Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kako pripraviti nojevo jajce

kako pripraviti nojevo jajce

Pozdrav vsem.

Morda malo nenavadno vprašanje, šla sem na iskalnik pa ne gre, zato prosim vas za pomoč.
V dar smo dobili nojevo jajce. Zdaj ko so si ga vi sosedovi otroci in starejši že ogledali, pa me vseeno mika, da kaj naredim iz njega. Upam da še ni prestaro (14 dni) če ne bo šlo, bomo pač imeli lep okras.

Hvala in lep dan

Ojla!
Ne glede na to, ali boste kaj naredili iz nojevega jajca ali ne… Če ga prevrtate na dveh koncih… bi ga načeloma lahko izpihali (mogoče najbolje s kakšnim kompresorčkom) in lupino obdržali za okras!!!
LP
gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Kolegica ima noje, zato večkrat pripravljajo jedi iz nojevega jajca. Biskvite (so lepo rumene barve) in testenine. Rezancev je za celo hišo. Jajce najprej razmeša, potem ga po skodelicah dodaja moki. Mislim da je eno jajce za 30 kokošjih, zato pri rezancih rabiš 3 kg moke.

Lp, Ela S

Jaz imam od nojevega jajca samo lupino in je res zluknjana spodaj in zgoraj. Imamo jo za okras.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close