Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pristopiti k punci?

Kako pristopiti k punci?

Star sem 37 let, doma sem iz Primorske, živim na vasi. Zanima me kje dobit danes kako punco pri mojih letih, glede na to, da so vasi večinoma prazne in mladine tu skoraj ni. V službi smo večinoma moški. Na žurih so večinoma najstnice. Nasploh pa se na žurih ne upam pristopit do punce in jo ogovorit, malce iz sramu pa tudi zato, ker nikoli ne veš ali že ima tipa ali ne, ker so punce dostikrat same na plesišču, moški pa slonijo pri šanku in lahko hitro pride do pretepa. Predvsem pogrešam nekdanje lokale, četudi zakajene, danes pa te lahko agresivni “kvazi varnostniki” za vsako malenkost lahko vržejo ven in pretepejo, srečo imaš če ostaneš živ, saj nam je znano to kajne? Res je ,da ni več takih žurov kot so bili nekdaj. Tudi ljudje smo postali drugačni. Morda res malce bluzim, a o tem se malo govori zato me zanima kako vi gledate nate stvari. Hvala lepa za vaša mnenja.

Tudi jaz pogrešam žure iz nekdanjih zakajenih lokalov, to so bili najlepši časi.
Sedaj je vse drugače- brezvezno.
Imam pa podoben problem kot ti :).

V mestih je pestra izbira samskih žensk vseh starosti. Ne razumem vas, zainteresiranih samcev, zakaj vztrajate na vasi, če tam ni žensk za vas, hočete pa jih. Za spremembo v življenju je včasih treba potegniti tudi kako drzno potezo, recimo selitev v mesto.

Še predobro vem kako je v mestu. Tam pa je dandanes še težje dobit dobro punco-žensko, predvsem tako ki zna nekaj postorit. Še samo se približat puncam iz mesta je prava umetnost.Zelo visoko se držijo in fino še posebno če si malo bolj povprečno oblečen in ne slediš modi. Imel sem veliko slabih izkušenj.

Glej, če se hočeš izgovarjat, je vsak izgovor dober. Lahko rečeš – mestne so vse fine. Vaških pa ni, kar ugotavljaš sam. Kaj sedaj? To je idealen izgovor, da ostaneš na sedanji poziciji. V mestu je marsikaj, sem pridejo študirat punce iz cele Slovenije. Ne, niso vse fine, ene so preproste, ene so alternativna scena.

Imam pa občutek, da ti želiš domačo gospodinjo. V tem se pa vidi vedno manj mladih punc, to pa je res. S temi nazori bi sedaj že moral biti poročen s kako nizko izobraženo žensko, pa še one so vedno manj navdušene za gospodinjenje.

Nisem trdil, da so vse fine,tudi ni res da iščem gospodinjo, saj veliko postorim sam in ne bi od nobene zahteval, da mora kaj opravit.Bolj me zanima druga stvar. Pač še vedno rad zahajam v diskoteke,čeprav vem da tam ne bo veliko uspeha, bolj grem zaradi muzike pa da kaj vidim,ali da koga srečam…
Svojo temo sem bolj navezal na to, da danes ni več takih žurov kot nekdaj, predvsem je vedno več prepovedi in omejitev v lokalih, pa tudi varnostnki so vedno bolj agresivni. Včasih če sem kako na plesišču malce šlatal sem v najslabšem primeru dobil od nje kako klofuto, danes pa me lahko toži zaradi spolnega nadlegovanja… Kako pa naj se sploh vzbudim pozornost pri punci drugače, saj se v diskoteki zaradi hrupa sploh ne moreš pogovarjat?
Danes zabav kot so bile včasih sploh ni več,ampak vsem ugaja da je tako, kajti vsako novo omejitev mirno sprejmemo.

Pa od kod ideja, da ni zabav? To, da bi rad šlatal tuje ženske, kar počez, dost pove o tebi. To je tebi hec? Enkrat boš pošlatal eno, ko bo njen tip zraven, pa boš nalomljen, ne hecaj se s takimi. Nisem nič opazil, da bi varnostniki bili kaj agresivni..

