kako prenesti video datoteke na snemalnik zvoka (voicetracer)da jih lahko zvočno predvajam
1. Imam datoteke zapisane tako, da jih lahko berem v windows media playerju(podaljška imena datoteke ne vidim. Rada bi poslušala zvočni zapis s teh datotek vna voicetracerju. Ali je to mogoče ter kako se to naredi?
2. Te datoteke sem skušala v WMP preimenovati, vendar sem dobila opozorilo, da če jih preimenujem, morda ne bodo več delovale. ALi kdo ve, kako to storiti?
3.Kdarkoli odpiram posneti DVD z raziskovalcem, se mi odpre pogled “IKONE”, potem moram vedno ročno prenastavljati na “podrobnosti”. Ali se to da narediti za določen dvd ali sploh za vse, kar odpiram z raziskovalcem enkrat in za vselej?
Hvala,
pozdrav
Vseeno brez tega, da vemo kakšen tip datoteke imaš, ne bomo mogli kaj pametnega svetovat. Lahko v raziskovalcu nastaviš, da prikaže tip datoteke, lahko uporabiš kak drug file manager, če ga imaš na računalu (npr. Total Commander)
Datoteke z preimenovanjem ne poškoduješ, lahko pa se zgodi, da če zamenjaš končnico, da windowsi ne bojo vedeli, s katerim programom naj predvajajo to datoteko, ali pa jo bojo predvajali z napačnim programom (takim, ki to ne zna). Sicer pa s preimenovanjem ne spremeniš formata datoteke, tako da s tem ne rešiš ničesar.
Forum je zaprt za komentiranje.