Kako prekinit zvezo?
OK… Imam nekega fanta, ki naj bi ustrezal vsem mojim kriterijem (po mnenju moje prijateljice- in je res…) in sva šla skupaj ven, potem se je pa vse skupaj tako prehitro razvilo, me je predstavil staršem, rpijateljem, sosedi so me itak enkrat kr napadli pa obkrožli :)) V glavnem dobro zgleda, športnik, postaven, celo motorist je (ker sem jaz, je zgleda to skor nujni pogoj…), imel bi otroke, družino, pa tak romantik, razvaja me… Problem je v tem, da se men zdi, že od začetka, da je t šlo vs etkao hitro, da se sploh nisem mogla odločit in razmislit o svojih čustvih, in sedaj ugotavljam, da sploh nikol ni bilo iskrice in da tak človek, ki mi ne pusti dihat in mi ne da možnosti niti, da se odločim, sploh ni zame. In mu moram nekako povedat. No, ampak zaradi skupnih interesov vseeno želim, da bi bila prijatelja. Druga ne more bit, ker manjka ena iskrica… zmoje strani. Kako naj to izpeljem, da bo prav? Razmišljala sem, da je najbolje čim prej povedat resnico, sam ne vem, kako naj izberem pravi trenutek. Danes ne, ker ima rojstni dan…
Joj, popolnoma te razumem. Sama sem že imela take izkušnje… Danes mu res ne povej, ampak potem pa čim prej. Ker je tako najbolj fer. Ne pričakuj, da bo takoj želel ostati tvoj prijatelj, ker saj veš…moški ego…Nekaj časa mu le daj, da se potolaži in se medtem ne sekiraj, če bo kaj grdega govoril o tebi – to je res samo moški ego.
Jaz bi mu na tvojem mestu razložila resnico – da te duši in da nisi pripravljena še na tako resno vezo in da te je vse skupaj “potegnilo” s sabo, ampak da ne čutiš take ljubezni, kot jo čuti on (npr., ko mi pošlješ sms s tako ljubeznijo, ga jaz ne doživim tako…) in da si zasluži nekoga, ki mu bo to ljubezen lahko vračal.
Držim pesti. Pa javi, kako bo šlo, prav? : )
OK 🙂 Bom naredila tako, pa upam, da bo uspelo. Tega, da bi kaj grdega govoril se ne bojim, ker je res tak v redu fant, poleg tega še ni prišlo tako daleč, da bi khm… lahko kaj grdega govoril 🙂
Računam nekako tako… V petek, ko pridem iz Ljubljane, ga povabim na čaj v en miren lokal, pa mu razložim vse.
Jaz bi na tvojem mestu tega pustil, ker ni princ in še belega konja nima. Jaz sem vsaj konj in belo špricam, kar je dosti boljše od prejšnjega kljukca.
Čimprej me obišči v moji graščini. Te ne bom nikomur predstavljal, nobena soseda ne bo nate prenesla herpesa in kadar se ti bo zahotelo mi ga boš lahko potegnila.
V globokem priklonu,
JEBANUS
Hvala za spodbudne besede, danes sva šla ven, ker je imel rojstni dan in nisem hotela, da bi bil razočaran na tak dan… sem ga pa nekoliko potipala, da sem izvedela, kako gleda na določene stvari. In se mi zdi, da nekako ne kaže dobro, glede tega… Vseeno se pa mislim pogovorit takoj, ko ga vidim, ne glede na posledice, bolje čim prej.
Sem dobila občutek, da pri fantih, ki niso dovolj samozavestni trpi moški ego in potem smo vse ženske krive. Njim se zdi samoumevno, da če mu bo ženska všeč, da bo z njim. In če ne gre po načrtih… hm… (Mogoče tud Jebnusu ne gre :))) očitno)
Forum je zaprt za komentiranje.