kako se obleči kul za v šolo
živijo,
Sem osmošolka in imam problem glede oblačenja…ponavadi ko grem v šoping zelo rada gledam oblačila, ki so mogoče malo preveč odrasla, ker se mi zdi da zase ne najdem nič več kar ni otročje npr. majčka z psom, mačko,…ko pa pomerim kakšno malo bolj ženstveno srajco ali majico, mi mami reče da to še ni zame in da naj se spomnim da nisem stara 20 let temveč 13. Ali bi lahko dobila nasvet kako biti oblečen kot najstnica in ne kot deklica ali ženska. Ne bi rada bila elegantna vendar kul in moderna.
LP hvala
najbol moderno je sedaj kavbojke in recimo karirasta srajca pa superge
krilo ki je narejeno na tak nacin dobis v H&M in kaksna mal bolj elegantna majcka notri zabasana pa nizke all starke http://www.motelrocks.com/products/Motel-Agnes-PU-Skirt-Dress-in-Black-Flocked-Stripe.html
kavbojke in moderni poloverji vspodaj pa bluza.
frizure ne moras glih kaj izbirati saj je odvisno od obra zdaj je moderen malo daljsi paž…
Živijo, mene tudi zanima kako se kul obleči za v šolo. Septembra grem v 9.razred in rada bi malo spremenila svoj stil, saj sem ga že naveličana. Prosila bi za nasvete, kako naj se oblečem za 1.šolski dan. Moj stil je bil do sedaj bolj športen. včasih se oblečem bolj drzno in vpadljivo. Sovražim krila in obleke, nosim samo hlače. Rada imam širša oblačila. Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.