Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako / s čim si oblikujete frizurico spodaj

kako / s čim si oblikujete frizurico spodaj

Rada bi si jo uredila, pa ne vem kako naj se postopim…

s čim?? kako to misliš? če ne veš ali se boš pobrila z britvico ali naredila brazilsko depilacijo je brez veze,da sploh “postopiš”.

a si ve brazilsko dep. kar same?:-D jaz nebi mogla, ker ne morem sama potegnit traku, ga mora nekdo drug…:-D

Najprej postrižeš dlake s škarjami, potem pa britvico v roke, namazat s peno in obrit.

Ženska sprašuje, kako naj postopa pri OBLIKOVANJU frizurice. Ve pa ji predlagate kar britje.
Sicer pa…oblikovanje frizurice tam spodaj sem zasledila nekje pa žal sedaj ne najdem strani…So bile pa frizurice prav luštne: kitke, čopki, celo pobarvane frizurice, npr. v zeleno… Skratka, res zanimivo.

Kitke in čopki??????? dolžina je primerna kvečjemu za kako vojaško frizurco, ne pa za kitke in čopke, bi pa morala ene dve leti puščat da raste….ha ha ha

Noben kunšt to ni, pobriješ ali postrižeš na kratko v katerikoli obliki pač hočeš, ne rabiš kakih navodil, malo domišljije, sicer pa, če fališ, pa itak redkokdo opazi a ne?

Obstajajo tudi tako imenovani brivniki / strižniki – za telo, posebej narejeni za ta namen. Za moške in ženske. Aparat ni enak brivskemu aparatu ker je prilagojen intimnim predelom, uporaba je varna in enostavna, uporablja pa se lahko na mokro ali suho. Predlagam, da dlake pod pazduho in v mednožju kar popolnoma pobriješ, na venerinem hribčku pa dlak ne briješ, ampak pristrižeš z nastavkom (v črtico).

Hvala.

Našla sem še link na to napravico:
Gre za Philips Body Groom, dobi se tudi pri nas,
http://www.shavers.co.uk/shopping.php?product_id=453

Super, hvala.

Tale je “kakor za moške” (sem ga preiskusila pa je neuporabne za ženske), pravega za ženske sem v Šparu kupila z raznimi nastavki in šablonami:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close