Ti si pol nekih izgovorov, zakaj nekaj ne gre, nekaj mesecev nazaj si odprl podobno temo, kako so punce arogantne.

Če drugačnega pristopa, kot je šlatanje ne obvladaš, s tem poveš, da ženske nič ne zamujajo, da niso s tabo…

Ni čisto res.Tudi vaški (kmečki) fant lahko brez večjih težav dobi punco. Ne sme pa imeti preveč minusov. Za večino punc današnjega časa je vsaj eden minus že to, da živiš na vasi ali kmetiji. Če pa ima ta fant npr. še kakšno “vizualno napako” ali karakterno napako so pa tu že naslednji minusi in tu je potem problem, če zbereš preveč teh minusov. Bolj matematično razloženo :).

Če bi držalo, da kmečki fant brez večjih težav dobi punco, vidva ne bi bila brez. To je ena samotolažba, ki tebe Dragunov samo uspava.

Za preprostega kmečkega fanta je najbolje, da se poparčka čimprej, z eno preprosto in neambiciozno. če ta moment zamudi, mu skoraj vse dekline pobegnejo v mesto na faks.

Vem, da bom razbit, če bom šlatal kako kjer bo zraven tip. Saj take ne bi tikal. Pa če tipa ni zraven? Kako pa naj vem, da ima tipa? Lahko jo samo malce primem za boke, da ji pokažem ,da želim plesat z njo. Pa nenadoma od nekje uleti tip in me razbije. Sploh pa nobene ne bi več šlatal, to smo včasih počeli najstniki. Kvečjemu bi jo samo prijel za boke ali za rame, da bi ji pokazal da me zanima, a se niti tega ne upam. Če pa misliš, da so danes še taki žuri, kot nekoč, vprašaj svoje starše kako so se oni zabavali.

Razloži mi, kaj je to danes kmečki fant?

Kaj je zate kmečki fant, ali pa kmečka deklina.

Specialc ima prav.:)))

Če je res tako kot praviš, potem je vse skupaj še slabše kot sem si sam predstavljal. Ampak mislim da ni, tudi nekatere izobražene gredo rade živet na podeželje k fantu, ko se izšolajo. Moraš pa biti kot moški v njenih očeh res vreden tega dejanja 🙂

Dragunov, to je teorija. resnično življenje pa je nekaj drugega, to veš tudi sam, ker imaš še vedno iste probleme.

gasilske veselice

trgovine z ženskim perilom – se postaviš v kabino in se delaš obešalnik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, saj ne gre toliko za to, kako dobit punco, čeprav rad preberem tudi vaša mnenja o tem. Kot sem napisal, še vedno zahajam v diskoteke, čeprav vem, da tam ni punc zame ampak so večinoma najstnice.Kot sem že omenil grem bolj zaradi glasbe in prijateljev, da se malo odklopim, čeprav rad pogledam tudi kako punco tam. Tako in tako vem, da pri njih nimam šans. Kot sem že napisal pogrešam nekdanje lokale in nekdanje zabave v stilu devetdesetih let, ko si lahko brezskrbno žuriral, pil in brez strahu prižgal kako cigareto v lokalu…zdaj pa so vedno neke nove prepovedi in ne vem, kaj si bodo še izmislili,še havba partyje pred lokalom vedno bolj preganjajo. Očitno pa mladim vse te prepovedi ugajajo saj vse to mirno sprejmejo. A da varnostniki niso agresivni? Že za malenkost te lahko vržejo ven in pretepejo, vemo tudi kako se je končalo parkrat.

Ni res, da so zunaj samo najstnice. vsaj v mestu ne. Obstajajo lokali, kjer je povprečna starost ženske kar čez 25+. Obstajajo lokali, kjer so ženske pretežno 40+.

če ti v lokalih ne uspe, svetujem ona-on.

Kaj nisi ti pisal že pred časom kako so punce vzvišene in arogantne?

