Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako RESNIČNO povečati penis

kako RESNIČNO povečati penis

zdravo!

prosim da tisti ki ve naj mi iskreno pove če obstaja kaj (tableti, mazila) itd.. da resnično poveča penis!!!! HVALA ima gdo kake izkušnje na operacijo nebi šel..drgač sem star 22 let in imam 12cm

Mislim da brez operacije RESNIČNO ne bo šlo. :/

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In RESNIČNO že zavidam tistemu, ki bo izumil tovrstno mazilo ali tabletke.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lahko si najde žensko, ki bo zadovoljna z merami. 🙂

V nekih afriških plemenih si ženske podaljšajo vrat tako, da si od otroštva dajejo neke obroče okoli vratu in tako vedno več in več. Probaj na ta način.
Ali pa eno bejbo, ki ti ga bo vlekla vsaj 20 ur dnevno. Morda bejba ne bo zmogla toliko ur in ti še vedno ostane kak dober hišni sesalec…

Kaj da ti rečem, pač te bog ni obdaril z velikim, tako kot tudi Goldfish ni z lepim obrazom. Jaz npr. nimam niti ene pomankljivosti, vsaj kar se fizičnih atributov tiče.

Upam, da sem ti pomagal.

Lp

Enostavno Bog

Res…Bog je enostavno popoln. 🙂

Kaj pa, ce bi fotra vprasal, ce ima on tudi tako majhnega? Sorry, mi ni dalo miru. Firbec. Jaz mojega nisem nikoli vprasal, ce ima tudi velikega, lol.

Drugace pa, par podatkov, ki ti bi znali koristiti:
– Neizkusene zenske obicajno preferirajo manjse. Vsaj na zacetku.
– Po azijskih merilih si okay.

Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje, ni vrag da se ti ne bi s svojim ptičkom naseksal… :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se bo zaradi lastnega kompleksa raje izogibal žensk, potem bo stradal. 🙂

Če se bo zaradi lastnega kompleksa raje izogibal žensk, potem bo stradal. :)[/quote]
Pri anatomiji velja rek: funkcija pogojuje obliko, kar pomeni, da če je nek organ v funkciji ima drugačno obliko od tistega, ki ni, ki krni.
Bolj/več kot bo zobal, boljši kljun bo imel…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se bo zaradi lastnega kompleksa raje izogibal žensk, potem bo stradal. :)[/quote]
Pri anatomiji velja rek: funkcija pogojuje obliko, kar pomeni, da če je nek organ v funkciji ima drugačno obliko od tistega, ki ni, ki krni.
Bolj/več kot bo zobal, boljši kljun bo imel…. :))[/quote]
To že. Vendar mu še zaradi “zobanja” bo zrasel. 🙂
Lahko mu zraste le samozavest, če bo premagal strah ali občutek manjvrednosti. Moral bo več tvegati in se večkrat soočiti z možnimi razočaranji, kot pa tisti, ki glede tega nimajo problemov.
Imajo pa mogoče kje drugje problem. Nihče ni popoln.

Obe vrsti podaljševanja , ki ju navaja en tip lahko pripeljeta do poškodbe tkiva, vsaj tako se bere na netu. Bodi previden in ne nasedaj reklamam, denarnica ti bo hvaležna. Nauči se živeti, s tem, kar ti je dano. V tolažbo- veliko je dedcev, ki imajo večje, pa vseeno ne seksajo… Pa naj si bo iz prepričanja ali pa zaradi slabega marketinga.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

simpl
med seksomti ga bejba vsakih 5 minut 2 minute vleče

mali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close