Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ravnati z zensko – vodic 2013 edition

Kako ravnati z zensko – vodic 2013 edition

Pa hecam se mal no sej sta fajn mački obe mjaawww 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Hov hov:)).

haha GF ti si mi pa zmeraj bolj všeč : ))

pa se tebi ne zdi že bolestno, koliko nakladaš tem tvojem (namišljenem) super descu???
koliko objav moraš še narediti, da bo z enim udarcem zadel 18 lukenj na golfu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ujej NM3W zdej jih boš pa slišal ampak po moje je to znak neskončne sreče : ))

ejj … že vsi pozlačeni in naparfumirani dreki natipkani do sedaj, so bili za kozlat ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa se tebi ne zdi že bolestno, koliko nakladaš tem tvojem (namišljenem) super descu???
koliko objav moraš še narediti, da bo z enim udarcem zadel 18 lukenj na golfu ☺[/quote]

Golf?? Ne, ne, to si se nekaj zmotil,on ni še v penzjonu, je še zelo pri močeh. Golf bova igrala, ko bo na viagri.

Na sem že mislil ena dobra novica obe tajkunski banki faktor in probanka gresta v likvidacijo dokler ni finančni minister rekel da bodo njuni dolgovi 900 mio eur na plečih davkoplačevalcev. Naj razume kdor more sej sta v privatni lasti banda :/

koliko objav moraš še narediti, da bo z enim udarcem zadel 18 lukenj na golfu ☺[/quote]

Golf?? Ne, ne, to si se nekaj zmotil,on ni še v penzjonu, je še zelo pri močeh. Golf bova igrala, ko bo na viagri.[/quote]
pikica … logika ti je ušla … point je v enem udarcu in 18 luknjah ☺

Golf?? Ne, ne, to si se nekaj zmotil,on ni še v penzjonu, je še zelo pri močeh. Golf bova igrala, ko bo na viagri.[/quote]
pikica … logika ti je ušla … point je v enem udarcu in 18 luknjah ☺[/quote]

Nimam jaz ne tvoje logike ne tvojega sprevrženega uma.
Da znam kljub temu logično razmišljat imam pa tudi nekaj “potrdil”.

Pa kaj ti navsezadnje mar kaj jaz tukaj pišem? Moški kot si ti me ne bi zanimal, pa da sem 100 let samska in neposeksana. Nobena legenda me ne zanima. Raje imam ljudi, ki imajo še kaj pred sabo in so legende v nastajanju.
Lahko pa tukaj klofam s tabo v prazno nekaj stavkov brez smislov in pomena in te odmislim takoj ko kliknem na križec v desnem zgornjem kotu monitorja. ☒

pikica … logika ti je ušla … point je v enem udarcu in 18 luknjah ☺[/quote]

Pa kaj ti navsezadnje mar kaj jaz tukaj pišem? Moški kot si ti me ne bi zanimal, pa da sem 100 let samska in neposeksana. Nobena legenda me ne zanima. Raje imam ljudi, ki imajo še kaj pred sabo in so legende v nastajanju.
Lahko pa tukaj klofam s tabo v prazno nekaj stavkov brez smislov in pomena in te odmislim takoj ko kliknem na križec v desnem zgornjem kotu monitorja. ☒[/quote]

un smajli, ki v zrak žvižba bi sedel tukaj

na, da se pomiriš čeprav o tvoji riti se dvomi na netu

Lahko pa tukaj klofam s tabo v prazno nekaj stavkov brez smislov in pomena in te odmislim takoj ko kliknem na križec v desnem zgornjem kotu monitorja. ☒[/quote]

na, da se pomiriš čeprav o tvoji riti se dvomi na netu[/quote]

Ne poslušam jaz take muske.
Niti ne živim od internetne slave.

No, lahko noč. Fuzbala je konc. Aja, ti tega ne gledaš, ti si pravi dec. Haha!

na, da se pomiriš čeprav o tvoji riti se dvomi na netu[/quote]

Ne poslušam jaz take muske.
Niti ne živim od internetne slave.

No, lahko noč. Fuzbala je konc. Aja, ti tega ne gledaš, ti si pravi dec. Haha![/quote]
res je … be gledam 22 pedrov, ki se podijo za junferjem 90 minut … pa jim ga niti ne rata počit ☺

tale prirocnik je drugac copy paste iz nekje kar sem videla ze pred casom 😉 tko btw.

Upošteval včeraj navodila kako z mačkami rezultati so vidni. Bravo : )

Skratka.. nikoli ni univerzalnega navodia.
Bolj ko se zanašaš na navodila, prej boš zajebal.
Bodi človek z lastno glavo in razmišljaj…

babnico povabiš na drink.
ko gre scat greš za njo in jo v sekretu nasloniš na zid, zaližeš, primeš za tamalo, premečkaš joške, zgneteš rit
tacajt, ko je na sekretu spiješ 2, 3 viskije in spizdiš, da vse ona plača

Vsaka emancipirana moderna ženska bi imela takega doma…za gospodinjca. Za vznemirjenje, kemijo in fu k pa še enega mačističnega prasca zraven.

Vsaka emancipirana moderna ženska bi imela takega doma…za gospodinjca. Za vznemirjenje, kemijo in fu k pa še enega mačističnega prasca zraven.[/quote]

TOČNO TAK, samo tega si nobena nebo priznala, dokler nebo dobla takega tipa kot je zgoraj napisan in ga bo mela X leta (x = manj kot dvomestno število)

potem bo večina žensk začela pogrešat MOŠKEGA ki je samosvoj, odločen, in ki ga BOLI K kaj si misli ženska…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close