Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se izognit solidarnostni soboti?

Kako se izognit solidarnostni soboti?

Ali plačilu 0,3% plače za lenuhe ki pri svoji, večinoma na tajkunski kredit ali pa podedovani hiši niso sposobni zgradit enega zidu, pa nabavit ene črpalke da ne bi poplavilo. Vmes so tudi bivši blokarji, ki spadajo v kategorijo “mladih družin”, pridejo na vas in ne znajo nič uporabnega, še žarnice ne zamenjat. In take bomo mi podpirali?! Rešitev mora obstajati, kakšna zakonska luknja!

Razglasiš se za pogrešanega ali mrtvega, potem ponovno oživiš ali se najdeš. Kot nekdo v preteklosti.

Kompenziraš pri storitvah brez računa. Druge ideje nimam.

Greš v službo in ne delaš nič, delaš slabo, nalašč narediš kako škodo….. najprej pa preveri v pogodbi, koliko nadur si dolžan oddelat, v kakšnih okoliščinah si jih dolžan oddelat. Če piše, da si jih dolžan delat za potrebe delodajalca v primeru povečanega obsega dela, potem nisi dolžan delat kar tako, za dobrodelnost.

Odgovor na objavo uporabnika
V škodo delodajalcu, 25.08.2023 ob 11:31

Greš v službo in ne delaš nič, delaš slabo, nalašč narediš kako škodo….. najprej pa preveri v pogodbi, koliko nadur si dolžan oddelat, v kakšnih okoliščinah si jih dolžan oddelat. Če piše, da si jih dolžan delat za potrebe delodajalca v primeru povečanega obsega dela, potem nisi dolžan delat kar tako, za dobrodelnost.

V moji pogodbi pise, da delam striktno 8 ur in nic vec ali manj.

Torej moram dat 0.3% od place?

0.3% od dohodnine. Če imaš 3000 odmerjene je 1% 30€, 0.3% je to 10€. Torej 20€ za 2 soboti. Za ta denar se prijaviš da greš “pomagat” kakšnemu poplavarju, pa mu spiješ piva, poješ kosilo itd.

Solidarnosti soboti se izogneš tako, da delaš v nedeljo ali pa si vzameš plačan dopust.

Kako ? Tako, da te ubijejo in si frej vsega. To si ob tvojem razmišljanju tudi zaslužiš.

A lahko oddelam solidarnostno soboto na delu od doma?

Če ne bi bila najnižja brezposelnost, ne bi imeli kje vzet. Tako pa socialci vedno zmagajo.

Odseli se v tujino. Čist simpl ?

moja pogodba, 25.08.2023 ob 11:41

V moji pogodbi pise, da delam striktno 8 ur in nic vec ali manj.

Torej moram dat 0.3% od place?

Si ziher? Težko verjamem. V vsaki pogodbi je določeno tudi glede nadur.

Izgovori se, da te boli kurac.

noro521, 25.08.2023 ob 11:05

Ali plačilu 0,3% plače za lenuhe ki pri svoji, večinoma na tajkunski kredit ali pa podedovani hiši niso sposobni zgradit enega zidu, pa nabavit ene črpalke da ne bi poplavilo. Vmes so tudi bivši blokarji, ki spadajo v kategorijo “mladih družin”, pridejo na vas in ne znajo nič uporabnega, še žarnice ne zamenjat. In take bomo mi podpirali?! Rešitev mora obstajati, kakšna zakonska luknja!

ja nič, cena slobode !

Da ne bo spet kdo nabijal kao da sta si to izmislila Hojs in Janša

.https://mojeposavje.si/video-posavska-poslanka-napovedala-delovne-sobote/

Delam po 7 ali 8 dni in sem 1dan prosta. 1 vikend na mesec. Prosta 1 vikend na mesec.

Za prostovoljno soboto bi morala vzeti dopust.

To ni fer. To je za tiste, ki imajo vikende fraj.

Anonimno146, 26.08.2023 ob 06:49

ja nič, cena slobode !

Da ne bo spet kdo nabijal kao da sta si to izmislila Hojs in Janša

.https://mojeposavje.si/video-posavska-poslanka-napovedala-delovne-sobote/

Ooooo sevrda bomo… ne lepi manipulatorskega sds internet medija….

ideja o dodatnih delovnih dneh je prvenstveno zrasls prav na betici janse in tudi nsi… izrekli so jo v parlamentu, kot kritiko solidarnostnemu dbevu 14.8., ki jaj bi bil po njihovo brezveze in da je PO NJIHOVO bolje uvesti fidatni delovni dan, kjer se zasluzek odvzame ljudem.  to je tisti dan no inatju v kamero jasno osebno izrekel jansa, pa tudi onega starega horvata al kaj je od nsi sem slisala osebno to ptedlagati…

in na te predloge njihove, ki so bili prvo od sds in nsi, so potem svobofnjaki ovitno rekli, da to lahko se kasneje pride… in zal res sprejeli te sds in nsi predloge…

TOREJ IDEJA O TEM JE PRVO ZRASTLA NA ZELNIKU JANSE, SDS IN TUDI NSI

anonimno180, 26.08.2023 ob 08:22

Ooooo sevrda bomo… ne lepi manipulatorskega sds internet medija….

ideja o dodatnih delovnih dneh je prvenstveno zrasls prav na betici janse in tudi nsi… izrekli so jo v parlamentu, kot kritiko solidarnostnemu dbevu 14.8., ki jaj bi bil po njihovo brezveze in da je PO NJIHOVO bolje uvesti fidatni delovni dan, kjer se zasluzek odvzame ljudem.  to je tisti dan no inatju v kamero jasno osebno izrekel jansa, pa tudi onega starega horvata al kaj je od nsi sem slisala osebno to ptedlagati…

in na te predloge njihove, ki so bili prvo od sds in nsi, so potem svobofnjaki ovitno rekli, da to lahko se kasneje pride… in zal res sprejeli te sds in nsi predloge…

TOREJ IDEJA O TEM JE PRVO ZRASTLA NA ZELNIKU JANSE, SDS IN TUDI NSI

Video pove več kot tvojih 100 laži, poišči video zapis kateri bo potrjeval tvoje trditve, saj vem kaj boš, potuhnil se boš !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close