Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pomagati negativnežu?

Kako pomagati negativnežu?

skela, moj globok poklon za realno gledanje.

Primerjava s kisikovimi maskami v avionu je carska. Če to kdo ne razume, potem res ne vem, kaj mu še lahko odgovoriš.
Mogoče le, da ima opravka z črno luknjo, ki ga počasi in vztrajno srka vase. 🙂

Ja pozitivno, če si tako pozitivna oseba. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če te prav razumem, ti želiš od mene odgovore na moje vprašanje? Se ti zdi logično, da bi postavljala vprašanja, če bi vedela odgovore?[/quote]
Ti sprašuješ, kako biti drugačna. Jaz pa te sprašujem o tvojih željah, ki bi ti omogočile biti drugačna. Kako si predstavljaš sebe in svoje življenje, da bi bila zadovoljna ?

In pomilovanja je v tem primeru ogromno, pa čeprav se o tem ne piše.

Robi in Marko, važno je, da komentirata, a ne, čeprav nič pametnega ne napišeta.

Če te prav razumem, ti želiš od mene odgovore na moje vprašanje? Se ti zdi logično, da bi postavljala vprašanja, če bi vedela odgovore?[/quote]
Ti sprašuješ, kako biti drugačna. Jaz pa te sprašujem o tvojih željah, ki bi ti omogočile biti drugačna. Kako si predstavljaš sebe in svoje življenje, da bi bila zadovoljna ?

In pomilovanja je v tem primeru ogromno, pa čeprav se o tem ne piše.[/quote]

Vem, da si vajen pomilovanja iz svojih izkušenj, ne projiciraj tega na vse ostale.

Kakor za koga.
Kdor išče le tolažbo, sigurno ni nič pametnega.

Kakor za koga.
Kdor išče le tolažbo, sigurno ni nič pametnega.[/quote]

Kdor išče nasvete, tudi najde bolj malo pametnega. Izjema Watamoro, Skela in mogoče še kdo.

Kakor za koga.

Kdor išče nasvete, tudi najde bolj malo pametnega. Izjema Watamoro, Skela in mogoče še kdo.[/quote]
Kaj pa sem jaz napisal drugače, kot Skela ?
Ali je mogoče pomembno kdo napiše nek stavek ?

Nekateri že vemo, da pomagati nekomu, ki tega sam noče, se ne da. Tega ti pri tvoji mami ali kdorkoli pač že je, še nisi spoznala. Mi pa smo. En dokaz, da imam prav, si ti, ki ti noben nasvet do sedaj ni koristil. Pa jih je bilo že precej.
Človeku lahko pomagaš samo do tja, do koder ti pač sam dovoli. Če nekoga boli noga in težko hodi, ti pa mu želiš dati oporo, da ne pade, ti to nikakor ne bo uspelo, če te tisti ves čas odriva stran. Pa če si ti še tako želiš pomagati mu in ob tem trpiš, ko gledaš, kako se matra.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakor za koga.
Bi rekel, da najprej razumevanje, nekje v ozadju pa še vedno tli upanje na neko popolno “hitro” rešitev, nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close