kako pristopiti do punce?
the1080, 23.09.2021 ob 22:24
Sam bod normalen, ane.
Častiš pijačko, poklepetaš, ji poveš, da ti je všeč in to je to.
Se zgodi, da kera reče tudi ne, ampak kaj češ, tak je.
Kakšne drugačne scene so pa meni osebno brezvezne. Ne mislim se metat na kolena za kogarkoli.
Ja če hočeš v današnjih časih katero očarat moraš imet kar debelo denarnico. Potem bo vrjetno prislo do pogovora. Če tega nimaš odpadeš. Tko da najbolje da si sam. Kot vrjetno si že dolgo, ker nimaš pojma in sprašuješ druge o pristpou. Podn.
Ta pojem “creepy” me vedno spravi v smeh. So tudi ženske lahko creepy. Največji hec pa je, da kadarkoli sem bil v življenju v družbi s kakšno normalno, mi sploh ni potegnila. Vedno sem padal na creepy, enkrat celo na satanistko (o bože, za to se še sedajle križam). Res ne vem zakaj, ampak podzavestno sem se zagrel samo za precej premaknjene punce. Mogoče slaba karma?
ilovechocolate, 23.09.2021 ob 23:03
ma mrš u pičko materino
jebem vam mater opice ene gnile, lepo sm napisu a ma kdo kšn nasvet čist tko, ker forum za to pač je. ne vem kaj je s tem narobe..
Sam kregal bi se pa drkal v glavo, gnijete od znotri prokleti pankrti pofukani, da bog da vas majka u ladno celo ljubila
Smiri živce, tle boš srečal več prfuknjenga folka, kot ne. Loh ti samo to rečem, da čimmanj premišljuj, kaj in kako boš naredu. Če pristopiš, pristopi nenačrtovano. Naj bo spontano. Ne zablokiraj in ne zmrzni. Ženske niso raketa za v vesolje in so glih tolk komplicirane, kot sekret školjka. Ujagaj eno, pa če te zavrne, se ji smej. Nauči se smejat, spomni se na kaj odbito smešnega. Lahko jo pa pošlješ tut u kurac, tko kot si tle forumaše, sam pol ji boš priznal poraz in bo baba odkorakala pokončno, zato to ne delaj.
Te gnile nagnusne fore “časti pijače, rabiš denarnico” in sarkastične “njenega ata vprašaj, če jo lahko natepavaš” – v najboljšem primeru si boš nakopal psihopatko, v najslabšem dobiš spolno prenosljivo bolezen ali nož v rebra.
Pri 17ih se ti splača punce osvajati
-
s prijatelji (če se po sosedski/iz OŠ, družite na kakšnem igrišču) s tem, da ti ni potrebno “pristopiti” ampak samo hangaš
Po/med šolo med odmoritudi preko družbe
V razredu s pomočjo pri učenju ali kakšno seminarsko
Knjižnica/avtobus/tam kjer si redna “stranka” pa tudi z vrstnicami zelo casual/prijateljsko.
Ta pristopanja in ogovarjanja so potem, ko si prestar za študentske žure in živiš v ZDA. Bodi “normalen” in nevsiljiv, če si ji všeč nazaj, boš definitivno videl. Širok nasmeh in pristno prijeten značaj gresta daleč pri vredu dekletih.
Forum je zaprt za komentiranje.