Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako preko neta iskati žensko?

Kako preko neta iskati žensko?

Zadeva ni bile le v tem časopisu, ampak tudi v Tedniku, v Preverjeno in še kje. Ker menda ta frajer veselo skubi bogate izobražene Slovenke.
Ženske se lepijo na dober avto in ketno okrog vratu ter pocukrane besede in zmečejo kup denarja svojemu frajerju.

in medijci so nekaj relevantnega???
pač “prodajajo” sranja zato, da plačajo položnice ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, kažejo ogledalo naših žensk, ki menda ne gledajo na denar. Potem pa vidiš, da jih en žigolo takole okrog prinese.
Dober avto in ženske letijo za moškim. Brezposeln revež pa ga nobena ne pogleda.

Izkušnje s tankerjem? :))))
A te pa imaš ti ? ;)[/quote]

Wtf, kaj je s tabo?:) Si mogoče zaljubljen?:)))

Hmm, v temi bi bil on rad… A prižgem še dišečo svečko? 🙂
Marko, Marko, kaj bo rekla Petra. 🙂

Če si vsaj prebral tole zgodbo od Emilia, potem bi lahko razbral, da je bil denar pomemben predvsem temu moškemu, če je skoraj vsako ogoljufal oziroma jo prepričal, da mu da (posodi) denar. Vsaj jaz sem tako razbral. Ženske so želel le pomagati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A zato si tudi ti mahnjen na bemfle? 🙂 Brez zamere, ampak ne vem, če sem že kdaj srečala v življenju kakšnega prizemljenega lastnika bmwja. Tudi če je bilz nogami na tleh, mu je ego sekal do neskončnih višav.
“Normalne” ženske tega ne marajo. Če pa hoče tip imet žensko v istem rangu kto avto, samo da se važi z eno lutko, po možnosti s silikonskimi joški, potem pa ti kar. 🙂

To, da luzerski tipčki izkoriščajo ženske, je pa že stara stvar. In največ jih “operira” na spletu. Delajo vse, od nudenja uslug klasičnih žigolov, do izkoriščanja ženske naivnosti in izsiljevanja poročenih žensk.

Da ne bomo samo o moških. Tudi ženske, takšne ki padajo an bemfle, rade izsiljujejo poročene moške.

Izkušnje s tankerjem? :))))
A te pa imaš ti ? ;)[/quote]

Wtf, kaj je s tabo?:) Si mogoče zaljubljen?:)))[/quote]Je to greh? Ali se ti zdi samo čudno da še vedno po tolikih letih? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sej je nisi.

Ne lagat zdaj. Na moj prvi zapis v tej temi si odgovoril s “točno”. Tvoji lepotni popravki ne prepričajo.

Wtf, kaj je s tabo?:) Si mogoče zaljubljen?:)))[/quote]Je to greh? Ali se ti zdi samo čudno da še vedno po tolikih letih? :)))))[/quote]

To je blagoslov:)). V tvojem primeru (ko sta vmes že vsaj dve desetletji) pa bi rekla prej naivnost:)).

Če si vsaj prebral tole zgodbo od Emilia, potem bi lahko razbral, da je bil denar pomemben predvsem temu moškemu, če je skoraj vsako ogoljufal oziroma jo prepričal, da mu da (posodi) denar. Vsaj jaz sem tako razbral. Ženske so želel le pomagati.[/quote]

Napaka Marko. Res imaš prav, da je on iskal denar. Ampak zakaj so se ženske lepile nanj? Ker se je delal, da je bogat. Škoda, da nisi gledal Tednika, tam so ženske povedale kako urejen, sladek gospod, da je.
Na njegov videz so se lepile. Videz bogataša, ki pa ni bil resničen. Pač kure.

Če si vsaj prebral tole zgodbo od Emilia, potem bi lahko razbral, da je bil denar pomemben predvsem temu moškemu, če je skoraj vsako ogoljufal oziroma jo prepričal, da mu da (posodi) denar. Vsaj jaz sem tako razbral. Ženske so želel le pomagati.[/quote]

Napaka Marko. Res imaš prav, da je on iskal denar. Ampak zakaj so se ženske lepile nanj? Ker se je delal, da je bogat. Škoda, da nisi gledal Tednika, tam so ženske povedale kako urejen, sladek gospod, da je.
Na njegov videz so se lepile. Videz bogataša, ki pa ni bil resničen. Pač kure.[/quote]

Lepile so se na sladke besede. Srečale so človeka, ki jim je namenil svoj čas, vso pozornost, toplino, dajal občutek iskrenosti. Labilne osebe se hitro napelje na svoj mlin. Ta moški je imel slabe namene, iskal je žrtve za dosego svojih ciljev. Ženske so slepo zaupale, ker so hlepele po kančku pozornosti, čustev…

Ma ja, hlepele so po njegovem kešu. Te ženske se ne bi menile za nekoga v starem avtu, kavbojkah. Ta je bil pa drago oblečen, napravljen, cedil se je s šopkih dragih rož, drage večerjice. Zanimivo, da bogate ženske padaajo na take. Bi človek mislil, da imajo kaj več pameti.