Jaz bi ti predlagala, da greš v sosednjo Italijo, ker take ki so tvojih let, če se želijo mal nažurat jo pihnejo dol v Italijo in roko na srce se ne da primerjat s Slovensko sceno tle pri nas. Dol pa zahaja ogromno Slovencev, saj že od nekdaj velja da so doli dobri žuri. Take dobre discoteke so:

– PALMARIVA ( Fossalta di Portogruaro Venezia), zakon discoteka, meni osebno najboljša od vseh
– TNT KAMASUTRA (Lugugnana di Portogruaro – Venezia)
– LA GROTTA DISCOTECA (Udine)

Ja res je da so dol boljši žuri kot pri nas. Bil sem parkrat v Sesljanu poleti in vem kako je to. Res je tam pijača precej dražja kot tu, a vseeno. Morda bom šel kaj tja dol. Ah malo mi je dolg čas pa malce pišem. Me pa kar zanimajo vaša mnenja o stvareh, ki me tarejo pa ne vem koga vprašat.
Vsi se strinjamo, da lokalov in žurov kot so bili včasih ni več, ne vem zakaj a tako pač je. Saj v diskotu bom verjetno bolj težko dobil punco, grem se predvsem zabavat. Rad pa delim moje mnenje z vami in vidim, da o veliko stvareh mislimo enako.

Ti v bistvu sploh ne veš, kaj bi rad.

Ma ti se bereš od začetka, do sedaj kar si napisal?

no malce sem zašel od teme. Naj povzamem. Zanimalo me je kako danes v diskotu pristopit k punci in jo ogovorit oz. pokazat da te zanima, glede na to da ne veš ali ima tipa ali ne. Ker kot vemo se lahko zgodi,da je tip kje proč- ob šanku npr. pa če vidi, da se kaj motaš okoli nje priteče in ti da na gobec. Tudi to se dogaja. Če jo kaj primeš okrog pasu, ker bi rad z njo plesal je nevarno, da te obtoži spolnega nadlegovanja. Pa še varnostniki te lahko vržejo ven že za malo, Kritiziral sem malce vedno nove prepovedi v lokalih,ki vedno bolj omejujejo zabavo in potožil, da ni več dobrih starih zabav z veliko majn omejitvami. Morda se komu čudno zdi da še vedno zahajam v lokale, a hodim se tja zabavat in tudi osvajat punce.Vendar vem, da pri svojih letih bom bolj težko našel punco v diskotu a vseeno. Tako sem na kratko povzel, zanima pa me predvsem vaše mnenje o tem. hvala

Zeh.

Ne vem, kam ti to hodiš, bil sem v vseh diskotekah in klubih, ki so zadnjih 15 let obstajali v LJ in MB. Zunaj sem skoraj vsako soboto. Nikoli nisem imel težav z varnostniki. Nobenih.

Po tem, kar si povedal o sebi, sklepam sledeče. Si en od številnih nemoderno oblečenih moških obiskovalcev diskotek. Malo sramežljiv sam po sebi, zadržan, pogumen samo pod gasom in v družbi. Ko pogum zraste do kritične točke, narediš bedarijo in potem so krive ženske, ki so fine in varnostniki, ki so agresivni.

Odloči se, kaj bi rad. Pecal v diskotekah malo na izi, ali punco za resno zvezo. Če bi rad delal vtis na punce v diskotekah, bo treba malo slediti modi, da ne boš zgledal kot en čuden zalezovalec. Če bi rad žensko za resno zvezo, se bo treba malo angažirati, širiti socialni krog, iti na kakšne dejavnosti, kejr so ženske, o tem je bilo veliko debatiranega.

Je pa hudič, če človek ne ve, kaj bi rad in ti ne veš. In potem so krive punce, varnostniki, gostilne, ki niso take kot nekoč, facebook, socialna omrežja, vse po vrsti.

Tudi jaz nisem imel še nikoli problemov z varnostniki v lokalih saj sem celo sam varnostnik, vendar vem kako tanka je meja glede na vse prepovedi, ki veljajo dandanes. Ko pa ne nosiš uniforme in si eden od obiskovalcev si enak vsem ostalim in hitro končaš kje zunaj ali na urgenci. Če se zapleteš v pretep- ne po svoji krivdi pa lahko ostaneš celo brez službe, zato moram biti še posebej previden če pride do kakega incidenta. Saj veliko varnstnikov je v redu, najdejo pa se tudi taki, ki ne bi smeli nosit uniforme. Teh pa se je za bat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close