Kako počistiti pasji drek na balkonu?
sosedin pes, 04.11.2021 ob 21:46
Vsa čast, 04.11.2021 ob 21:38
sosedin pes, 04.11.2021 ob 21:29
Reve, res je tako.
Tem kačam tu pa privoščim, da se jim kdo poserje na hodnik, v sobo, balkon… recimo kar kak sosed. Pa saj ne bodo jezne. Saj jim je samoumevno, da se za drugimi puca drek.
Jaz osebno imam sicer rada živali, ampak to pa ne pomeni, da mi je ok, če mi sosedove živali serjejo po mojem balkonu.
Se mi pa zdi, da tele kače v tej temi spadajo v kategorijo točno zgoraj omenjenih pasjeljubk, ki ne čistjo za svojimi psi, ker jim je tako samoumevno, da nekdo drug čisti njihov drek.
In ne, ne dajem vseh pasjeljubcov v isti koš. Daleč od tega. Samo eni so pač nemarni in potem jim je samoumevno, da drugi čistijo za njimi. In celo zmerjajo tiste, ki jim do tega ni.
Glej, ti pridem z veseljem jaz drek spucat, v redu? Zastonj! Še stanovanje ti počistim in ti grem v trgovino.
Samo ne bodi ti žleht s privoščljivostjo.
Pusti kontakt!
Hm, a zdaj sem pa jaz žleht? Hm, zdaj je verjetno že to žlehtnoba, ker ti gre na kozlanje ob misli na pucanje tujih drekov?
Hja, boš prišla čistiti ja. Grem stavit, če ti ponudim 50€, da ne boš prišla. Kaj šele, da bi zastonj prišla.
Bom prišla. Že iz principa. Kontakt bo?
sosedin pes, 04.11.2021 ob 22:08
Res, uboga revica, ker si bila na berglah pa še moža imaš pa otroka (povsem pokretnega, a ne da).
No še dobro, da si omenila psa. Mi je vse jasno zakaj ti je povsem normalno, da naj bi ljudje pucali drek za tujimi psi. Si vse povedala.
Me ne bi presenetilo, da tvoj pes serje drugim po dvoriščih, balkonih… zato si pa zagnala tak strupen napad.
Ti pa iz srca privoščim, da se ti tvoja zloba vrne. Ampak saj ti pač uživaš, če nekdo poserje po tvojem, a ne da?
REs, kot so napisali: kača.
Iz srca ti privoščim, da najdeš drek pred svojim vhodom in po možnosti, ko boš ravno sama prišla iz bolnice. Ne, ko te bo mož pripeljal. Ko boš sama, vsaj izmučena prišla, se privleka v drugo nadstropje, da te tam pričaka en velik kup dreka. Iz srca ti to privoščim. To pač je samo tvoja zloba, ki jo drugim tako rada serviraš. Naj se ti povrne.
Groza, kakšna zloba!
Uf, sedaj je pa zloba, če nekomu privoščiš tisto, kar drugim počne in jim privošči? Ja, res ste eni pametni.
Uganka, če bi bila vsaj malenkost pismena, ne bi takih neumnosti spraševala. Poskusi prebrati temo, če ne gre, prosi za pomoč kakšnega otroka, da ti razloži. Namreč v temi vse piše.
Vsa čast, daj ne laži. Grem stavit 100€, da ne boš prišla. Veš nisem iz Lj.
V tej temi pa vidiš kakšni so eni lastniki psov. Napadajo avtorico, ker ji ni do tega, da bi čistila drek njihovih psov.
Dajte si lastniki enkrat razjasnit: drek vaših psov je vaša stvar. Vi morate to čistiti. Tako, da ne napadajte in ne žalite ljudi, ki se jim gravža čistiti drek vaših psov.
Pa kako vam sploh na pamet pride, da bi morali ljudje čistiti za vašimi psi? In še huje, v tej temi vas je cel kup takih godzil. Nemarne p… ste, nič drugega.
to pa vidiš, 05.11.2021 ob 08:37
V tej temi pa vidiš kakšni so eni lastniki psov. Napadajo avtorico, ker ji ni do tega, da bi čistila drek njihovih psov.
Dajte si lastniki enkrat razjasnit: drek vaših psov je vaša stvar. Vi morate to čistiti. Tako, da ne napadajte in ne žalite ljudi, ki se jim gravža čistiti drek vaših psov.
