Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako pobarvati spalnico

kako pobarvati spalnico

Imam čisto belo spalnico, dobila sem idejo, da bi stene prebarvala in sicer (verjetno rumeno in oranžno barvo) bi naredila takšne navpične črte, maloprej sem gledala na rtl-ju in izgleda ful dobro.
Zdaj pa me zanima, kako ravno pobarvat, da ne bo krivo vse skup, ali vi daste kar desko ali “up dek papir” (tisti rumeni)
Hvala in čao

Sicer še tega nismo počeli, a mislim, da se uporabi kakšen debelejši lepilni trak, seveda takšen, ki se da potem tudi lepo odlepiti.

Uporablja se krep lepilni trak

Uf se boste namatrali…. Mogoče bi bilo najlažje najprej z eno barvo pobarvati celo sobo, potem pa uporabiti lepilni trak in narediti črte ter vmes pobarvati z drugo barvo. Vprašanje, če ne boš potem s trakom odstranila tudi kaj barve (oz poškodovala že pobarvano)… Ma ne vem, če ni najboljša ideja, da pokličeš kakšnega soboslikarja… :-))

za spalnico ti svetujem bolj umirjene barve. Rdeča in oranžna so bolj primerne za dnevni prostor. V spalnici bi naj bila barva , ki pomirja.
Ok, če pa ti je tako všeč, pa le. :))) Sicer pa si nalepi lepilni krep papir in tako ločiš barve, ko barvaš!

Mi imamo po spalnici polno črt, saj sem imela željo, kako pobarvati, dragi pa je moje želje upošteval. Najprej smo pobarvali z osnovno barvo in nato s krep selotejpom naredili črte in pobaravli še druge tri barve. Dela veliko ampak nama je uspelo.

rožnata ali marelična(če je enobarvna)

črte – definitivno bi najela ta pravga malarja

saj ni nujno da so vse enako debele in simetrične. naredite vijuge, bo izpadlo bolj prijazno in razgibano sproščeno.

lp, ewy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close