Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako prenesti video datoteke na snemalnik zvoka (voicetracer)da jih lahko zvočno predvajam

kako prenesti video datoteke na snemalnik zvoka (voicetracer)da jih lahko zvočno predvajam

1. Imam datoteke zapisane tako, da jih lahko berem v windows media playerju(podaljška imena datoteke ne vidim. Rada bi poslušala zvočni zapis s teh datotek vna voicetracerju. Ali je to mogoče ter kako se to naredi?
2. Te datoteke sem skušala v WMP preimenovati, vendar sem dobila opozorilo, da če jih preimenujem, morda ne bodo več delovale. ALi kdo ve, kako to storiti?
3.Kdarkoli odpiram posneti DVD z raziskovalcem, se mi odpre pogled “IKONE”, potem moram vedno ročno prenastavljati na “podrobnosti”. Ali se to da narediti za določen dvd ali sploh za vse, kar odpiram z raziskovalcem enkrat in za vselej?
Hvala,
pozdrav

Vseeno brez tega, da vemo kakšen tip datoteke imaš, ne bomo mogli kaj pametnega svetovat. Lahko v raziskovalcu nastaviš, da prikaže tip datoteke, lahko uporabiš kak drug file manager, če ga imaš na računalu (npr. Total Commander)

Datoteke z preimenovanjem ne poškoduješ, lahko pa se zgodi, da če zamenjaš končnico, da windowsi ne bojo vedeli, s katerim programom naj predvajajo to datoteko, ali pa jo bojo predvajali z napačnim programom (takim, ki to ne zna). Sicer pa s preimenovanjem ne spremeniš formata datoteke, tako da s tem ne rešiš ničesar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close