Pa kako vam sploh na pamet pride, da bi morali ljudje čistiti za vašimi psi? In še huje, v tej temi vas je cel kup takih godzil. Nemarne p… ste, nič drugega.
Naj pokliče sosedo, da počisti za svojim psom.
Aja, šit, ne more, ker ima doma večji svinjak, kot ga je pes naredil na balkonu!
preprosta rešitev, 05.11.2021 ob 08:39
Naj pokliče sosedo, da počisti za svojim psom.
Aja, šit, ne more, ker ima doma večji svinjak, kot ga je pes naredil na balkonu!
Ja, super, si ravno želim imeti tuje ljudi v svoji spalnici. Ne vem kako je pri tebi, ampak v svoje stanovanje ne vabim nikogar. Tudi kolegov ne. Verjamem pa, da ti vneto vabiš sosede v tvojo spalnico. Jaz pač ne.
Nažgani Franc, 05.11.2021 ob 08:54
A na sosedin balkon ga pa ne moreš fukn’t?
Pa 1000 x sem že napisala, da je težava v tem, da je težava v tem, da ob takih rečeh bruham. Jaz bi že zadevo spakirala v vrečko in dala sosedi na balkon, ampak jaz ob tem bruham. V tem je težava.
sosedin pes, 05.11.2021 ob 08:57
Pa 1000 x sem že napisala, da je težava v tem, da je težava v tem, da ob takih rečeh bruham. Jaz bi že zadevo spakirala v vrečko in dala sosedi na balkon, ampak jaz ob tem bruham. V tem je težava.
Kako ne bruhaš ob brisanju svoje lastne posrane riti?
meni bi se odpeljalo, 04.11.2021 ob 22:18
Ma, da mi serje sosedov pes po balkonu, vrtu… se mi pa res odpelje.
Pred časom sem pohodila nekje v mestu en pasji drek. O fuj in fej. Nikakor se nisem mogla rešit smrada na čevljih. Čistila, brisala v sneg, tacala po tisti žlausi, vodi. Še vedno je smrdelo.
Noro res. Drek smrdi. Kakšna ugotovitev. Uboga, uboga.
Za avtorico pa: pokliči sosedo in naj ga očisti. Prekrij luknjo, popravi ograjo, postavi nekaj težjega pred luknjo. Posipaj drekec z nečim: pesek, riž, polenta, soda bikarbona, smetana, kruhovi cmoki, bleščice,… kar pač imaš. Ko bo lepo dišalo in bo drugače izgledalo , daj v vrečko, zaveži in odnesi v smeti, ko boš nesla še kaj drugega. Ali pa pokliči sosedo in ji daj vrečko, da jo odnese v smeti.
o jej no, 05.11.2021 ob 13:39
To ne moreš verjeti. Cuckoljubcem je normalno, da cucki serjejo drugim ljudem po balkonih.
Zdaj mi je jasno zakaj po mestih toliko pasjih drekov. Če vam je normalno, da drugim serjejo po balkonih, vam je seveda normalno, da serjejo po pločnikih. Ogabne ste.
Ne, res ni normalno da ljudje puščajo dreke za psi in ne čistijo. Obsojam.
Ampak roko na srce, tudi avtorica posta ni normalna, oz je precej ubrisana. Majke mi!
Da da, 05.11.2021 ob 14:55
Ne, res ni normalno da ljudje puščajo dreke za psi in ne čistijo. Obsojam.
Ampak roko na srce, tudi avtorica posta ni normalna, oz je precej ubrisana. Majke mi!
Hm, zakaj že je ubrisana? Ker se ji drek gabi?
Tudi meni se gabi. Tebi je očitno normalno, zato žališ avtorico. Pa mogoče se ti pride kdaj kak človek na prag usrat. Če se ti bo gabilo, si pač ubrisana. Majke, mi, da si ubrisana.
o jej no, 05.11.2021 ob 16:25
Hm, zakaj že je ubrisana? Ker se ji drek gabi?
Tudi meni se gabi. Tebi je očitno normalno, zato žališ avtorico. Pa mogoče se ti pride kdaj kak človek na prag usrat. Če se ti bo gabilo, si pač ubrisana. Majke, mi, da si ubrisana.
Nima veze, če se ti gabi ali ne, na tvojem pragu je drek, menda ga boš ja pospravil, ni tako?
