kako pozabiti
Ostala sem sama z otorkaom, sicer finančno gre, vendar me je strah prihodnosi. Nikoli si nisem mislila da bom jaz ena tisih ki jo bo mož zapustil Nikoli!! Vedno sem pametovala, da se premalo potrudijo zavez in bla bla bla. In pride mož k meni in mi pove da se zalju bil drugo in da ne more drugače in gre v stran. Meni pa se sploh ni sanjalo, edono malo več želje po seksu je imel. Ampak se mislila nora leta. Sedaj pa sem sama, ne vem kam naj s časom. Občutek imam da mi bo razneslo srce. Kakšno pametno idejo prosim
Preberite si tole vi internetniki, popolneži v srečnih zvezah. Vsakogar lahko to doleti.[/quote]
Ni res. Tebe ne more. 😉
Raje se zjoči kot da se jeziš. In počakaj. Čas celi vse rane, je pa res, da nekateri potrebujejo več časa, da prebolijo in spet začnejo zaupati. Verjemi, da tudi ta druga ne bo srečna z njim – moški, ki se tako zlahka zaljubi v drugo in zapusti družino, bo to zlahka storil tudi njej. On je samo zmešan in ne zaljubljen. Sicer ne vem, koliko sta stara, samo opažam, da se nekaterim moškim v srednjih letih začne kar “trgati”. Bolj star, bolj nor…
Morda nisi nič vrednega izgubila. Kaj bi imela od tega, da bi sicer ostal s tabo, vendar pa te varal? Tega je veliko.
Glavo gor, ne sekiraj se. Nič posebnega se ti ni zgodilo. Večina zvez je laž. Eni, recimo tvoj, si to priznajo in gredo svojo pot. Večina glumi celo življenje srečo, zadovoljstvo in podobne nesmisle. Potem pred slabim zakonom bežijo v objem gostilne in podobno.
Najhitreje se taka stvar itak zgodi takim, ki so prepričani, da se njim zagotovo ne bo. Naivneži pač plačate visoko ceno. Če bi bila pred zvezo v pričakovanjih realnejša, zdaj ne bi bila tako razočarana. Je pa vprašanje, če bi potem sploh rinila v zvezo.
Še vedno nisi prebolel starševske ločitve? 🙂 Da je vse totalno enoznačno, črno, deterministično za vse in vsakogar, to je pa redko kje, razen če smo ljudje povsem enaki? Ne bo držalo. Kot tak bi bil odličen verski fanatik ali ideološki radikalist, politični skrajnež, če bi se rodil v drugačnem okolju. Kakšna sreča zate, rojen v Palestini bi se že zdavnaj v zrak pognal na kakšnem izraelskem avtobusu, zdaj pa lahko prostodušno ovit v pesimizem deluješ kot glasnik, ki opazarja vse in vsakogar na vsakem koraku, kako zgrešeno je, kar je povezano s srečo v dvoje. :)))
Avtorica, če ti bo kaj lažje – varanja je veliko, samo vsi prevarani se ne razidejo. On je verjetno že dolgo “mutil” s to žensko, ker se tako zlahka moški ne odločijo oditi. Če pa nisi opazila nobenih znakov varanja in je vse udarilo kot strela z jasnega, potem si živela z enim pretkanim lažnivcem, ki tudi odlično igra. Vprašaj se, če bi rada do konca življenja živela s takim moškim. Za hrbtom bi te vsi opravljali in govorili, kako si neumna, da ne opaziš, da te vara in se ti smejali (pač ljudje so takšni dokler tudi njih kaj takega ne doleti).
Pa še to – če se je v drugo zares zaljubil, potem tebe ni v resnici ljubil. Če partnerja zvozita zakon ali skupnost brez večjih pretresov kljub vsem priložnostim, da se zapletejo z nekom drugim, to dejansko že meji na čudež.
Sodeluj v temah tu na MON-u, da se boš malo zamotila in ne mislila samo na slabo. Boš videla (ob branju drugih, podobnih tem na forumu), da nisi edina v taki situaciji.
Forum je zaprt za komentiranje.