Kako pogosto h kozmetičarki?
Mene pa za firbec zanima kako pogosto hodite h kozmetičarki in, če je še kje taka kot jest. Stara sem 30 let in bom šla drug teden šele drugič. Prvič pa je bilo pred 12 leti :-))) Sem taka malce bolj razčupana persona, hihi. Kozmetičarka pred davnimi leti, mi je rekla, naj pustim naravno obliko obrvi, le med očmi in ob lasišču si jih pulim. Imam pa res široke, tako da verjetno jih bom dala malce stanjšati.
Tudi sodelavke poslušam kako hodijo na nego obraza – redno. Ni opaziti, da bi imele kaj lepšo kožo od mene. Tudi obrazne kozmetike druge ne uporabljam kot gel za umivanje, tonik in potem še nežno niveino kremo… Se mi lahko kaj hujšega zgodi, ker ne dam toliko na kozmetiko?
No, vseeno se pofočkajte:-))))
Trenutno najbrž kaj hujšega ne bo,če nimaš problematične kože in kakšnih težav,vendar pa se ti lahko z leti koža zato hitreje zguba,povesi….in takrat se kaj posebnega ne bo dalo več narediti-s kremami,Razen če se odločiš za lifting obraza-takrat seveda.Priporočam ti kvalitetne in ustrezne kreme in 1krat mesečno obisk pri kozmetičarki.
Forum je zaprt za komentiranje.