Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako počistiti pasji drek na balkonu?

Kako počistiti pasji drek na balkonu?

Sosedin pes se mi je podelal na balkonu. Kaka ideja kako to počistiti, ker mi že pogled na tisto ogromno, smrdljivo kopico , obrača želodec.

Bi rekla sosedi, ampak mi ni do tega, da mi hodi skozi moje stanovanje na moj balkon. Pes se izmuzne skozi malo luknjo v ograji.

Pa težava je v tem, tudi, če kljub kozlanju, vendarle nekako poberem tisto reč v vrečko, je še vedno problem. Sem ravno po operaciji, sama, ne morem si kaj veliko sama pomagat. IN odpadke moram nositi v nahrbtniku ven (bergle :(). Ne bi ravno dreka tako nosila.

Kake ideje kako to očistiti?

Nisem v stanju sedaj sosedi razlagat kaj je naredil njen pes.

Zgodbica al nesposobnost?

Pac spucas tisti drek al pa klices sosedo, pisuka no!

In za en drekec res ne rabis ruzaka!

Jao,  ženska, česa ne razumeš? Ker imam bergle, moram, karkoli želim odnesti ali prinesti v stanovanje, to storiti s pomočjo nahrbnika. Res tako težko razumljivo?

Bi delovalo recimo posipanje s peskom, da posujem, pustim pač tako par tednov in potem pospravim (ko bom spet mobilna)? Čez balkon vreči ne morem, ker je spodaj otroško igrišče.

Ali v življenju vedno tako komplicirate?

Pobereš s papirnato brisačo in vržeš v stranišče, vsa umetnost.

Odgovor na objavo uporabnika
Jojno, 04.11.2021 ob 18:37

Pobereš s papirnato brisačo in vržeš v stranišče, vsa umetnost.

Če odmislim to, , da bi ob tem bruhala.

Mi prosim lahko razložiš kako bi to prenesla z balkona do WCja? Obe roki na berglah. Torej kako?

sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:24

Jao,  ženska, česa ne razumeš? Ker imam bergle, moram, karkoli želim odnesti ali prinesti v stanovanje, to storiti s pomočjo nahrbnika. Res tako težko razumljivo?

Jaoooo, zenska, sem bila na berglah in vem, koliksna je vreckica pasjega dreka!

Menda zmores to nesti v smeti brez nahrbtnika?

Al je treba komplicirat, da je zgidbica bolj zanimiva?!

Kaj ti ni jasno? Meni gre na bruhanje kot tisto kopico dreka samo pogledam.

In ja, zelo težko pridem po stopnicah iz stanovanja ven. Živim v drugem nadstropju in ja, mi je zelo težko priti dol in gor. Tako, da bio odpadke dam v vrečko, nahrbtnik in ven odnesem. Povrh tega pa so še daleč od vhoda ti odpadki.

Naj po celi poti bruham?

Me prav zanima kako bi se tebi dopadlo, ko se komaj privlečeš domov iz bolnice in te pričaka kup dreka na balkonu.

In ja, tudi ob mačjih drekih, če se zgodi nezgoda sredi sobe recimo, kozlam. Samo mačjeke dreke sem pač posula s peskom in potem čez čas odstranila (vmes pa se skozlala).

sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:40

Če odmislim to, , da bi ob tem bruhala.

Mi prosim lahko razložiš kako bi to prenesla z balkona do WCja? Obe roki na berglah. Torej kako?

?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Naj ti narisem:

Vzames wc papir, vzames dve mali vreckici, lahko tisti za skrinjo ali od sadja, odberglas na balkon, eno vreckico si das v zep za pozneje, v drugo vreckico das not wc papir, primes vrecko v roko z zunanje strani, drzis v pesti skupaj vrecko in papir in si potegnes vrh vrecke cez roko, potem poberes drek in tisti vrh vrecke potegnes nazaj, primes vrecko za ta vrh in odberglas na wc, kjer vsebino vrecke streses v skoljko, tu nastopi zdaj vrecka iz zepa, jo vzames in das v njo to uporabljeno vrecko, dobro zavezes in odvrzes v smeti.

Bo slo? Al ti pridem ta drek pobrat? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:54

Kaj ti ni jasno? Meni gre na bruhanje kot tisto kopico dreka samo pogledam.

In ja, zelo težko pridem po stopnicah iz stanovanja ven. Živim v drugem nadstropju in ja, mi je zelo težko priti dol in gor. Tako, da bio odpadke dam v vrečko, nahrbtnik in ven odnesem. Povrh tega pa so še daleč od vhoda ti odpadki.