Meni se gabi bruhanje. In kaj naj bi, ko se otrok pobruha? Že tisto polivanje mleka me je sililo na bruhanje, kaj šele, ko bruha hrano, groza, brišem in bruham. Naj bi pustila tako pobruhano, da se posuši? Da mogoče izgine samo od sebe?
Dajte se zresnit malo ženske, kaj je z vami?
gabi al ne gabi, 05.11.2021 ob 16:53
Nima veze, če se ti gabi ali ne, na tvojem pragu je drek, menda ga boš ja pospravil, ni tako?
Meni se gabi bruhanje. In kaj naj bi, ko se otrok pobruha? Že tisto polivanje mleka me je sililo na bruhanje, kaj šele, ko bruha hrano, groza, brišem in bruham. Naj bi pustila tako pobruhano, da se posuši? Da mogoče izgine samo od sebe?
Dajte se zresnit malo ženske, kaj je z vami?
Pa ti vidiš razliko? Eno je tvoj otrok, ki si ga ti rodila, ki si ga ti želela in zanj si dolžna ti skrbeti. Če veš, da se ti pucanje usranih riti in bruhanja gabi, pač nimaš otrok. Torej si se zavedno v to spustila.
Povsem nekaj drugega pa je, če veš, da tega nočeš početi, da se ti gabi, gravža, da bruhaš ob tem, in potem ti en drug naredi tako porcijo.
Lej, jaz ne bi mogla delat v bolnici, v domu za ostarele. Ker dejansko ne bi zmogla čistiti takih stvari. In nikakor in nikoli ne bo razumela, da imajo zaposleni tam take mizerne plače. Jaz jih občudujem, njihovo delo je izjemno, plačani pa skrajno mizerno.
In recimo jaz nimam psa, smatram pa, da mora drek čistiti lastnik psa. Nimam otrok, smatram pa, da so starši dolžni drek otrok čistiti. Ali pa nekomu to plačat.
Vsekakor mi je pa razumljivo,da človeku ni do čiščenja tujega dreka.
Nikakor pa ne bom razumela bebavih mon, da vam je tako samoumevno, da nekdo drug čisti tuj drek. Čeprav se mu gabi in celo ve kdo je kriv za drek.
Babe, ve niste normalne. Vaš drek, vaša obveznost. Če pa vaši otroci serjejo, kozlajo, vaši psi serjejo, kozlajo po tujih lastniti, ste pa še kako dolžne, da to uredite. Samo mone se boste raje spravile na avtorico.
o jej no, 05.11.2021 ob 16:59
Pa ti vidiš razliko? Eno je tvoj otrok, ki si ga ti rodila, ki si ga ti želela in zanj si dolžna ti skrbeti. Če veš, da se ti pucanje usranih riti in bruhanja gabi, pač nimaš otrok. Torej si se zavedno v to spustila.
Povsem nekaj drugega pa je, če veš, da tega nočeš početi, da se ti gabi, gravža, da bruhaš ob tem, in potem ti en drug naredi tako porcijo.
Lej, jaz ne bi mogla delat v bolnici, v domu za ostarele. Ker dejansko ne bi zmogla čistiti takih stvari. In nikakor in nikoli ne bo razumela, da imajo zaposleni tam take mizerne plače. Jaz jih občudujem, njihovo delo je izjemno, plačani pa skrajno mizerno.
In recimo jaz nimam psa, smatram pa, da mora drek čistiti lastnik psa. Nimam otrok, smatram pa, da so starši dolžni drek otrok čistiti. Ali pa nekomu to plačat.
Vsekakor mi je pa razumljivo,da človeku ni do čiščenja tujega dreka.
Nikakor pa ne bom razumela bebavih mon, da vam je tako samoumevno, da nekdo drug čisti tuj drek. Čeprav se mu gabi in celo ve kdo je kriv za drek.
Babe, ve niste normalne. Vaš drek, vaša obveznost. Če pa vaši otroci serjejo, kozlajo, vaši psi serjejo, kozlajo po tujih lastniti, ste pa še kako dolžne, da to uredite. Samo mone se boste raje spravile na avtorico.
Tvoj prag je tvoj prag, tvoj balkon je tvoj balkon. Al spucaš al pa živiš s tem drekom, je tvoja odločitev.
