Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako se znebiti muh

Kako se znebiti muh

Znorela bom zaradi muh.

Imamo komarnike, ampak, čez zaprta vrata mi ne moremo ven ali v hišo. In vedno, ko grem ven ali not, gre v hišo vsaj 1 muha. Pa nas je več in večkrat hodimo v in iz hiše!

Kako se znebiti muh????

Hvala

Pri nas komarniki delujejo. Ko vrata odpreš tudi ne pride cel roj v prostor, če kakšna zaide, ji hitro najdeš pot ven. Imate kak gnoj/živali okoli hiše ali zakaj jih je toliko?

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 22.05.2024 ob 14:15

Pri nas komarniki delujejo. Ko vrata odpreš tudi ne pride cel roj v prostor, če kakšna zaide, ji hitro najdeš pot ven. Imate kak gnoj/živali okoli hiše ali zakaj jih je toliko?

Ampak ven grem zagotovo 10krat, ostali člani družine tufi velikokrat. In za vsako muha not. Skoraj za vsako. In ne, ne morem kar vsake ulovit. Letajo po celi hiši. Imamo galerijo..ne dobiš jih kar tako.

Smo na vasi, ja.

Kmetija je naprej od naših sosedov.

Skoraj znorela, 22.05.2024 ob 14:02

Znorela bom zaradi muh.

Imamo komarnike, ampak, čez zaprta vrata mi ne moremo ven ali v hišo. In vedno, ko grem ven ali not, gre v hišo vsaj 1 muha. Pa nas je več in večkrat hodimo v in iz hiše!

Kako se znebiti muh????

Hvala

NA vrata tiste vrvice zavesice kot špagete in poročaj!

Jest jih odnašam in spodim ven. Kot komarje in imam mir.? ?☺️☺️☺️☺️

Kadar oridejo podrepne, ta mlade s swdlom ?????????

Pri vratih imej sprej in vsako muho posprejaj takoj, ko pride noter. Tiste zaveste kot spageti, o katerih pise ena zgoraj, so tudi dobre.

Ne ulovim jih, sem prepočasna. Po zlomu noge in še vezi..tudi posprejat jih ne morem.

Skoraj znorela, 24.05.2024 ob 09:46

Ne ulovim jih, sem prepočasna. Po zlomu noge in še vezi..tudi posprejat jih ne morem.

PRed vrati okoli posprici za vse te bibe. Od uzunaj posprici. Jih ne bo en cajt. Tud pajkom ni tam za delat mreze vse bbezi stran. Se jebeni komarji se izogibajo. Pa po fasadi tud posprici.

Al pac moz otroc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close