Naj po celi poti bruham?

Me prav zanima kako bi se tebi dopadlo, ko se komaj privlečeš domov iz bolnice in te pričaka kup dreka na balkonu.

In ja, tudi ob mačjih drekih, če se zgodi nezgoda sredi sobe recimo, kozlam. Samo mačjeke dreke sem pač posula s peskom in potem čez čas odstranila (vmes pa se skozlala).

Kako ti gre kaj drugače v življenju, ko je milijardo bolj nagravžnih stvari od živalskega dreka?

Naj ti narišem: že ob pogledu na drek mi gre na kozlanje, da bi morala tisto prijemat… kaj ti ni jasno?

In potem še to praznit v WC, da bi še bolj kozlala?

kakšna mimoza, 04.11.2021 ob 18:57

Kako ti gre kaj drugače v življenju, ko je milijardo bolj nagravžnih stvari od živalskega dreka?

In kaj je bolj nagravžno od dreka?

Tako mimogrede, sem že gnoj kidala. Ampak ob kravjekih pač ne kozlam. Ob mačjih, človeških, pasjih drekih pač kozlam, če moram to čistiti.

sosedin pes, 04.11.2021 ob 18:58

Naj ti narišem: že ob pogledu na drek mi gre na kozlanje, da bi morala tisto prijemat… kaj ti ni jasno?

In potem še to praznit v WC, da bi še bolj kozlala?

V drugi zep si daj se par vreck, malo vecjih, za bruhanje.

Saj bo slo, verjamem vate!

Hja, na monu spraševati za nasvet… v leglu zlobnih babetin pričakovati koristen nasvet.

Zgodbica, tudi za tvojo rit raste šiba. Se bo nekoč tvoja zloba vrnila tebi.

UPam, da se med zafrustrirani babetinami kot je zgodbica in mimoza, najde vendarle še kaka normalna oseba na monu.

Tako, da prosim kak nasvet glede teme. Mogoče posuti s peskom, kot mačje? In počakat, da se stvar razsmradi? Bo pa seveda dež padal gor.

Pa tisti, ki imate kake težave s sosdovimi psi, kako to lepo obrazložite sosedom? Soseda se je na novo priselila. Imamo skupni balkon. Vmes je pa pregrada. Ampak pes vseeno lahko mimo pride, skozi eno luknjo. Nisem bila ravno navdušena, ko je poleti prišel tudi v mojo sobo, ampak nisem nič rekla. Samo, da mi pa poserje, to pa ne bi več tolerirala.

Sprejmejo sosedje, če jim prijazno omenite, da vam ni ok, če njihov pes hodi k vam na balkon, celo stanovanje, se podela?

Nič nimam proti psom, da ne bo pomote. Samo ne bi pa ima več kakega dreka na svojem.

Mislim ej, vse se da ce se hoce. Bergle gor ali dol.

verjetno tudi otrok nimate kajne , saj si ne predstavljam vaso visokost , kako ste previjali pokakane otrocke , ce sploh.

ce ste v ljubljani, pridem pocistit zastonj ni problem.

Renato634, 04.11.2021 ob 19:18

Mislim ej, vse se da ce se hoce. Bergle gor ali dol.

verjetno tudi otrok nimate kajne , saj si ne predstavljam vaso visokost , kako ste previjali pokakane otrocke , ce sploh.

ce ste v ljubljani, pridem pocistit zastonj ni problem.

Hm, če mi ni do pucanja tujega dreka, sem viskost?

Hja, nisem iz LJ, ti pa z veseljem plačam prevoz, da prideš počistiti.

Tisti, ki se zgražate, ker mi je problem pucat drek tujega psa. Zakaj pa vaše viskosti ne čistijo drekov po ulicah? Marsikje po mestih je kar krepko posrano. Tisti, ki se nimate za viskosti, zakaj ne pobirate teh drekov?

Lahko posujes pesek macji gor..

Sam pokrij s cim, da ne bo dez namocil..ce mas kak stol na balkonu…plasticen..

Pa ga parkiri cez drek.

Sosedi povej za psa ..ce je na frisn, ne ve za luknjo….pa tisto luknjo naj zadela.pa 10dg kave prinese zarad dreka..

Men se bi tudi tema nardila hehe..

Sam jz ne bi pucala..bi kr soseda…

Ps. Cez dva  dni spet posuj pesek cez…

Brina5, 04.11.2021 ob 19:58

Lahko posujes pesek macji gor..

