Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako pozabiti

kako pozabiti

no, no, ali pa je to le še en primer, ko so bili “višji cilji” mnogo bolj pomembni kot “otročarije” kakršna je medpartnerski odnos. Tudi nepomembne stvari spadajo med tiste, ki jih ne opazimo ali pa jih in jih hitro tudi pozabimo.

Ne, sodim vas po vašem svetu! Si prebral temo???

Imaš za avtorico kakšen nasvet, ali smao nekaj pišeš v tri krasne, kot ponavadi?[/quote]
Nimam, oziroma so ji ga že dali drugi.
Prebral sem temo, kot tudi tvoj zapis, kjer je zaznati, da sploh ne dopuščaš srečnega življenja v dvoje. Drugače pa se celo strinjam s tvojim zapisom.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ce smem… Menis, da je bil problem v tem, da se nisi dovolj potrudila?[/quote]
Spregledala je njegov klic po pozornosti. Ko je človek enkrat v odnosu s partnerjem, ki ga jemlje za preveč samoumevnega, se kaj takega lahko hitro zgodi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ce smem… Menis, da je bil problem v tem, da se nisi dovolj potrudila?[/quote]
Spregledala je njegov klic po pozornosti. Ko je človek enkrat v odnosu s partnerjem, ki ga jemlje za preveč samoumevnega, se kaj takega lahko hitro zgodi.[/quote]
Cita se, d je marsikaj spregledala. 🙂

Spregledala je njegov klic po pozornosti. Ko je človek enkrat v odnosu s partnerjem, ki ga jemlje za preveč samoumevnega, se kaj takega lahko hitro zgodi.[/quote]
Cita se, d je marsikaj spregledala. :)[/quote]In čita se da jo boli ker je bilo to z njene strani nehote pa je kljub temu patrner ni želel, hotel, zmogel, znal…… opozorit na to “pomanjkljivost”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Imam! Ko ti pogine hrček, si nabavi novega!
Glupa ideja kajne?
S takimi in podobnimi te ali pa te še bodo filali kao “prijatelji” “znanci”… goni jih vse u 3 pm..
Pa ne ob treh popoldan 🙂
Ni nasvetov.. če je šel je pač šel. Pozabi. Pomiri se, predvsem pa posveti se otroku. ON je tisti, ki te zdaj potrebuje. Zdaj sta vidva in nihče drugi. Ko te bo pa misel na bivšega pustila ravnodušno, takrat pa začni zopet živet tudi zase!

Do zdaj nisem bila kaj dosti na tem forumu, pa berem zdajle odgovore v tej temi … a so odgovori nekaterih vedno taki? Svašta …

Kaj pa je narobe?

S tvojim odgovorom prav nič, ampak nekateri drugi … uhh

Ja glej…
Ljudje smo različni (hvalabogu) in zato tudi takoooo različni odgovori. Morda je moj odgovor všečen tebi, avtorici pa ne. Če človek sprašuje na forumu mora pričakovati 1001 odgovor (samo upaj da ni od 1001 nick) 🙂 in seveda potem izluščiti tisto nekaj zase…

saj, ene par dni rabim, pa bom že čisto domača 🙂

Dobro došla, upam, da se boš dobro počutila tukaj!

kaj pa vem, me je že en/ena napizdila 🙂

🙂 saj veš.. novo kuro je treba mal okljuvat

jaz nisem kura, sem nedolžen piščanček , čisto nova na tem forumu 🙂 🙂 🙂

Aha Daenirys Targarien tudi pravi da je samo mlado dekle, ki nič ne ve o vojnah in zavojevanju … 🙂

A z njo me primerjaš? Kakšna čast 🙂

Nekaj me pa zanima – a se tu gor vi tudi osebno poznate, ali pa preko fb, ali pač samo klepetate tu …?

Jaz ne poznam nikogar osebno! FB itak ne uporabljam. Za ostale ne vem 🙂

Me veseli da poznaš Dany 🙂

a to je tvoja fantazija hihi?

Mi je zelooo simpatična ja 🙂

Zaposli se s kakšnim novim projektom, kjer bodo pozitivni ljudje, se boš imela fajn, še kaj ustvarjala, delala na sebi in predvsem čas bo minil. In vsak dan ti bo lažje.

Razen nekaj odgovorjov je velika večina sama sebi namen. Res sem pričakovala, da bom dobila konkretne odgovore, kako ste se popadli s to težavo. V glavnem odgovori, če niamte odgovora na temo si odprete svojo pa v nejj debatirate o oslarijah.

Hvala za odgovorev antilopa sprider (1 odgovor) in pandora.

Če je šel kdo konretno skozi to fazo, kaj je počanjal , jaz nimam volje nekako dolgo je trajalo. prsim za konkretne odgovore. Res hvala vse za kakšen nasvet. tisti ki je to pretrpev ve da mi je grozno.

Punca draga, ti si kot svoj najvecji problem izpostavila, da ne ves kaj s casom. Meni to zveni kot tipicno zensko vprasanje, ki ni vprasanje, ampak bolj zelja po ‘biti slisana’.

Sicer pa se po prekinitvi dolge vez(e) ljudje na razlicne nacine zamotimo. Eni zapretiravajo s sluzbo, drugi s kurbarijo, tretji s hobiji, … Ne tako redki zacno brati knjige o razmerjih. Manjsina gre k psihologu premlevat preteklost in prihodnost. Predvsem pa, baje, ne skodi sam pri sebi razumeti kaj in zakaj se je zgodilo. Utegne koristiti v prihodnosti, pomaga pa tudi v sedanjosti.

Točno vem, kako takšno kao “stresno žalovanje izgleda” in kako dolgo približno traja.

Vse kar je in je najbolj važno, da te tvoje žalosti ne čutijo otroci, če jo bodo, boš zafurala tudi njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close