Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako porabite srčke?

Kako porabite srčke?

Kupila sem jetrca, piščančja. Danes bodo za večerjo, pa me zanima, kaj naj naredim s srčki, ki so zraven?
Kaj naredite z njimi? Vržete stran?

Ja kaj le…spečeš zraven jetrc (narezane). Ta boljš.

koliko si stara… pa ne v negativnem smislu.

Sicer ne vem, če so tvoji starši doma pripravljali jetrca..
Srčke lahko mirno spražiš zraven jetrc.. odstraniš jih od jetrc, nareži jih na drobne rezinice in nato vse skupaj daj dušit, prej prepražiš čebulo, če ti je to všeč.
Nič ne bo narobe, če bodo srčki zraven, le nareži jih, ker so malce bolj “trdi”.

Če ti to ne odgovarja, pa jih odstrani, lahko jih skuhaš v juhici za boljši, okus, lahko pa, če jih imaš dosti, narediš “srčkovo omako”, recepte najdeš na internetu.
Tudi sicer si lahko z Kulinarika.net veliko pomagaš.

Kar veselo kuhaj in naj ti tekne.

ja itak, najprej kupim, potem pa vržem stran … NOT! 🙂

Prepražim skupaj z jetrci, meni je tako veliko boljše, kot sama jetrca.

Speci jih zraven jeter!

Ta srček je nekomu utripal, nekomu je nudil življenje, dokler ga niso ubili, da ga boš ti, avtorica, vrgla stran.
Saj si to želela slišati a ne? Spet želiš prepir? Drugače si normalen človek ne zna razložiti, da drug normalen človek ne ve kaj narediti s srčkom.

Meni so pa srčki taboljš! Nič jih ne režem. Kar vse skupaj prepražim na res veliko čebule.
Ponekod lahko kupiš samo srčke, iz teh pa naredim juho, ful dobro.

Motiš se! Ne gre za nobeno provokacijo, pač vprašala sem, je to narobe?

Kupila sem pol kg jetrc in vmes so tudi srčki. Pri nas doma je mama jetrca spražila, srčke pa je narezala in dala psu, ker je trdila, da so pretrdi za praženje.
Ker srčkov ne mislim nosit mami, sem vprašala, kako jih ostali porabijo in kot vidim, jih pražijo skupaj z jetri in tako bom naredila tudi jaz.

Adijo.

Taka kriza zarad treh srčkov, ki so ponavadi v polkilski pakungi :))))
Pa trdi, da so? Saj niso od krave :))))

Kupila sem pol kg jetrc in vmes so tudi srčki. Pri nas doma je mama jetrca spražila, srčke pa je narezala in dala psu, ker je trdila, da so pretrdi za praženje.
Ker srčkov ne mislim nosit mami, sem vprašala, kako jih ostali porabijo in kot vidim, jih pražijo skupaj z jetri in tako bom naredila tudi jaz.

Adijo.[/quote]

Ko sem bila majhna, sem imela srčke najraje v juhici 🙂
No, zdaj že dolgo ne jem več mesa in srčkov tudi ne!

Bay

.[/quote]

Da nisi kupila možgančkov? Bi mogoč draven kaj pameti dobila…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close