Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se oblačite tiste ženske, ki imaste večjo tazadnjo in stegna

Kako se oblačite tiste ženske, ki imaste večjo tazadnjo in stegna

Jutro,
zanima me kako ste oblečene ženske, ki imate večjo zadnico in stegna, v zgornem delu pa ste kar precej suhe (pas, prsa…). Kako se oblečete za v službo (recimo bolj športno-eleganten stil) in seveda za prosti čas.

Aja pa kje kupujete hlače, ker sama jih ne najdem, imam pa pas za 36-38, zadnjico pa za 40-42.

Jaz imam podobno postavo. Hlače zadnje čase kupujem v C&A.

c and a ja jesica firma je okej…kako se oblačim…paše mi krilo na a obliko ali tunike…ko najdem dobre hlače, jih kupim več parov, da je nato mir…super so recimo hlače in nato kaka tunika v a obliki in čez kratka jaknica do pasu…ali srajčke čez rito na a obliko in čez kak šal..

Tudi pletenine so letos zelo moderne, dolge jopice…ampak pazi na obliko, jaz najraje kupujem zgornji del oprijet, ki se nato čez rito in boke razširi, da me naredi vitko…

hlače pa moram kupovat kar številko 44…ker mi drugače čez boke ne gre gor, nato pa mi vedno prodajalke govorijo, gospa ma kam boste vi dala 44tko, vi ste za 38, japaja…

Spodnji del temnejši, zgoraj pa je lahko, svetlo, nabrano, pisano….kakšna dobra ruta, velika ogrlica, vse kar odvrne pogled od spodnjega dela k zgornjemu…Če imaš lep dekolte ga pokaži !

Jaz imam spodnji del 40, zgornji 38, ampak mi več ali manj vse hlače, ki so mi čez rit prav, v pasu mahedrajo..
Kavbojke, te so najbolj zaj.. si kupujem Esprit, hlače pa: ali mi jih šivilja v pasu zoži, nekaj dobrih modelov sem našla v Emporiumu (InWear) – imajo široke hlačnice.
Drugače pa mi najbolj pristajajo ali krila A kroj (ampak ne preveč na A), zgornji del mora biti obvezno ožji.

Jaz kupim št. 40, potem pa dam zožat pas.

Tudi jaz imam tako postavo in moram reči, da v krilih A oblike zgledam najbolj grozno.Najbolj mi pristajajo hlače ali krila temne barve. Zgornji del mora biti odtenek svetlejši in bolj razkošen da zgledam zgoraj širša. Potem zgleda vse skupaj bolj skladno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close