Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se reče takim rumenkasto-rjavim zim. visokim čevljem’

Kako se reče takim rumenkasto-rjavim zim. visokim čevljem’

Vidim jih vsepovsod, zdaj pa jih iščem po netu, pa ne vem, kaj naj vtipkam. Iščem pa jih za sina – št. 37 ali 38. Kje jih imajo in kakšne so kaj cene takih čevljev?

pIŠČANČKI…

piščančki

Ja, piščančki so. Zdaj sem jih našla, vendar so zelo zelo dragi. A so kje kaki malo cenejši, sin jih bo nosil morda 3 mesece, potem bo pa konec zime in še noga mu bo zrasla, tako da se mi zdijo res dragi. Kaka ideja za kaj cenejše? Ali pa morda kak nasvet, kaj nosijo zdaj 12-letniki za zimo? Hvala.

Zadnjič mi je sodelavka rekla, da bo hčerki kupila take v MASS-u, da kao niso originalni in so zato cenejši (cene mi ni povedala). Imajo pa v Massu to klasično standardno barvo in še en kup drugih, ki so kao letos in (viola, turkizna…itd.)

Tudi jaz jih kupujem v Massu. Obstajajo pa še tudi cenejše variante (Deichman, Pitarello). Za eno sezono niti pod razno ne bi dala 100 ali več eur.

Koliko (vsaj približno) pa stanejo v Mass-u? Ali so usnjene?
Hvala za odgovor!

Moj si jih včeraj kupil v Deichmannu. Dala sem tam okrog 25€.

pogledaš lahko na elegance.si

So te iz Deichmanna usnjeni ali je kakšen umeten material? Rabili bi št. 40-41 (za sina).
Hvala!

Mi smo jih kupili v Jello, usnjene, za 50 eurov. V Deichmanu pa imajo tudi usnjene za 40 eurov, vendar so malo drugačne oblike,zato jih sin ni hotel. Meni pa so bili ravno zato všeč, so pa tudi zelo udobni in mehki.

V massu so bili 59 eur. Kupila sinu dva tedna nazaj. Imajo pa tudi neke španske (originalne?) in so bili 150 eur. Naš je s svojimi zadovoljen. So usnjene, niso čuden model, jih pa moraš premazati z impregnacijskim sprejem pred uporabo. V Massu imajo kosmateno varianto znotraj ali pa brez.

Intersport so bili prejšnji teden 29.90

Aja, ali pa Hervis

Mogoče sedaj veste, ke bi se dalo dobiti najcenejše?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close