Kako pristopiti k punci?
Jodl jodl, na vsak komentar ki ti ga kdo poda, napišeš isto. Poglej malce širše, no. Lajf ni črno-bel.
Babe ne šlataj, raje jo vprašaj, morda na hudomušen način (kaj tako luštna punca dela sama na plesišču, zlajnano, a boš vsaj izvedel, kar te zanima). Pogovarjaj se z njo, ne težkih tem, malo čveka, saj znaš. Kupi ji pijačo, tako si pridobiš malo več časa in njene pozornosti. Pridruži se njeni družbi, gotovo ni sama itd.
Namest puloverja si obleci kako srajco al nekaj, v čemer se boš počutil seksi in boš imel takoj več samozavesti.
Pogum oz. drznost pa velja. Če boš v kotu žulil toplo pivo in čemerno pogledoval naokrog, sebi pripiši neuspeh.
Ne vem, med kakimi primitivci živiš, ki po nosu vsakega, ki se pogovarja z njegovo punco (koliko takih izkušenj si osebno že imel?), ampak zaradi vprašanja, če je neka punca frej, si še ne prislužiš ukora.
Problem so tvoje zacementirane trditve: itak ne bom imel uspeha, itak nisem nobeni všeč, v diskoteki se ne moreš pogovarjati … spremeni to v “ja” trditve pa boš tudi uspeh požel.
Lahko se zgodi marsikaj.Saj vemo kaj vse se dogaja ko je v igri alkohol. Naj ti zaupam eno osebno izkušnjo, ki se mi je zgodila pred leti v nekem diskotu.
Naročal sem pijačo pri šanku, ko pride k meni ena malce pijana ženska okoli 30 ih in me začne objemat okoli vratu in grizti v uhelj. Mislil sem si zdaj imam priliko, ta je kar sama prišla k meni in sem jo tudi jaz malce objel. Nato pride njen tip k meni in mi reče da je to njegova ženska. Opravičil sem se in mu rekel da pač nisem vedel. Hvala bogu, da je bil možakar toliko razsoden, da se je končalo tako mirno. Če bi bil kakšen drugi moški bi jaz lahko končal z razbito glavo. Tako, da je potrebna previdnost. To pa ne pomeni , da ne osvajam več punc v disku, a previdnost ni odveč. Tako, zdaj pa dovolj. lahko noč
Sorry, ampak tvoj primer je ravno kontra-argument za vse tvoje strahove. Večina ljudi je normalnih. Določen odstotek jih ni… Kaj je nekemu ultra-psihotiku važno, ko ti narobe pogledaš njegovo žensko? To, da pred zbrano druščino ne izgubi “obraza”. Torej “oprosti prjatu, valda tvoja je, nisem vedu, evo ruka, kaj piješ?, veš da ne bi nikol…” Problem nastane, ko ti tvoj ego tega ne dovoli… Torej v smislu “Z njo se zmen, ona je k men pršla, dost je stara, ne vidm prstana, kva je, KVA JE?”
Resnici na ljubo pa, od enega teoretika drugemu ;-), tudi meni fizičen pristop ni tako blizu, kot pogovor. Tako da te razumem… ampak, kot ugotavljaš… ni diskač pravi plac za to.
Mogoče mi pa samo manjka izkušnja z neznanko pod vplivom alkohola…
Ajoj, lol…
Pa kaj ljudje res ne poznate drugega, kot direktnega, recimo temu ‘ciljnega’, pristopa do ljudi, zensk? A je v dezeli kislih kumarc vecini res tako nezamisljivo v vsakdanjem zivljenju ogovoriti “mimoidoce” o vsakdanjih zadevah? Hej, govorim o trgovini, med policami, na blagajni, njivi, lol, autobusu, ipd? Ko cakas v kaksni vrsti v banki, posti, obcini, … pred restavracijo, na servisu tega ali onega, … Naj nadaljujem? Potrebujete se kaksno idejo?? lol
In, a je edini zamisljivi pristop reci privlacni deklini iz diska, joj, tko si mi vsec, a bi hodila z mano? Mal se hecam. Sej razumete, a ne? lol
Sploh vi vascani, ki imate priloznost vec ali manj vse godne so-vascanke (s)poznati. Kot tudi le te iz bliznje in daljne okolice. A ste ze kdaj pomislili na odprti pristop? Naj skozi njega ljudje VAS spoznajo. Bodite vi tista nasmejana faca, ki kislim kumarcam poboljsa vsakdanjik. Ne sparajte jezika. Ljudi lahko ogovorite tudi s komentirji vsakdanjih situacij. In kaj ce punci v vrsti za vami recete, huh, kako sem lacen, vrsta pa kot ponedeljek, in se nasmejite. Presenetili se boste kak ucinek s tem dosezete. Kako se ljudje odzovejo, ko po 100 kizlih kumarcah koncno naletijo na samozavestno prijazno nasmejano faco. In nd sedaj pricakovat, da boste kar vsako podrli. Se vam pa utegne spremeniti zivljenje. 😉
Ti bi iskal resno žensko v disku? Se hecaš?
