Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se znebiti dolgočasnega prijatelja ?

Kako se znebiti dolgočasnega prijatelja ?

Pomoč dekletom, če ste recimo kdaj naletele na kakšno res dolgočasno osebo, ki vas ni pustila pri miru, recimo takšno kot je Marko in ste se jo želele otresti v čim krajšem možnem času.

http://www.wikihow.com/Lose-a-Boring-Friend-in-Three-Days

nizakej, rad pomagam !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Si bom prebral, mogoče mi bo kristilo, da se te končno znebim. Hehe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet nisi razumel. Napisal je takšnega, kot si ti. Napisal je dolgočasno osebo. On to ni. Razumeš? Ne vem, kako bi si ti s tem pomagal, da bi se znebil njega. No saj ko boš to spoznal, ko boš manj negotov, boš razumel, oprostil, odpustil, sprejel, si priznal, četudi kajpak vendar dasiravno še po sedmih letih pisanja na mon nisi, nekega dne mogoče boš in sonce bo isto sijalo…lol

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne razumem Katenjka. Napiši bolj suhoparno. :)) Po sedmih letih bi to že lahko znala. 😉

Če pa dobro pogledaš, je Sadni tisti, ki me nekako težko pozabi in me mora omeniti tu in tam v kaki temi. To je pa bolj kot ne nasprotje tega, kar najdemo v tem “otročjem članku”, ki svetuje ignoranco do takega človeka. Nekako mu ta ignoranca ne gre, torej sklepam, da mu paše moja pozornost. hehe

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj otročji članek ? Te stvari pridejo v praksi še kako prav, še posebej puncam, ki jih oblegajo dolgočasni fantje…recimo, podobni tebi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ah, punce z mano nimajo težav in jaz ne z njimi. Mi se odlično razumemo. Z vsemi se še pa papež ne. :))

Kdor se ubada z vprašanjem, kako se znebiti dolgočasnega prijatelja, ima resen problem. Kaj se čuti dolžnega vzdrževati odnos, ki ga duši, v katerem trpi? Kaj nima jezika, da bi že v kali razčistil stvari? Prijatelj ni vreden iskrenosti?

Še nisi slišala za pasivno agresijo? 😉 To je takrat, ko ne zmoreš iskrenosti in raje mutiš in “podtalno” pritiskaš na gumbe …

Še nisi slišala za pasivno agresijo? 😉 To je takrat, ko ne zmoreš iskrenosti in raje mutiš in “podtalno” pritiskaš na gumbe …[/quote]

Samo to najbrž ne traja leta in leta:). Potem to ni prijateljstvo, ampak navidezno ohranjanje navade:).

najlažje gre, če ga vsakiš prosiš, da ti posodi 500€ … pa nikoli ne vrneš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Še nisi slišala za pasivno agresijo? 😉 To je takrat, ko ne zmoreš iskrenosti in raje mutiš in “podtalno” pritiskaš na gumbe …[/quote]

Samo to najbrž ne traja leta in leta:)[/quote]

Redkokateri odnos traja leta in leta …

Samo to najbrž ne traja leta in leta:)[/quote]

Redkokateri odnos traja leta in leta …[/quote]

Kako to misliš?:) Prijateljski odnos ne pride in ne izgine čez noč.

Res ne pride in ne odide čez noč, ampak saj ljudje ne ostanemo enaki skozi ves ta čas. In žal odnosi niso namenjeni trajanju…

Saj prijatelja ne skenslaš, ko ti ni več po volji:). Seveda se na nek način spreminjamo, samo ne v bistvenih stvareh. V odnos vstopamo, da skupaj rastemo. Življenje je nepredvidljivo in pride do razpotij, kar je normalno. Samo kljub temu, razmišljanje o minljivosti odnosov ne sme biti ovira, da si ne bi dovolili imeti pravih prijateljev:).

Marko, pa midva imava več skupnega, kot bi si človek mislil…imava še Sadnega 🙂

Mene tudi ne mara.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

lahko pa mu kresneš njegovo babnico … in mu jo v ksiht sku*rcaš, da je zanič kav*sačica ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close