.[/quote]
Grozljiva pošast Senza.[/quote]
Ja, ja, be afraid, be very afraid!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne delaj tega! Namreč ne ukvarjaj se z mano. Škoda časa in prostora!
♥ you 2 ☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, to je najboljša taktika – da vpričo večih ljudi rečeš, da se ne zapletaš s sodelavci. Tako bo to jasno njemu in tudi drugim. :))

Misonkka, pri tebi mi je zanimivo to, da kljub temu, da naj bi imela moža (kot praviš), toliko energije potrošiš zame tu na forumu. Raje nabavi kakšno seksi spodnje perilo, nauči se plesati trebušni ples in preseneti moža. :)))

Ohh Antilopa,zelo malo ga zate zapravim.Dnevno en post napišem,morda dva.Tukaj ti ne zmorem časovno slediti zaradi bolj pametnih opravil v življenju.

In ja..trebušni ples pa obvladam:)

jaz enostavno ne razumem, da je potrebna tu kakšna taktika. privlačnost, kemija, želja, skladnost med dvema, je ali je ni.
taktika, to je meni neumnost.
kaj pa ti kdo more?
dober delavec je zaradi svojega znanja in sposobnosti vedno sam sebi in od pravega delodajalca zaščiten.

spletkarstvo v proračunsko birokratskih službah mi ni jasno in očitno vas je tam preveč, da se lahko to dogaja.

Vsi tvoji posti so v bistvu citat mojega posta. Sicer ne rabim tvoje pozornosti tu na MON, ampak zaradi mene….Raje si za vzor vzemi kul punce tu gor: Bikini, Calypso, Senzo, Japkico ipd. Vsaka ima svoje značilnosti, ampak generalno gledano se da z njimi lepo pogovarjati. Tudi midve bi se lahko, če ne bi vedno mislila, da imam kaj za bregom. Torej, razmisli.

Antilopa, enkrat ga odvleci na samo in mu (kao obzirno) povej, da mu grozno smrdi iz ust. Garantiram ti, da ga boš imela odtlej vedno na distanci :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj pravim da je tema bedasta do konca.

Antilopa, enkrat ga odvleci na samo in mu (kao obzirno) povej, da mu grozno smrdi iz ust. Garantiram ti, da ga boš imela odtlej vedno na distanci :)))[/quote]

Haha, Margot, ta je pa svetovna. :)) Sicer je res, da je težje dojemljiv….

Bikini je vredu.Calipsula? ejh lepo te prosim.
Antilopa ti dobro veš,da sem ti vedno bila naklonjena.Tega ne moreš zanikati.Aaa glej ga zlomka,da si se enkrat odločila da mi nož v hrbet zabiješ.Zapomnim si in zelo težko oprostim (koza v škorpionu) ti to dobro veš..

Misonkka, ne bodi taka, no. Saj ji je treba odpustiti. Če je človek jezen v bistvu muči sam sebe. Zase vem, da bi se najraje v rit brcnila, če sem jezna brez razloga. :)) Če boš pa videla, da ti res dela težave, potem pa nadaljuj s svojo politiko. Vsak ima pravico do enega popravnega izpita. :))

Haha, Margot, ta je pa svetovna. :)) Sicer je res, da je težje dojemljiv….[/quote]

ko bosta že tam mu ga še dobro potegni … bosta oba imela kaj od tega ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

daš odpoved, spokaš … itak je službic na pretek ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Misonkka, pa ti sploh ne veš kako si huda, ko takole z nožem zapičenim v hrbet strašiš po net-u…:))
Veš kako je tele naše fantke strrrrah :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kar naj trepetajo..) strah je gospod:)))

kera zdej kle kero kur … al mate že babjo orgijo ☺

Antilopa, enkrat ga odvleci na samo in mu (kao obzirno) povej, da mu grozno smrdi iz ust. Garantiram ti, da ga boš imela odtlej vedno na distanci :)))[/quote]Približno tako naj bi to zgledalo?

🙂

zaleže tudi, če si daš dildo v gate, pa mu kar sama daš njegovo roko, da ošlata tvoj “ponos” ☺

Antilopa, enkrat ga odvleci na samo in mu (kao obzirno) povej, da mu grozno smrdi iz ust. Garantiram ti, da ga boš imela odtlej vedno na distanci :)))[/quote]Približno tako naj bi to zgledalo?

:)[/quote]

V tem videu tip še ni izgubil vse možnosti, saj se je ulegla zraven njega. :)) A bi takoj vrgel puško v koruzo? 🙂

Približno tako naj bi to zgledalo?

:)[/quote]

V tem videu tip še ni izgubil vse možnosti, saj se je ulegla zraven njega. :)) A bi takoj vrgel puško v koruzo? :)[/quote]To pomeni, da imaš še vedno službo, le “zgodilo” se ni (še) nič….. 😉

V tem videu tip še ni izgubil vse možnosti, saj se je ulegla zraven njega. :)) A bi takoj vrgel puško v koruzo? :)[/quote]To pomeni, da imaš še vedno službo, le “zgodilo” se ni (še) nič….. ;)[/quote]

On_, raje svetuj, kako bi se ti znebil “nadloge”. :)))

ne domišljaj si, da si je.bo.zovna … če te že primejo take misli pojdi a sekret in si jo vrži na roke ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close