Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako poceni zavit velika darila

Kako poceni zavit velika darila

Za zavit imam 3 velika darila, čeprav imam osebe zelo rada, mi je malo mimo, da bi za vsako darilo kupila po dve roli papirja, da bi bilo zavito, pride papir že skoraj do cene darila… Ima kdo kakšno idejo, kako drugače zaviti, kot v darilni papir?

Kaj pa samo mašnca?
Ali pa poceni ovojni papir? Saj to ni tak strošek. Oziroma me zanima, kje si dobila tako veliko darilo za evro ali dva. 😉

V sekret papir

Tudi ta ni poceni :-)))

joj, a ti jaz prinesem eno celo rolo darilnega papirja? Saj tako drag pa tudi ni, no.

V navaden rjav papir. Je zelo poceni, dodaj večjo mašno…je pa res, da če nimaš zdaj za papir, ne vem kaj si potem pravzaprav kupila

Kot je že predhodnica napisala…navaden rjav ali natron papir, pa ga prej s kakim srebrnim ali zlatim flomastrom porišeš….al pa kak obstojen sprej….jaz ga kar redno uporabljam

Hvala za predloge. Kje pa se dobi ta rjav ali natron papir?

Nisem rekla, da nimam za papir, ampak da mi je mimo plačevat za darilnega …

Sem napisala “skoraj”, ta pa še nikoli ni zajca ujel 🙂

Jaz ga kupujem v Prometeju v LJ, ker imam do tam čisto blizu….drugje pa ne vem, kje bi se ga dalo kupit….
ampak po mojem bi ga skorajda morali imeti v vsaki knjigarni….pokliči tebi najbližjo knjigarno pa povprašaj ali ga imajo….

Anibas*, hvala.

V časopisnega – Delo bi bil zelo primeren format in če se kakšne rožice in pentlje narediš in okrancljaš zna izpasti čisto OK.

V trgovini poišči dovolj veliko škatlo (lahko od kakšnega večjega aparata) in jo polepi s fotografijama nečesa, kar je v akladu ali čistem nasprotju z darilom. Recimo slaščic (reklam je ogromno), če je kot darilo posteljnina … Uporabiš lahko kar lepilo za tapete, pa tudi t ostanki tapet lahko polepiš škatlo.

Se spomnim, kako sta pred desetletji dedek in stara mama ugibala, kaj sta dobila! V škatli je bil lesen kip nekega samouka, ki sta ga občudovala, prelepljena pa je bila z reklamami iz nekega sejma lesne industrije. Najprej je moral vsak povedati vsaj pet idej, kaj je v škatli, mi pa smo ju vodili z “mrzlo” ali “vroče”. Zame nepozabna obdaritev!

časopisni papir.

Kaj pa, če bi iz kakšnega blaga naredila, zašila ovoj? Tu lahko ustvarjaš po mili volji; naborki, pentlje, zavesice….
Lahko dokupiš tudi kakšno koristnejšo stvar, kot je papir in zaviješ v to. Recimo v prt za na mizo, ki ga povežeš s trakcem, kuhinjske servete iz blaga lepih barv, če je darilo bolj gospodinjske narave, bi pasalo zraven. Namesto pentlje pa recimo obesiš leseno kuhalnico ali dve.
Ali pa zaviješ v tisto folijo, ki se da poleti čez sprednjo šipo avta, da se ne zgreje toliko. Pa še sveti se lepo. Sem bi kot okrasek spadala kakšna dišava za v avto.

Lahko pa tudi nekje najdeš škatlo nevtralnih barv in narediš iz tega bajtico z okni in zavesami čez, ko jih odgrne pa vidi, kaj je notri, narišeš ali kako drugače ustvariš še vrata. Ali pa kaj drugega namesto hišice.

Za kaj bolj konkretnega pa bi morala vedeti, kaj darila bodo, da bi ovoj spadal zraven.

Vse to zahteva nekaj truda, a je vredno, če imaš veselje. Pa še unikatno bo.

Darilo daj v kartonasto škatlo, ki jo dobiš v vsaki trgovini. V gozdu naberi mah in škatlo ovij z mahom. Vse je brezplačno, samo tvoj čas bo šel:-))). Zaveži pa z bršljanom, ki ga je kar precej naokoli, samo malo je treba pogledati.

odlično, pša še kako jelko izpili, bo še lepše!

odlično, pša še kako jelko izpili, bo še lepše![/quote]

Jaz bi pa še kakega jurčka gor prilepila.

Tdi v Promaku imajo tak lep papir za zavijanje. V roli je veliko papirja in ni tako drag. Ga lahko imaš še potem za kakšna druga darila med letom, če kupiš kakšnega bolj nevtralnega.

Najbolje, da daš gor samo eno veliko pentljo.

Res, da ni papri drag, vendar pa se tem kupovanjem in potem metanjem papirja stran, samo onesnažujemo okolje.

LP MM

Natron pole lahko kupiš tudi v Office 1 Superstore trgovinah; poglej spodaj na link, katera poslovalnica ti je najbljižja; v Ljubljani in okolici jih zagotovo imajo – lahko pa pokličeš tudi na njihovo brezplačno modro številko:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close