Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako prikriti brazgotine?

kako prikriti brazgotine?

Imam par brazgotin, ki bi jih rada skrila. Kupila sem si tekoči puder in puder v prahu, vendar nekega učinka ni.

Sedaj pa ne vem – ali si ga ne znam pravilno nanesti ali kaj?

Prosim za nasvete.

Kakšne brazgorine? Od kakšne operacije, šivov, strije ali brazgotine od mozoljev po obrazu?

Če prikrivaš na obrazu, poskusi na tekoči puder nanesti še puder v prahu, samo pazi, da ne bo potem učinek še slabši, kot če so vidne brazgotine…

Tudi pudri so si zelo različni, bi bilo fino povprašati v trgovini, kateri je bolj prekriven…
Če je dober puder, zna biti tudi precej drag…

Brazgotine so od operacij in so na roki.

verjetno ne boš zadovoljna z mojim nasvetom, ampak raje, kot da pacaš puder po roki, se sprijazni s tem, da pač nisi 100% popolna. tako grozna pa ena brazgotina tud ne more bit, da bi te toliko motila. ker če bi bila tako grozna, bi se verjetno dala kako operativno popravit.

si namreč ne predstavljam pudra na roki, verjetno bi v treh urah popacala vse okrog sebe, učinek bi bil pa izičen.

če je koža porjavela, se brazgotina poudari?

ja, če so brazgotine na roki, potem jaz tudi nebi nekega pudra dajala gor…mogoče za posebno priložnosti (obleko)…vprašaj pa v kak kozmetični salon…

Še vedno bi jaz naprimer k obleki brez rokavov čez roke dala kak dolg eleganten šal….kak prosojen bolero…

Za vsak dan pa tako nima smisla prekrivati brazgotin, vzemi jih za svoje….kot ne prikrivaš večjega nosu, ušes, celulita, strij…velikih stopal:)…

Vse se da nekako diskretno zakriti in poudariti, kar je lepše….

Tud jaz bi rekla tako. Pa ne iz teorije.

Problem je v tem, da brazgotina ni samo ena, ampak jih je več. Zgledajo pa tako, kot, da bi si rezala žile in mi noben ne verjame, da so od operacije.

Bila sem tudi že na terapiji z laserjem, kjer so kožo nad brazgotino odstranili, da bi se lepše zacelilo. Vendar se še vedno ful poznajo.

REsnično prosim za nasvet, ker je hudo celo poletje hodit okrog v dolgih rokavih. Sploh pri spoznavanju novih ljudi, pa v službi, kjer nič ne vejo..

Srečka,

Odgovorila sem na vaše vprašanje pod rubriko”ličenje”.

lep pozdrav

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Srečka,

se opravičujem,kot sem že zgoraj napisala,odgovorila sem pod rubriko”ličenje”.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close