kako pozabiti
Ne, sodim vas po vašem svetu! Si prebral temo???
Imaš za avtorico kakšen nasvet, ali smao nekaj pišeš v tri krasne, kot ponavadi?[/quote]
Nimam, oziroma so ji ga že dali drugi.
Prebral sem temo, kot tudi tvoj zapis, kjer je zaznati, da sploh ne dopuščaš srečnega življenja v dvoje. Drugače pa se celo strinjam s tvojim zapisom.
Ce smem… Menis, da je bil problem v tem, da se nisi dovolj potrudila?[/quote]
Spregledala je njegov klic po pozornosti. Ko je človek enkrat v odnosu s partnerjem, ki ga jemlje za preveč samoumevnega, se kaj takega lahko hitro zgodi.
Spregledala je njegov klic po pozornosti. Ko je človek enkrat v odnosu s partnerjem, ki ga jemlje za preveč samoumevnega, se kaj takega lahko hitro zgodi.[/quote]
Cita se, d je marsikaj spregledala. :)[/quote]In čita se da jo boli ker je bilo to z njene strani nehote pa je kljub temu patrner ni želel, hotel, zmogel, znal…… opozorit na to “pomanjkljivost”.
Imam! Ko ti pogine hrček, si nabavi novega!
Glupa ideja kajne?
S takimi in podobnimi te ali pa te še bodo filali kao “prijatelji” “znanci”… goni jih vse u 3 pm..
Pa ne ob treh popoldan 🙂
Ni nasvetov.. če je šel je pač šel. Pozabi. Pomiri se, predvsem pa posveti se otroku. ON je tisti, ki te zdaj potrebuje. Zdaj sta vidva in nihče drugi. Ko te bo pa misel na bivšega pustila ravnodušno, takrat pa začni zopet živet tudi zase!
Razen nekaj odgovorjov je velika večina sama sebi namen. Res sem pričakovala, da bom dobila konkretne odgovore, kako ste se popadli s to težavo. V glavnem odgovori, če niamte odgovora na temo si odprete svojo pa v nejj debatirate o oslarijah.
Hvala za odgovorev antilopa sprider (1 odgovor) in pandora.
Če je šel kdo konretno skozi to fazo, kaj je počanjal , jaz nimam volje nekako dolgo je trajalo. prsim za konkretne odgovore. Res hvala vse za kakšen nasvet. tisti ki je to pretrpev ve da mi je grozno.
Punca draga, ti si kot svoj najvecji problem izpostavila, da ne ves kaj s casom. Meni to zveni kot tipicno zensko vprasanje, ki ni vprasanje, ampak bolj zelja po ‘biti slisana’.
Sicer pa se po prekinitvi dolge vez(e) ljudje na razlicne nacine zamotimo. Eni zapretiravajo s sluzbo, drugi s kurbarijo, tretji s hobiji, … Ne tako redki zacno brati knjige o razmerjih. Manjsina gre k psihologu premlevat preteklost in prihodnost. Predvsem pa, baje, ne skodi sam pri sebi razumeti kaj in zakaj se je zgodilo. Utegne koristiti v prihodnosti, pomaga pa tudi v sedanjosti.
Forum je zaprt za komentiranje.