Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pa ženska higiena?

Kako pa ženska higiena?

Zavračam biti lovec. :)[/quote]
meni dišiš na firbčno babše … ne pa na lovca ☺[/quote]

Aha, se mi je zdelo, da ti samo jezik (prsti po tipkovnici) teče. ;)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

meni dišiš na firbčno babše … ne pa na lovca ☺[/quote]

Aha, se mi je zdelo, da ti samo jezik (prsti po tipkovnici) teče. ;)))))))[/quote]
tebe vzeti na muho, za “počit” te, je sramota … na slaboumne se zdravi pač ne spravljamo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Aha, se mi je zdelo, da ti samo jezik (prsti po tipkovnici) teče. ;)))))))[/quote]
tebe vzeti na muho, za “počit” te, je sramota … na slaboumne se zdravi pač ne spravljamo ☺[/quote]

Ne bodi no patetičen. Preveč cenena tolažba celo zate. Pismo, bi človek več pričakoval od žaljenja. Toliko o umskih sposobnostih. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tebe vzeti na muho, za “počit” te, je sramota … na slaboumne se zdravi pač ne spravljamo ☺[/quote]

Ne bodi no patetičen. Preveč cenena tolažba celo zate. Pismo, bi človek več pričakoval od žaljenja. Toliko o umskih sposobnostih. :)[/quote]

precenjuješ se … nisi vredna tipkanja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne bodi no patetičen. Preveč cenena tolažba celo zate. Pismo, bi človek več pričakoval od žaljenja. Toliko o umskih sposobnostih. :)[/quote]

precenjuješ se … nisi vredna tipkanja[/quote]

Glede na tvoj način komuniciranja bi moralo biti to čisto ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close