Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako preko neta iskati žensko?

Kako preko neta iskati žensko?

Si pa skrivnosten. 🙂
Sem pa vseeno med vrsticami razbrala, da ti nisi izbiral. Da si čakal, da boš izbran. Vse jasno. :)[/quote]On je čakal na nekaj sladkega – piškot 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Si pa skrivnosten. 🙂
Sem pa vseeno med vrsticami razbrala, da ti nisi izbiral. Da si čakal, da boš izbran. Vse jasno. :)[/quote]
Čakaj malo, kje si pa to razbrala? 🙂 Sicer pa, imaš prav, najprej sem izbral, potem pa sem bil še izbran. A sploh gre še kako drugače? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si pa skrivnosten. 🙂
Sem pa vseeno med vrsticami razbrala, da ti nisi izbiral. Da si čakal, da boš izbran. Vse jasno. :)[/quote]On je čakal na nekaj sladkega – piškot ;)[/quote]

:)))
Pa saj to je v bistvu zelo lepo, a ni?
Jaz sem enkrat davno nazaj enemu naredila čokoladni srček. Pa niti hvala ni rekel. 🙂

Po dolgoletnem prečesavanju vseh možnih portalov in številnih zavrnitvah, si pač pristal ob tisti, ki te edina ni zavrnila.

Si pa skrivnosten. 🙂
Sem pa vseeno med vrsticami razbrala, da ti nisi izbiral. Da si čakal, da boš izbran. Vse jasno. :)[/quote]
Čakaj malo, kje si pa to razbrala? 🙂 Sicer pa, imaš prav, najprej sem izbral, potem pa sem bil še izbran. A sploh gre še kako drugače? :))[/quote]

Seveda gre lahko tudi drugače…od nenehnega pehanja ter iskanja popolne ženske, si sprejel tisto, kar je prišlo mimo:).

Meni se zdi avtor posta kar strog:)). Lahko pa tebi kaj svetujem:)).[/quote]No da vidim kakšen naset si mi pripravila za danes? :))))))))[/quote]

Hmm, žensko že imaš, zato potrebujem drugo iztočnico, na katero se bo nanašalo moje strokovno svetovanje:))). Kaj je tvoja šibka točka, ki jo je potrebno ojačat?:)

Po dolgoletnem prečesavanju vseh možnih portalov in številnih zavrnitvah, si pač pristal ob tisti, ki te edina ni zavrnila.[/quote]
Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si pa skrivnosten. 🙂
Čakaj malo, kje si pa to razbrala? 🙂 Sicer pa, imaš prav, najprej sem izbral, potem pa sem bil še izbran. A sploh gre še kako drugače? :))[/quote]

Seveda gre. Še tisoč drugih načinov je. 🙂

Tudi tako bi lahko bilo. Kakorkoli, da nekaj sprejmeš, moraš biti sprejet tudi sam. Da nekoga sploh lahko sprejmeš, pa moraš najprej sprejemati sebe. Zapleteno. :))

Seveda gre. Še tisoč drugih načinov je. :)[/quote]
No, potem pa povej še vsaj dva. :))

Tudi tako bi lahko bilo. Kakorkoli, da nekaj sprejmeš, moraš biti sprejet tudi sam. Da nekoga sploh lahko sprejmeš, pa moraš najprej sprejemati sebe. Zapleteno. :))[/quote]

Ni nujno. Folk lahko vstopi v razmerje nepripravljen, ne pozna ne sebe in ne ve, kaj naj z drugimi. Zaradi pritiskov okolice, se poda na pot, ki ji ni kos. In potem so vsi začudeni, ko se takšna zveza ne obnese:).

Seveda gre. Še tisoč drugih načinov je. :)[/quote]
No, potem pa povej še vsaj dva. :))[/quote]

Niso vezani na internet. Kaj boš s tem.
Saj ti tudi nočeš povedat koliko avdicij je bilo. Pa koliko sočasnih avdicij.

No, potem pa povej še vsaj dva. :))[/quote]

Saj ti tudi nočeš povedat koliko avdicij je bilo. Pa koliko sočasnih avdicij.[/quote]

Morda noče povedat, ker so avdicije še v teku:))). Saj veš, človek mora imeti vedno odprte oči:).

