Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako se odljubit?

kako se odljubit?

No, zdaj sam sebe negiraš in seveda ne odgovoriš na postavljena vprašanja… pogovor pa pelješ v druge sfere. Nisem tu, da bi avtorici sodila.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Verjetno sem 2 ali 3 krat starejsi od tebe in zato seveda nisva na isti valovni dolzini. Svetujem ti lahko samo da se enkrat preberes svojo trditev in moj odgovor.

Pravi mojster si. Dobro veš, da je moj odgovor v korelaciji s prejšnjimi vprašanji. Ampak ni panike, postavljam vprašanja tam, kjer ni pričakovati odgovorov. 🙂

Če si 2x starejši od mene, si lahko samooooo želim tvojih let. Če si pa trikrat, potem si pa … čudo narave, medicine…. Maaaaaa neee, ni mogoče! 🙂 Nekako nisem predšolska skupina v vrtcu, čeprav ‘imam otroka še vedno v sebi’. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Verjetno spadaš v isto skupino kot zaljubljena na kvadrat. In ker ti je vse normalno in logično me ne razumeš. Vsak tak se mora vprašati : le zakaj sem s partnerjem. Ga imam res rada ali mi samo tako paše. Nekdo hoče servirati da je čar ljubezni splahnel in ni več tistega naboja. Ne, samo napačno osebo si izbral in to dokazuješ s svojimi dejanji.
Besede ki jih čitam pa so na ravni naivne najstnice ki ji ni jasno da lepota ni ljubezen pa tudi sex ne.

Ni nobene potrebe, da pišeš sodbo meni. Tudi to bi bil znak zrelosti. Nikoli in nikjer nisem napisala, da se moje vrednote ne ujemajo z nekimi moralnimi normami, ki veljajo v naši kulturi. Kar pa ni nujno dobro, kajti lahko so to le prazne kletke v naših glavah. Je pa res, da nikoli nisem bila in ne bom, da se ljudi priveže na povodec, ker verjamem, da se lahko odrasel človek odloči zase (ja, na podlagi ljubezni in spoštovanja), kaj bo in kaj ne bo storil, ko se znajde v neki situaciji. Račun je tako ali tako vedno izstavljen in ga je treba poravnati.

Vse kar me je zanimalo je bilo to, od kje ti ideja, da gre pri dotičnem gospodu za čisti seks, pri gospej za za pomanjkanje topline… V svoji naivnosti, sem potiho upala na odgovor. 🙂

Stinjati pa se vsekakor ne rabiva.

Meni ne rabiš priporočat potovanja v Srbijo, ker sem med Srbi tako ali drugače hočeš nočeš preživel del svojega življenja. Sej ti zlezejo pod kožo, nič ne rečem. Samo kasneje vidiš, kakšen narod je to, kako so hinavski, nepristni, narejeni, da je ta njihova raskalašenost samo krinka.

Oni so tako zakompleksani, da jih ogroža že parada ponosa v Beogradu.

Slovenci smo za njih pojem sproščenosti.

Nimava skupnega imenovalca. Si dosti bolj fleksibilna in nekatere pojme raztegneš do mere ki so zame nesprejemljivi (bravo zate-življenje je dosti lažje in lepše). Zame je zvestoba 100 % pojem. Si ali nisi. Nič vmes ne obstaja oz. je to nezvestoba. Saj si lahko vsak privošči samo potem naj bo toliko fer in naj spusti besedico ljubezen.
V resnici pa gre pri zaljubljeni na kvadrat za slabo vest. Zato je tudi uporabila besedico zaljubljenost.

Kaj vse ti ne prebereš iz mojih zapisov! 🙂
Tu ni niti istega izhodišča, še manj jezika, tako je povsem brezpredmetno vprašanje po imenovalcu.

heh še ena zgodba ženska zaljubljena moški pač še en seks-turizem

kaj je boljšega kot pa pikat 500km stran – ni šans da kdo izve)))

Jaz se motim ti imaš prav. Privošči si samo fant ali mož naj ne izve. Mogoče pa le ni tako tolernaten in razumevajoč kot si misliš. To je tako kot plonkanje. Dovoljeno do trenutka ko te dobijo.

Spet iz tvoje izkušnje?

Vsi imamo bolj ali manj iste potrebe, le različne pristope in načine uporabljamo, da jih zadovoljimo.

Zadovoljitev potrebe predstavlja cilj. Um, nam pa kaže pot.

Pridna punčka.

V tem primeru takoj veš pri čem si in kaj ti lahko partner ( v fizičnem smislu) ponudi…:)
Dandanes je čas denar in izgubljanje časa na kavicah lahko pomeni izgubo dragocenega časa.

Seveda to ne pomeni, da mi je takšen način blizu…:)

V tem primeru takoj veš pri čem si in kaj ti lahko partner ( v fizičnem smislu) ponudi…:)
Dandanes je čas denar in izgubljanje časa na kavicah lahko pomeni izgubo dragocenega časa.

Seveda to ne pomeni, da mi je takšen način blizu…:)[/quote]

Hja, da se ne ‘kupuje mačka v žaklju’. :))))

Če ti je nekdo zanimiv, ti ne bo škoda niti sekunde, ki jo porabiš za spoznavanje (po moje). Pa tu ne gre samo za potencialno partnerstvo, temveč tudi prijateljstvo.

Samo kaj, ko ženske ne padamo le na telesne atribute. Če je zgornja glava prazna, tudi spodnja ne reši nič :). In če tipa skenslam že, ko povabi v savno, izgubim še najmanj časa :).

Seveda to ne pomeni, da mi je takšen način blizu…:)[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close