Če nimaš popolnoma ničesar za posipat… si prinesi magari malo peska iz igrišča. Preden te napadejo, da kradeš, več kot tri pesti ziher ne rabiš, pa če je pes ogromen. Če ne peska pa zemljo, pač nekaj sipkega. Ni težko za v vrečko in v nahrbtnik, tudi z berglami ti ni treba daleč. Lahko pa vprašaš sosedo čez ograjo, če bi ti lahko prinesla za ene tri pesti peska, ker si na berglah in bolj slabo mobilna, da bi rada počistila pasji kakec. Pa poskusi takrat ne past ven. Pač vljudno vprašaš, verjetno se ti bo soseda še opravičila.
Imaš doma kakšno čistilo, ki ti ful lepo diši? Lahko probaš potem tako. Najprej posipaš kakec, potem daš preko papirnate brisače, ki jih natrgaš na dolgo in daš preko, preko brisač vrečo za smeti, na svoje roke daš rokavice in poskusiš za nekaj časa zadržati dih. Če moraš vmes prekinit, greš stran, da se nadihaš in se potem vrneš nazaj, ko čutiš, da lahko spet zajameš sapo in nadaljuješ. Lahko po etapah, enkrat že prideš na cilj.
Primeš čez vrečo tako, da zaobjameš z vrečo in zasukaš notri ali pa zaviješ, kar ti je lažje. In to vse skupaj še v eno vrečo, če se ti tako gravža.
V mislih ves čas imej, da boš, ko ti uspe to narediti, tla na debelo našpricala s tistim čistilom in bodo ful lepo dišala.
Ko je kakec zavezan v vreči, našpricaj kar je ostalo s čistilom, poberi s papirnatimi brisačkami. Večkrat, če je treba. In na koncu imaš samo še finiš, ko diši le še po tvojem ljubem čistilu.
Za koliko časa misliš, da bi uspela zadržati dih?
Sem se poskusila vživeti, kako bi mi bilo na tvojem mestu, če bi res skrajno težko prenašala kakšno stvar, če bi ob tem čutila skrajni gnus. Verjetno bi šla vmes bruhat, če bi bilo treba in čez čas nazaj. Tudi zate razbiram, da si borka. Se boriš sama s sabo, a pred sabo imaš cilj. Korajža velja.
Anonimno 1270, 05.11.2021 ob 17:25
Če nimaš popolnoma ničesar za posipat… si prinesi magari malo peska iz igrišča. Preden te napadejo, da kradeš, več kot tri pesti ziher ne rabiš, pa če je pes ogromen. Če ne peska pa zemljo, pač nekaj sipkega. Ni težko za v vrečko in v nahrbtnik, tudi z berglami ti ni treba daleč. Lahko pa vprašaš sosedo čez ograjo, če bi ti lahko prinesla za ene tri pesti peska, ker si na berglah in bolj slabo mobilna, da bi rada počistila pasji kakec. Pa poskusi takrat ne past ven. Pač vljudno vprašaš, verjetno se ti bo soseda še opravičila.
Imaš doma kakšno čistilo, ki ti ful lepo diši? Lahko probaš potem tako. Najprej posipaš kakec, potem daš preko papirnate brisače, ki jih natrgaš na dolgo in daš preko, preko brisač vrečo za smeti, na svoje roke daš rokavice in poskusiš za nekaj časa zadržati dih. Če moraš vmes prekinit, greš stran, da se nadihaš in se potem vrneš nazaj, ko čutiš, da lahko spet zajameš sapo in nadaljuješ. Lahko po etapah, enkrat že prideš na cilj.
Primeš čez vrečo tako, da zaobjameš z vrečo in zasukaš notri ali pa zaviješ, kar ti je lažje. In to vse skupaj še v eno vrečo, če se ti tako gravža.
V mislih ves čas imej, da boš, ko ti uspe to narediti, tla na debelo našpricala s tistim čistilom in bodo ful lepo dišala.
Ko je kakec zavezan v vreči, našpricaj kar je ostalo s čistilom, poberi s papirnatimi brisačkami. Večkrat, če je treba. In na koncu imaš samo še finiš, ko diši le še po tvojem ljubem čistilu.
Za koliko časa misliš, da bi uspela zadržati dih?
