Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kako priti do Litije

kako priti do Litije

Kje moram it, če sem iz Kranja, natančno iz Kokrice, da pridem do Litije?

tebi bo tud google maps pomagal…mal pobrskaj

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Do Domžal še znam pol sem pa mrzla. Kam pol? Sem gledala na zemljevid, ampak ne poznam te poti. Mi lahko bolj podrobno opišeš pot prosim?

sprintaj si zemljevid pa si ga na armaturko vrž 😛

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Po avtocesti do Šentjakoba, nato po magistrali proti Litiji 🙂 Piše na tablah v Šentjakobu smer Litija, Trbovlje. Je samo ena cesta, ne moreš falit. Vmes je ene par mini krožišč.

lp

Se pravi, da grem v Domžalah na avtocesto, kje točno? Grem proti Viru, pa pol na avtocesto, smer Šentjakob?

Ne rabiš it do Domžal, če greš po avtocesti. Drži se smeri Maribor do Šentjakoba, tam pojdi dol iz obvoznice in pelji v smeri Litija, Trbovlje.

Če boš šla v Domžalah na avtocesto, pojdi za smer Ljubljana, pa na izvozu Šentjakob ven. Itak ti bo pisalo, da je to izvoz tudi za Litijo in Trbovlje. Kolikor vem, imajo Domžale samo en uvoz na avtocesto, tako da nimaš kaj dosti zgrešit.

Malo že kompliciramo. Kje pa naj grem na avtocesto, če sem iz Kranja?

Ja v Kranju, pol greš čez Šentviški predor in se držiš smeri Maribor vse do Šentjakoba. Če pa ne greš po avtocesti pa greš Kranj-Mengeš-Trzin-Črnuče (tam greš levo) in pol samo ravno za smer Litija.

O hvala, razumem, dobro opisana pot. Katera pot je bližja, morda veš litija?

Hvala, hvala.

Po avtocesti boš prej. Ampak, če bolj poznaš drugo varianto potem rajši pojdi tam, da se ne boš zavozila 🙂

Zavozila? A lahko kaj zgrešim? Če grem po avtocesti za smer Maribor, pa potem prvi izvoz za Šentjakob ven, potem pa naravnost do Litije? Malce me grabi panika!!

Brez panike! Zavoziš se lahko v primeru, da res nimaš pojma o poti. Ti ga imaš, to imej v mislih! Čez Šentviški, slediš smeri za Maribor, v Šentjakobu dol in že si na magistrali za Litijo :))

Brez panike! Zavoziš se lahko v primeru, da res nimaš pojma o poti. Ti ga imaš, to imej v mislih! Čez Šentviški, slediš smeri za Maribor, v Šentjakobu dol in že si na magistrali za Litijo :))[/quote

Upam, da res ne bom kje zgrešila. Od Šenjakoba naprej je pa samo ena cesta. Se pravi do Šentjakoba pa prideš tudi po cesti Mengeš-Trzin,…Šentjakob, tam se verjetno združita proti Litiji. Imam prav? Vem, sem že sitna.

Ja, komot greš tudi po cesti Mengeš-Trzin-Šentjakob, in potem v Šentjakobu kar naravnost naprej in priletiš v Litijo:)

Jap, v Šentjakobu greš dol iz avtoceste in nadaljuješ po isti cesti, po kateri bi prišla iz smeri Mengeš-Trzin-Črnuče-Šentjakob. Torej se združita ja.

Hvala vsem, še posebej vama “litija” in “ni težko”.

Ob takih vprašanjih si ne morem pomagati, da se ne vprašam, pa kje vi ljudje živite???
A doma nimate nobene avtokarte?
A znaki ob cesti so vam čista neznanka? Pa veste kaj pomenijo??
A v tej izredno veliki državi Sloveniji nekdo iz Kokrice resnično ne ve kje približno bi bila Litija?
Če lahko po forumih pišete neumnosti a je resnično težko z guglom poiskat zemljevid?
A se vi zaplankani slovenceljni sploh premaknete ven iz svojega vrta?

Najceneje in najlažje bo s kajakom po Kokri v Savo in po Savi navzdol do Litije. Nazaj pa malo težje, pa tudi gre. V Tacnu pa so brzice.

Kranj – Brnik – Mengeš – Domžale – Ihan – Dol pri Ljubljani – Litija.
To je najkrajša pot.

in taki pol pišejo,modrujejo in kritizirajo na netu.bohvi,če vejo,da žvijo na planetu zemla ha! litija? tudi s kajakom.zanimivo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close