A zato si tudi ti mahnjen na bemfle? 🙂 Brez zamere, ampak ne vem, če sem že kdaj srečala v življenju kakšnega prizemljenega lastnika bmwja. Tudi če je bilz nogami na tleh, mu je ego sekal do neskončnih višav.
“Normalne” ženske tega ne marajo. Če pa hoče tip imet žensko v istem rangu kto avto, samo da se važi z eno lutko, po možnosti s silikonskimi joški, potem pa ti kar. 🙂

To, da luzerski tipčki izkoriščajo ženske, je pa že stara stvar. In največ jih “operira” na spletu. Delajo vse, od nudenja uslug klasičnih žigolov, do izkoriščanja ženske naivnosti in izsiljevanja poročenih žensk.

Da ne bomo samo o moških. Tudi ženske, takšne ki padajo an bemfle, rade izsiljujejo poročene moške.[/quote]

Kakšno stališče, joj. Le kaj bi nam imela Bikini_ razodeti o tem, če si ženska lasti/vozi znamko Bmw ? 😉
[sub]Dvomim, da je upravičeno soditi o značaju oseb po vozilu.[/sub]

Na njegov videz so se lepile. Videz bogataša, ki pa ni bil resničen. Pač kure.[/quote]
Verjetno niso v resnici iskale bogataše. Mogoče samo nekaj v “svojem rangu”. 🙂
Kaj vse je kakšen moški pripravljen naredit za seks, vemo. Ampak to ni nič v primerjavi s tem, kaj je za seks z recimo temu postavnim moškim pripravljena naredit kakšna premožna kura podpovprečnega videza.
Pa niti ni treba, da je že v letih in premožna. Sem videla tudi 25letnice, recimo temu bolj okroglega videza, ki so dolgoletno resno zvezo uničile zaradi ene noči z inštruktorjem fitnesa. Tudi takšne kure hodijo po svetu. 🙂

Lepile so se na besede in videz. Ne smeš pa pozabit, da se niso lepile vse, ampak samo določene. Sem prepričan, da jih precej ni padlo. Je pa res, da gre verjetno za izkušenega moškega in si svoje žrtve že sam izbral takšne, pri katerih je verjetnost, da bodo padle, večja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer pa, če ne verjamete, poglejte razne portale za iskanje nasprotnega spola. Večina moških ima na fotkah bolj viden svoj avto ali pa motor kot sebe. Bi bilo zanimivo prešteti kolikšen delež moških ima na fotki avto ali motor. Pa nihče nima gor starega avta ali kakega starega mopeda?
Očitno to pali sto na uro.

Lepile so se na besede in videz. Ne smeš pa pozabit, da se niso lepile vse, ampak samo določene. Sem prepričan, da jih precej ni padlo. Je pa res, da gre verjetno za izkušenega moškega in si svoje žrtve že sam izbral takšne, pri katerih je verjetnost, da bodo padle, večja.[/quote]

Res je, samo določene so padle. Pametne ne padajo na osladnost. Tako se zgodi, če ocenjuješ glede na zunanji videz. Prav nič se mi ne smilijo te ženske.

Če ni preveč osebno, zakaj si pa ti bmwfrajer?

To sem drugače testiral na portalih. Fotko z BMW in profil in fotka brez avta in v bistvu isti profil. Na avto se je nalepilo cel kup portalk. Revež pa ni nboene zanimal.

Ne morem verjeti kaj berem – je to res, da so moški marsikaj pripravljeni narediti za seks? Jaz jih ne dojemam tako, ravno tako mi je nepojemljivo o tistem, kaj so pripravljene narediti ženske podpovrečnega videza za seks s postavnim moškim.
Možno, da hodim po svetu z zaprtimi očmi, ker nič od navedenega ne poznam, no morda videla kaj podobnega v kakšnem filmu 😛

Je to “kislo” spoznanje tvoj edini dosežek v življenju? Bravo, res vredno življenja in večkratne omembe po različnih forumih 😛

Ne morem verjeti kaj berem – je to res, da so moški marsikaj pripravljeni narediti za seks? Jaz jih ne dojemam tako, ravno tako mi je nepojemljivo o tistem, kaj so pripravljene narediti ženske podpovrečnega videza za seks s postavnim moškim.
Možno, da hodim po svetu z zaprtimi očmi, ker nič od navedenega ne poznam, no morda videla kaj podobnega v kakšnem filmu :P[/quote]

Odvisno kakšne ljudi poznaš. Jaz imam to (ne)srečo, da poznam zelo raznolike ljudi, različnih družbenih slojev in z različnih koncev Slovenije. Včasih se čudim kaj vse ta mala Slovenija preživi.
Pa kot sem že rekla, imam brata. In ko sem bila recimo mlajša, mi je bilo hitro jasno zakaj bratu ni bilo všeč, če se je določen tip njegovih kolegov zanimal zame.

Možno, da hodim po svetu z zaprtimi očmi, ker nič od navedenega ne poznam, no morda videla kaj podobnega v kakšnem filmu :P[/quote]

Odvisno kakšne ljudi poznaš. Jaz imam to (ne)srečo, da poznam zelo raznolike ljudi, različnih družbenih slojev in z različnih koncev Slovenije. Včasih se čudim kaj vse ta mala Slovenija preživi.
Pa kot sem že rekla, imam brata. In ko sem bila recimo mlajša, mi je bilo hitro jasno zakaj bratu ni bilo všeč, če se je določen tip njegovih kolegov zanimal zame.[/quote]

a to se vidve tukaj že ponujata ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kot sem že rekla, imam brata. In ko sem bila recimo mlajša, mi je bilo hitro jasno zakaj bratu ni bilo všeč, če se je določen tip njegovih kolegov zanimal zame.[/quote]

a to se vidve tukaj že ponujata ☺[/quote]

A ti delujeva obupani? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close