Kako se obnesejo svilena oblacila?
Kako se pocutite v svilenih bluzah, oblekah, kostimih. Je res, da se na blagu poznajo potni madezi?
Kako jih cistite? Jih perete na roke, v stroju ali jih nosite v cistilnico?
In kako je s trajnostjo? Vzdrzijo tako dolgo kot oblacila iz drugih blag ali jih je treba prej zamenjati?
Bi priporocili svileno obleko?
Ne bi bila svilena oblačila tako draga,da so za nič.
Ne more si jih vsak privoščit,večinoma tisti z globljim žepom si jih kupuje. Pa svileno posteljnino,tisti ki imajo,pravijo da je spanje med takšnimi rjuhami,kot lebdenje med oblaki.
Da se razumemo,ne govorim o svili ki jo Kitajci v svojih trgovinah prodajajo,govorim o res kvalitetni svili. Ta najbolj fina svila se res proizvaja na Kitajskem in Japonskem,in najboljša,ima tudi največjo ceno.
Torej 2:1 za svilo. Hvala za odgovore.
Odkar sem videla film Under the Tuscan Sun, sem obsedena s to obleko. Zdaj se pa slucajno nasla prodajalca tega istega blaga, iz katerega je bila sesita ta obleka iz filma. Sivati znam, cena ni nedostopna, vendar sta dodaten strosek postnina in carina. Ker sem bolj sparovne sorte, sem imela pomisleke, predvsem pa nisem vedela, kako se blago obnese.
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzJG_hWYNYWWaPwknenByX4XH_A23xWfgSN-ixGuh5_UOpeQ9wrg[/img]
eabc, 10.07.2014 ob 09:29
Svilena posteljnina je res zelo dobra. Ko sem kupil prvo, so ostale obležale v omari. Vse naslednje posteljnine so samo še svilene. Ni pa poceni ta špas.[/quote][/quote]
Svilanit
Jaz tudi uzivam v sumenju svilenega perila svetlecih najlonk svilenih hlacah full me to vzburja na zenskah.
Forum je zaprt za komentiranje.