Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pritegnemo moškega nazaj

Kako pritegnemo moškega nazaj

Ali mi prosim moški odgovorite na eno vprašanje oziroma da opišem najprej (imate prav, redkobesedna ženska je redka).

Pri meni in vseh mojih prijeteljicah je ista situacija: ko potrebujem, želim malo več pozornosti, bližine, druženja od svojega moškega…. imam dve možnosti da to dobim. (ne me linčat, včasih imam pač malo povečane potrebe :))

Prvi način je ta, da mu pokažem oziroma ker ponavadi teh subtilnih znakov ne vidi oziroma ne razume, da mu povem. Deluje včasih – no ja, predvsem v fazi zaljubljenosti.

Druga možnost je, da začnem malo bolj po svoje: npr. hoditi ven, ne čakam več nanj, ga ne kličem več (toliko), imam svoje opravila, hobije, načrte…. Ampak pri nas ženskah je to zadnja faza, ko smo že precej obupane zaradi “njegovega” nezanimanja.

Govorim bolj o razmerjih, ki so “že polizali med”, skratka, ki je tista zanesena zaljubljenost že mimo.

Zakaj moški reagirate šele na to zadnjo fazo? Tipično se mi dogaja, da potem moški pa začne skakati okrog mene (včasih še preveč). Ampak a vam ni jasno, da je pred to zadnjo fazo že precej lepih občutkov o njem šlo v maloro?

Ma prav zadnji primer: moja prijateljica svojemu tipu že pol leta kaže in govori, da bi rada neke spremembe. Ni pač zadovoljna, ker ji posveča zelo malo časa in počasi jo stvar dela že nesrečno. On pa nič. Sedaj pa, ko je začela svoj life voditi bolj po svoje, je pa on nekaj nesrečen, pa jo klicari… Ampak klicari jo zato, kao kje je, kaj kaj dela, kdaj pride…. Ne pride pa mu na misel, da je to povezano z njegovim obnašanjem zadnjega pol leta (in ups – nasveti nas prijateljic, naj to naredi, ker preverjeno deluje).
Tudi na forumih kar naprej beremo nasvete v tem stilu.

Ali je mar potrebna ta manipulativna tehnika, da moškemu rata kaj jasno?

Ženska …. !

Kar vložiš to dobiš nazaj! Zato pazi, do sedaj si premelo ali nič vložila. Ne ražumeš! No pa takole, če ga boš objemala dovolj izdatno, te bo objel nazaj, Ako boš hodila sama ven, bo tudi on hodil ven in to dvojno!!! Torej ni samo važno koliko, ampak tudi kaj.

Male tajne velikih majstora.

V priklonu,

JOHANUS

Johanus…..moški je moški…nič ga ne naredi boljšega….ne strinjam se s teboj. Prej bi rekla…bolj si dober z njim…slabše je.

Pa lep pozdrav…

P.S. morda si ti ena svetla lučka tam med njimi….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Speedy,

ja te divje zveri “moški”, je potrebno krotit z bičem, ognjem, kolom in še ščim tršim. Bolj, ko ga “futraš” s surovim mesom bolj je popadljiv, to je definitivno. So pa različne pasme, take in take. Za vse pa velja, da so leni in samo poležavajo na soncu, če je tega preveč pa v senci.

To je bil kratek opis.

Speedy, kako nadvladaš to pokvarjeno zver, je odvisno od tebe draga krotiteljica. No nekaj že veš, zver je zver (“moški je moški”). Krvavo meso popade in pogoltne, ti ga takoj vžgeš s kolom. Ta zver zdaj ve, da to ni dobro početi pred tvojimi očmi, zato drugič, odvleče plen v senco stran od tvojih oči in ga pooočasiiii z užitkom požre.

V prihodnjih dneh ti bo ta zver pobegnila čez ograjo, ki si mu jo postavila!!! In ni ti pomoči, takole ti pobegne lahko tudi domače štale navajen vol, ki menda ni zver.

Speedy tule nekaj ne “štima” Niso vse zveri narejene za korenjček in palico.

Pa veliko sreče !

V globokem priklonu,

JOHANUS

Tokrat se pa tudi jaz strinjam z zgoraj napisanim mnenjem .
Kar vložiš dobiš nazaj.

Ko v odnosu prične tekma kdo bo koga, ni važno ali gre za izhode, pripravo zajtrka ali sesanje, je odnos MRTEV .

V dobrem razmerju ni tekmovalnosti, je le podpora osebi, ki ti pomeni veliko, je razmišljanje kako bi tej osebi polepšal dan, večer, kako bi naredil nekaj kar bo razveselilo njega ali njo.

iza

Iza kwa počneš?

Kwa je z mojimi paradajzi?

V priklonu

JOHANUS

Tebe čakam – every day !

Kaki paradajzi ?

iza

Iza lepo si napisala!

Iza, ti me nič ne čakaš. Jest čakam moje paradajze. N’č zdej tuki mutit, pa se sprenevedat!!!!!! Ja!

V priklonu,

JOHANUS

ČAKAM…….)))))))))))

kWA JE S PARADAJZI ?

SEJ VEŠ KJE JIH MAJO !

LP IZA

pol pa ne obljubljaj tvojih. :-))))))))))))

v priklonu,

JOHANUS

Temu, kar ti praviš zadnja faza pri ženskah… To je pri meni nekaj običajnega. Ali imam moškega ali pa ne, se nikoli ne odpovem svojim hobijem, svojim prijateljem, svojim načrtom… Nikoli tudi ne omejujem drugih ljudi in jih ne poskušam spreminjati. Vsak naj počne tisto, kar mu paše.

dobesedno nalimat se na nekoga, je brezveze. Sem imela izkušnje, ko se je kateri od fantov dobesedno nalimal name, s tem mislim, da me ni poustil niti minute pri miru, da me je stalno hotel ob sebi, držat za roko itd… Od takega jaz pobegnem, res. Po mojem pa tud tipi od takih žensk.

No, in ker imam toliko stvari za počet, spoznam veliko ljudi, nikoli mi ni dolgčas, zato mi tudi moški ni nujno potreben. Hočem rečt, da ne rinem za vsako ceno v neko vezo, če pa vem, da se ne bo obneslo. Itak imam stalno družbo moških, pretežno, mogoče ker me zanimajo bolj moške debate, mimgrede spoznam koga, ki mi je všeč, tiste tri mesece vmes, ko se mi mogoče ravno ne zdi kak primeren, bom pa brez khm… tud zdržala 🙂

Mal sem zakomplicirala- na kratko sem hotela povedat, da si bolj zanimiv, če počneš nekaj znimivega, posebnega, kar imaš samo zase, pa da se ne prilagajaš drugim, pa tudi če na videz mogoče nisi idealen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close