Kako se sprejme pošiljko poštno ležeče?
V naslovu je ime priimek, poštno ležeče in številka pošte, kjer naj bi naslovnik dvignil pošiljko.
Pride na pošto z osebnim dokumentom in pove, da ga čaka poštno ležeča pošiljka.
Tukaj ni govora o plačilu, ker plačilo ni potrebno.
Govora je samo o prevzemu pošiljke brez svojega imena, torej anonimno. Plačilo ni potrebno.[/quote]
ravno to je namen poštno ležeče, da prejemnik osebno dvigne pošto z dokumentom,d a jo osebno dobi…
jaz sem imela tako urejeno, ko so mi familija šarili po pošti, jo skrivali in stran metali… sem si uredila poštno ležeče (se plača) in dviguješ na dogovorjeni pošti z osebnim dokumentom
Tukaj ni govora o plačilu, ker plačilo ni potrebno.
Govora je samo o prevzemu pošiljke brez svojega imena, torej anonimno. Plačilo ni potrebno.[/quote]
ravno to je namen poštno ležeče, da prejemnik osebno dvigne pošto z dokumentom,d a jo osebno dobi…
jaz sem imela tako urejeno, ko so mi familija šarili po pošti, jo skrivali in stran metali… sem si uredila poštno ležeče (se plača) in dviguješ na dogovorjeni pošti z osebnim dokumentom[/quote]
Plača se, če imaš naročilo za vse pošiljke, za celo leto, za enkratno ni plačila.
Je pa res, da tebe pošiljke čakajo en mesec, tole enkratno pa samo 15 dni.
jaz sem imela tako urejeno, ko so mi familija šarili po pošti, jo skrivali in stran metali… sem si uredila poštno ležeče (se plača) in dviguješ na dogovorjeni pošti z osebnim dokumentom[/quote]
Plača se, če imaš naročilo za vse pošiljke, za celo leto, za enkratno ni plačila.
Je pa res, da tebe pošiljke čakajo en mesec, tole enkratno pa samo 15 dni.[/quote]
ja to je res, nisem vedela,da se razpravlja o samo nekratnem – sem mislila,da je govora o tisti varianti celoletne storitve
Forum je zaprt za komentiranje.