Tja hodijo najstnice. Poznam veliko samskih žensk, ki znajo marsikaj narediti okrog hiše in po hiši, ampak nobena ne zahaja v diskoteke.
Ne popivamo, ne kadimo. Sploh pa nikakor ne bi dovolile, da nas neznanec kar nekaj otipava.
Če si ti vaški fant, sem jaz bicikl. Vaški fantje so ponavadi bistveno bolj zreli kot mestni, ampak ti si na nivoju nedoraslega fantalina.
Veš na tečaju sadjarstva pa je bilo kup mladih žensk, kup starejših moških. Mladi moški pa raje visiti v dikotekah kot je videt.
Ja, tipičen f.fehtar. Peca tam, kjer so najstnice, samo ni mu jasno, da zanje ni zanimiv.
Mogoče bi moral pri poročenih probat, take, ki so se naveličale možev. Samo tudi ne hodijo v disko.[/quote]
Mal ga je cas povozu. Nostalgija je zaj stvar.
Saj tega se najbrz zaveda. Samo se se ni sprijaznil in prilagodil. Tako ali drugace. Bo ze…
Ja res je tako.Saj to vem. Punce ne spoznaš samo v diskoteki ampak tudi v čisto vsakdanjih situacijah: trgovina, ulica, avtobus, vlak..Res je v diskoteki velika izbira,ampak kot sem že omenil je tam težko vzpostavit kontakt, no razen nekaterim…Pač jaz rad včasih zahajam v disko, pa ne samo tja, Tja grem predvsem zaradi zabave, saj vem, da bom tam punco težko osvojil.
Jaz nisem nič posebnega, pač delim usodo številnih mojih sovrstnikov, predvsem moških, ki ostanejo samski še v poznih tridesetih. Zakaj je tako ne vem, je pa to danes pogost pojav.
Nisem proti novostim, a vseeno imam malce nostalgije po starem. Določene stvari so bile pred leti boljše,vsaj za moje pojme. Vsi se strinjamo,da danes ni več takih zabav, kot so bile nekoč. O teh stvareh se veliko pogovarjam tudi s kolegi, ko gremo skupaj na kak žur, a tudi oni so tega mnenja. Pač časi so se spremenili in mi tudi. Morda je prišlo vse skupaj malce prehitro.Tako pač je. Lahko bi pisal še o marsičem a se mi več ne da.
Lep pozdrav vsem in srečno 2014!
S hojenjem v disko ni nič narobe. 100-ič, v disku niso samo najstnice, mogoče to velja za vaške diskoteke, za LJ in MB definitivno ne. V Franci ne belanci v LJ in na Ribičiji v MB imaš ženske, ki so pretežno 40+..samo, komu jaz to razlagam, ljudem, ki živijo v svojem malem svetu predsodkov.
Problem Damjana je, da ne ve, kaj bi sploh rad. Če bi rad pecal v disku, bo treba tudi malo lepše cunje gor dat. če bi rad resno zvezo z žensko svojih let, sem že svetoval, naj išče aktivnosti, kjer take ženske so.
Živjo, samska ženska lahko mi pišeš na kontakt ter tudi ostala domače dekleta is področja LJ-KR. Samo samske domače punce 25-35let : landwirt.d@gmail.com ali na fb: landwirt.d@facebook.com
NIma te bit kaj sram. Imam sodelavca, ki malo jeclja, ampak je taka pojava, da dol padeš. Imam celo občutek, da mu kakšna rada pomaga kaj do konca povedat. Malo samozavesti, pa je. Ljudje imamo itak polno napak in nekatere so prav simpatične.
Očitno tudi v “dobrih starih časih” te je jebalo isto vprašanje. Kako !? In se danes nisi dobil odgovora.
Saj ga ni! Dejstvo je, da v vsem tem času iščeš kar ne obstaja. Bodi realen, to kar si, si KMET !!!
Ti verjamem, da je tele buljš od goveda! Ma ti si odteletu leta, zato, hopa na traktor, pa k maši, jasno nedeljski v sosednjo vas ! Tam je prostor zate, tudi ce si neveren! Pa zavihane rokave mej, če ne te bodo imele punce
za meščana. Kar ni dobro !!!
Forum je zaprt za komentiranje.