Sam pokrij s cim, da ne bo dez namocil..ce mas kak stol na balkonu…plasticen..

Pa ga parkiri cez drek.

Sosedi povej za psa ..ce je na frisn, ne ve za luknjo….pa tisto luknjo naj zadela.pa 10dg kave prinese zarad dreka..

Men se bi tudi tema nardila hehe..

Sam jz ne bi pucala..bi kr soseda…

Ps. Cez dva  dni spet posuj pesek cez…

Hvala za idejo za pokritje.

Sicer sem, žal, po dežju opazila, tisti drek. Tako, da je že fajn razmočeno.

Luknja je že ves čas. Se je preselila na novo. Na začetku je pes tekal po celem balkonu, potem je pa naredila vmes ograjo, da bi bil balkon pregrajen. AMpak pes pride skoz. Ne vem pa, če to ona sploh ve.

Sem bila enkrat čisto šokirana. Ležim na kavču, kar naenkrat pa nekdo v moji sobi. Pes. Je kar trajalo, da sem pogruntala kje skoz pride.

Pa ravno sedaj ta drek, ko mi gre res že vse narobe, ko mi res ni še do sosede hodit in ji govorit, da naj gre drek pucat, ker bi morala skozi moje stanovanje. Pa trenutno res ni v stanju, da bi kdo prišel na ogled po mojem stanovanju.

Bom pa vsekakor ji morala povedat. Če pes leži, spi na mojem balkonu, ok. Ampak drek. To je pa hudo preveč. Ne vem, mogoče je pes, kaj bolan. Psom se ponavadi kaj takega ne zgodi. Pa redno ga vodi na sprehod.

sosedin pes, 04.11.2021 ob 20:21

Hvala za idejo za pokritje.

Sicer sem, žal, po dežju opazila, tisti drek. Tako, da je že fajn razmočeno.

Luknja je že ves čas. Se je preselila na novo. Na začetku je pes tekal po celem balkonu, potem je pa naredila vmes ograjo, da bi bil balkon pregrajen. AMpak pes pride skoz. Ne vem pa, če to ona sploh ve.

Sem bila enkrat čisto šokirana. Ležim na kavču, kar naenkrat pa nekdo v moji sobi. Pes. Je kar trajalo, da sem pogruntala kje skoz pride.

Pa ravno sedaj ta drek, ko mi gre res že vse narobe, ko mi res ni še do sosede hodit in ji govorit, da naj gre drek pucat, ker bi morala skozi moje stanovanje. Pa trenutno res ni v stanju, da bi kdo prišel na ogled po mojem stanovanju.

Bom pa vsekakor ji morala povedat. Če pes leži, spi na mojem balkonu, ok. Ampak drek. To je pa hudo preveč. Ne vem, mogoče je pes, kaj bolan. Psom se ponavadi kaj takega ne zgodi. Pa redno ga vodi na sprehod.

lepo se umiri, pozdravi

Ne beri foruma…

Ker se cuti, da si v stresu…

Posuj pesek po dreku,

Pa pozabi za danes na drek …

Pojd tv gledat..

Glih je sekirca v med…

Sam, je nevarnost, da bos res bruhnila..ker je tako brezveze da glava pece hehe..

Lepo bodi…

zgodbica?, 04.11.2021 ob 18:54

?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Naj ti narisem:

Vzames wc papir, vzames dve mali vreckici, lahko tisti za skrinjo ali od sadja, odberglas na balkon, eno vreckico si das v zep za pozneje, v drugo vreckico das not wc papir, primes vrecko v roko z zunanje strani, drzis v pesti skupaj vrecko in papir in si potegnes vrh vrecke cez roko, potem poberes drek in tisti vrh vrecke potegnes nazaj, primes vrecko za ta vrh in odberglas na wc, kjer vsebino vrecke streses v skoljko, tu nastopi zdaj vrecka iz zepa, jo vzames in das v njo to uporabljeno vrecko, dobro zavezes in odvrzes v smeti.

Bo slo? Al ti pridem ta drek pobrat? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Ma kako sem se ti nasmejala! ?

Hvala

Vsa čast, 04.11.2021 ob 20:42

Ma kako sem se ti nasmejala! ?

Hvala

BAbbe nagravzne ste, ker ste nesramne.

Fuj

Kako bo reva z berglami prinesla na balkon pesek in se stol?

Ti pa res nic ne razmisljas!

Samo zenske ste sposobne biti

Drugi zenski kace.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close