Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako se obleči kul za v šolo

kako se obleči kul za v šolo

hvala!!!!!!

zanima me pa ki je največ takih stvari za kupt?????

drgač pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllll hvala!!!!!

Zagotovo v kakšni trgovini s hitro modo: poglej Bershko, Zaro, H&M, C&A.

lp,lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

živijo,

Sem osmošolka in imam problem glede oblačenja…ponavadi ko grem v šoping zelo rada gledam oblačila, ki so mogoče malo preveč odrasla, ker se mi zdi da zase ne najdem nič več kar ni otročje npr. majčka z psom, mačko,…ko pa pomerim kakšno malo bolj ženstveno srajco ali majico, mi mami reče da to še ni zame in da naj se spomnim da nisem stara 20 let temveč 13. Ali bi lahko dobila nasvet kako biti oblečen kot najstnica in ne kot deklica ali ženska. Ne bi rada bila elegantna vendar kul in moderna.

LP hvala

živjo,

jst mam pa ful težave z oblečnjem. res nevm kaj naj oblečem? sem zelo odštekana punca in imam rjavo rdeče lase?

prosim pomagajte mi kaj naj oblečem.

lp

če bi katera imela še kakšne modne nasvete, me lahko kontaktira in ji pomagam sestavit tudi kakšen outfit, ker res rada pomagam in svetujem pri izbiri oblačil in kako izgledali “kul” oblečena za v šolo 🙂

Heiii končala sem 8 razred pa nevem kako naj se oblečem za šolo, kakšno frizuro naj mam,… Visoka sem 165, lase mam rjave dolge do sredine hrbta hvala že v naprej ☺

najbol moderno je sedaj kavbojke in recimo karirasta srajca pa superge
krilo ki je narejeno na tak nacin dobis v H&M in kaksna mal bolj elegantna majcka notri zabasana pa nizke all starke http://www.motelrocks.com/products/Motel-Agnes-PU-Skirt-Dress-in-Black-Flocked-Stripe.html
kavbojke in moderni poloverji vspodaj pa bluza.
frizure ne moras glih kaj izbirati saj je odvisno od obra zdaj je moderen malo daljsi paž…

Hvala �

Živijo, mene tudi zanima kako se kul obleči za v šolo. Septembra grem v 9.razred in rada bi malo spremenila svoj stil, saj sem ga že naveličana. Prosila bi za nasvete, kako naj se oblečem za 1.šolski dan. Moj stil je bil do sedaj bolj športen. včasih se oblečem bolj drzno in vpadljivo. Sovražim krila in obleke, nosim samo hlače. Rada imam širša oblačila. Hvala!

zivjo
sem dijakinja 1. letnika gimnazije, visoka sem 175 in imam sredjo postavo. Širša sem v bokih in imam zelo lepe dolge noge in lep trup. Zanima me kako naj se oblečem da bom izpostavila te dve vrlini in tisto prekrila.

hvala za nasvet

Živjo,
sem punca in hodim v 1.letnik. Ful nimam stila, zato prosim za pomoč. Sem srednje, zelo suhe postave. Težko dobim oblačila, saj sem čist brez riti in oprsja. Pa tud zlo oprijete kavbojke težko dobim, saj so mi vse malo širše. Imam pa dolge rjave lase in rjave oči.
Hvala že v naprej
LP

Živjo!

Zanima me kakšna moda bi bila primerna zame.Visoka sem 163 m in 14 let stara. imam rjave lase rada pa se oblačim preprosto recimo kavbojke in dolga majica čez pa jopica. Zares bi bila vesela če bi mi kdo lahko dal kakšen dober nasvet.

v kateri spletni trgovini se kupijo cool majice hvala

Obleči kakšno mini krilo črne barve in srajčko bele barve .
Obuješ kakšne sandale pa boš prava franceska .

Pozimi si obleči oprijete kavbojke in pololoverje ki padejo čez ramo.
Poleti pa kratke hlače in ohlapne majice

Zdravo stara sem 13 let, imam rjave lase ki se mi pogosto svetijo na soncu, in ne nosi kavbojk imam problem ker v soli nisem kul ker se cudno oblacim. kaj naj storim ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close