Aja, to misliš. Ampak še vedno mora najprej eden izbrat in potem še drugi, da pristaneta skupaj. Vsaj, ko sem to delal še brez neta, je bilo tako. A danes je že drugače? :))
Žensko s palco po glavi, pa zvlečt v jamo? Pa menda ja ni spet to v modi? 🙂

Saj imaš prav. Ena avdicija še vedno traja in še dolgo bo. :))

Po dolgoletnem prečesavanju vseh možnih portalov in številnih zavrnitvah, si pač pristal ob tisti, ki te edina ni zavrnila.[/quote]
Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))[/quote]
Mogoče je želel povedati, da obstajajo moški višje lige, ki imajo čakalno vrsto in morajo sami zavračati. 🙂

Saj ti tudi nočeš povedat koliko avdicij je bilo. Pa koliko sočasnih avdicij.[/quote]

Morda noče povedat, ker so avdicije še v teku:))). Saj veš, človek mora imeti vedno odprte oči:).[/quote]

A ni baje to kar standard pri tistih, ki so iskali na netu, da imajo vedno nekaj v rezervi? 🙂
Saj nočem bit žleht, ampak… imam brata in poznam tudi njegove kolege. Vem, da ne gre posploševat, ampak včasih je res bolje, da ženske, ki so tipa našle na internetu, ne poznajo vseh moških “skrivnosti”. 🙂 Po drugi strani pa, če jih poznaš, te pri moškem res nič več ne more presenetit.

Saj imaš prav. Ena avdicija še vedno traja in še dolgo bo. :))[/quote]

Hmm, a tolk časa jo misliš preizkušat, testirat?:)) Si pa zahteven:). No, saj tvoj stavek jemljem malo z rezervo. Po moje je ravno obratno:))).

Točno. :)) A ti s tistimi, ki te zavrnejo? :))[/quote]
Mogoče je želel povedati, da obstajajo moški višje lige, ki imajo čakalno vrsto in morajo sami zavračati. :)[/quote]
Mogoče. Ampak iz njegovega stavka ni bilo moč razbrati, kdo je bil tisti, ki je prvi zavračal. 😉
Lahko zavraneš 100 žensk, izbereš jih 10 in te vse zavrnejo, potem pa pride enajsta, ki te ne zavrne. :))

Je standard, pri tisti, ki ne vedo, kaj iščejo in narobe izberejo. Drugače pa mislim, da isto velja za tiste, ki izbirajo v živo. Misliš, da tisti nimajo nič na rezervi? :))

Mogoče je želel povedati, da obstajajo moški višje lige, ki imajo čakalno vrsto in morajo sami zavračati. :)[/quote]
Mogoče. Ampak iz njegovega stavka ni bilo moč razbrati, kdo je bil tisti, ki je prvi zavračal. 😉
Lahko zavraneš 100 žensk, izbereš jih 10 in te vse zavrnejo, potem pa pride enajsta, ki te ne zavrne. :))[/quote]

Ki te ne zavrne, te pa drži na dolgotrjani avdiciji. 🙂
Koliko časa pa ti sploh si v zvezi? Da vidimo, če je to še “normalno”. 🙂

No, zdaj si pa že prešla na privat informacije. Tja pa ti ne moreš, ker si “pozabila” geslo. :)) Ne razlagaj si kaj preveč po svoje zgornjega. 😉

No, zdaj si pa že prešla na privat informacije. Tja pa ti ne moreš, ker si “pozabila” geslo. :)) Ne razlagaj si kaj preveč po svoje zgornjega. ;)[/quote]

Saj se lahko ponovno registriram. Za dobro informacijo, vse. Pa dober recept za piškote, tudi. 🙂

Drugače pa se mi podatek koliko časa je kdo v zvezi ne zdi nekaj jako osebnega.

Malo smo zašli s teme, zato sem luč ugasnil, da bomo spet lahko v temi. :))

On je čakal na nekaj sladkega – piškot ;)[/quote]

:)))
Pa saj to je v bistvu zelo lepo, a ni?
Jaz sem enkrat davno nazaj enemu naredila čokoladni srček. Pa niti hvala ni rekel. :)[/quote]konju jedni…..

Mogoče je imel samo prepolna usta, ni mogel…. potem je pa že podlegel sestavinam “čokoladnega srca” in obmolknil za vedno……. :/ 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close