Kako se znebiti dolgočasnega prijatelja ?
Pomoč dekletom, če ste recimo kdaj naletele na kakšno res dolgočasno osebo, ki vas ni pustila pri miru, recimo takšno kot je Marko in ste se jo želele otresti v čim krajšem možnem času.
http://www.wikihow.com/Lose-a-Boring-Friend-in-Three-Days
nizakej, rad pomagam !
Spet nisi razumel. Napisal je takšnega, kot si ti. Napisal je dolgočasno osebo. On to ni. Razumeš? Ne vem, kako bi si ti s tem pomagal, da bi se znebil njega. No saj ko boš to spoznal, ko boš manj negotov, boš razumel, oprostil, odpustil, sprejel, si priznal, četudi kajpak vendar dasiravno še po sedmih letih pisanja na mon nisi, nekega dne mogoče boš in sonce bo isto sijalo…lol
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne razumem Katenjka. Napiši bolj suhoparno. :)) Po sedmih letih bi to že lahko znala. 😉
Če pa dobro pogledaš, je Sadni tisti, ki me nekako težko pozabi in me mora omeniti tu in tam v kaki temi. To je pa bolj kot ne nasprotje tega, kar najdemo v tem “otročjem članku”, ki svetuje ignoranco do takega človeka. Nekako mu ta ignoranca ne gre, torej sklepam, da mu paše moja pozornost. hehe
Ah, punce z mano nimajo težav in jaz ne z njimi. Mi se odlično razumemo. Z vsemi se še pa papež ne. :))
Saj prijatelja ne skenslaš, ko ti ni več po volji:). Seveda se na nek način spreminjamo, samo ne v bistvenih stvareh. V odnos vstopamo, da skupaj rastemo. Življenje je nepredvidljivo in pride do razpotij, kar je normalno. Samo kljub temu, razmišljanje o minljivosti odnosov ne sme biti ovira, da si ne bi dovolili imeti pravih prijateljev:).
Forum je zaprt za komentiranje.