Kako preko neta iskati žensko?
Preko neta želim najti punco pa ne vem kako se lotiti.
Kakšno fotko dati v profil? Ali jo sploh dati? Fotko od blizu, tako kot za osebno recimo? Fotko ob dragem avtu (to je pogosto)? Fotko na motorju? Ali bolje sploh ne dati?
Kaj pa sam profil? Veliko napisati o sebi in o tem kaj iščem ali pustiit raje večinoma prazno (večina moških ima prazno, ampak ne vem, če to ženske privlači)?
Potem ali klikati ženske in jim pošiljati pisma,čakati da one kliknejo?
Kaj se pogovarjate preko mailov? Se takoj zmenite za srečanje?
Kako naj bo srečanje? Vedno pijačka ali kaka druga ideja?
Zanimajo me komentarji žensk 30-45.
odpri iskalnik
v gornje okno odtipkaj: http://www.google.com
v okno, ki se ti bo odprlo pa vtipkaj: ženska ☺
A si že čez “dovoljeno mejo”? 😀 :D[/quote]POOOOOD:). Krucefiks:).[/quote]Ma dobr noooo, ne bit zdej malenkostna, če poznaš odgovore na vsa druga vprašanja ti bomo ta “nepomemben” kriterij, ki ga še ne dosegaš, spregledali…. 🙂
Za tokrat, samo za tokrat….. :)))))
Fotka – najbolje taka, da se vidi en od tvojih hobijev. Ni pomembno, da je od blizu. Drag avto na fotki odbija. Privlači le plehp.
Profil: prazni profili odbijajo. Preveč balasta tudi. Konkretno povej o sebi ter o tem kaj iščeš. Ne dolgovezi, ne pesnikuj.
Ženske verjetno samo čakamo, da nas odkrijete. Zato klikaj prvi.
Joj, ne mi toliko dela nalagati. To je lahko velik projekt, posebej kadar imajo ljudje različne želje/pričakovanja. 🙂
A si že čez “dovoljeno mejo”? 😀 :D[/quote]
POOOOOD:). Krucefiks:).[/quote]
za mladoletnico tudi nisi za na ta form … dokler vsaj v možgane ne zrasteš preko 21
za mladoletnico tudi nisi za na ta form … dokler vsaj v možgane ne zrasteš preko 21[/quote]
Saj bi kaj rekla zate, pa nimam idej:)).[/quote]
tvoj komentar je popoln – twelve poitz ☺
Ma dobr noooo, ne bit zdej malenkostna, če poznaš odgovore na vsa druga vprašanja ti bomo ta “nepomemben” kriterij, ki ga še ne dosegaš, spregledali…. 🙂
Za tokrat, samo za tokrat….. :)))))[/quote]
Meni se zdi avtor posta kar strog:)). Lahko pa tebi kaj svetujem:)).[/quote]No da vidim kakšen naset si mi pripravila za danes? :))))))))
Joj, ne mi toliko dela nalagati. To je lahko velik projekt, posebej kadar imajo ljudje različne želje/pričakovanja. :)[/quote]
Potem pa povej samo koliko avdicij si imel preden si se odločil za Petro ali ona zate, ne vem kako je bilo.
Pa s kolikimi si se istočasno videval in podobno. Da bo tale možakar vedel kaj ga čaka. Koliko drinkov pa to. 🙂
Eh, če to povem, ne bo to njemu nič povedalo. Eni lahko gredo na 100 avdicij, pa ne bodo sprejeti, drugi pa je lahko sprejet na prvi. Mogoče mu moj nasvet ne bo pomagal nič, če ga zanimajo drugačne ženske, kot mene. Čaka ga pa še marsikaj, to pa že lahko napovem, veliko razočaranj, pa tudi kaj lepega vmes. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.