Sem se poskusila vživeti, kako bi mi bilo na tvojem mestu, če bi res skrajno težko prenašala kakšno stvar, če bi ob tem čutila skrajni gnus. Verjetno bi šla vmes bruhat, če bi bilo treba in čez čas nazaj. Tudi zate razbiram, da si borka. Se boriš sama s sabo, a pred sabo imaš cilj. Korajža velja.
Anonimno, hvala. Bom probala nekaj v tem stilu narediti. Sem že razmišljala, da bi iz peskovnika prinesla pesek, da ni treba ravno hodit v trgovino po mačji pesek.
Pa zgoraj je ena sodo omenila, mislim, da to tudi zna zadevo malce umiriti, da ne bo smrdelo.
Preprosto ob takih situacijah bruham. Ne vem zakaj. Diham recimo samo skozi usta, da ne voham, ampak možgani vseeno vedo in vseeno bruham. Take težave sem imela pri mačkih. Ko se je zgodila kaka nezgoda, kak kakec, driska, bruhanje… je sledilo še moje bruhanje. Sem pa ponavadi tako naredila: pesek gor in se čez čas lotila. Včastih tudi kup toaletnega papirja. Vmes bruhala, potem pa sčistila.
Mi je pa sto na uro žal, da sosede nisem že zdavnaj opozorila, da njen pes hodi na moj balkon, celo v moje stanovanje, če so balkonska vrata odprta. Zdaj pa imam.
Govnika, 05.11.2021 ob 17:13
Tudi čistilka na javnem wc v trgovskih centrih čisti usrane školjke za vami. In tudi vaš drek kdaj priplava morje k ribam.
Zdaj pa je en pasji drek ultra rabu. Phahahaha ne me jeb.at.
Pa ti veš, da je čistilka plačana za čiščenje? Pa normalni ljudje počistimo drek za sabo. Veš tista ščetka poleg WCja, veš kaj je to? Očitno ne.
Ti očitno ne počistiš za sabo. Se mi pa čistilke neizmerno smiljo, da morajo za minimalca ali pa še to ne, čistiti za takimi, ki vam ni jasno, da se drek počistiti za sabo. Glede na mone v tej temi, je vas kar nekaj takih p… da pustite vse posrano in poscano. Zato vas pa tako moti, če nekdo pove, da se mu gnusi za vami drek pucat.
Grem stavit, da ste vse babetine, ki tule besnite, ker mi ni ok, da sosedov pes serje na mojem balkonu in da mi ni ok to čistiti, vam je pa samoumevno, da naj bi čistila, nemarnice. V stilu zgoraj uj, spodaj fuj. Se pravi: lasje pobarvani, šminka, puder, laki… pa usran sekret pa vaši psi serjejo okrog pa ne čistite za njimi. Grem stavit, da ste vse po vrsti take.
Kulturna ženska, počisti za sabo in za tistimi za katere je odgovorna.
toliko okoli enega dreka. reci sosedi, naj pride spucat za svojim psom. kaj imajo tukaj drugi lastniki psov zraven, nad katerimi nekateri bentite? moj pes sigurno ni šel srat na nek balkon v drugem nadstropju. konec koncev niti ni pomembno ali ima avtorica bergle in ali se ji dviguje.
avtorica, ti pa z berglami ne moreš po štengah, da bi vrečko z drekom odnesla v kanto, a lahko boš pa šla na igrišče po pesek in ga vlačila v drugi štuk, da boš nek drek posipala.
btw, če gre pes skozi ograjo, potem to ni neka mrcina, ki bi nasrala cel kravjak.
sosedin pes, če se poskušam vživeti, pri meni je tako, da če bi dihala skozi usta, bi bilo to dihanje vsaj malenkost bolj plitvo, kar bi stisko v bistvu povečalo, tudi če bi mislila, da vonja ne zaznam. Če pa bi zadržala dih, zaprt nos in usta kot pri potapljanju na dah, bi šla verjetno lažje čez situacijo. Po enem čudnem naključju mi izločki ne povzročajo stiske, a na celem svetu je sigurno kakšna stvar, ki bi mi jo. Nihče ni stoprocentno odporen na vse zato se ne sekiraj, ljudje smo krvavi pod kožo in se soočamo s situacijami kolikor pač v določenem trenutku zmoremo. Soda in mivka sta verjetno res ok. Berem, da si mentalno že skoraj pripravljena na akcijo. Super.
Forum je zaprt za komentiranje.