Kako pa ženska higiena?
Tule se pa popolnoma strinjam s tabo. Sama velikokrat zavijem na moški wc, sploh kadar je na ženskem vrsta in tole drži kot pribito. Je pa res, da pisuarjev raje ne komentiram… kr stran gledam. 🙂
oja pa je … zelo ekzaktna ☺
babnice moti pokonci puščen pokrov sekreta … po moškem scanju čista stvar ☺
babnice pa pokrivate svinjarijo, ki jo puščate za sabo.
objavi fitopatološko analizo tvojega sekreta … prdno ga spucaš ☺
btw. pejt kurit babnice za v tvojo babjo komuno … za v skupnost z descem z vsakim postom dokazuješ, da nisi primerna
alternativno: poguglej o ženskih samostanih, kje se vidiš …. boš imela dosti opravka, sebi in familiji ne boš delala sramote … pa še zadovoljstvo boš našla
p.s. a če take brozge od babnic, kot je zlata ribica (in Calypso) masovno n enkrat spravim s sveta … a dobim popust na sodniji ☺
Na to vprašanje sem ti odgovorila že predno si ga postavil. :)[/quote]
ampak z izločanjem sebe iz teme pa nisi zadostila lastnemu odgovoru — evo, zakaj je cela država gnila
Na to vprašanje sem ti odgovorila že predno si ga postavil. :)[/quote]
ampak z izločanjem sebe iz teme pa nisi zadostila lastnemu odgovoru — evo, zakaj je cela država gnila[/quote]
Funkcionalno nepismen, mogoče? 🙂
ps; Me prav zanima ali si tako podjeten, kot si jezičen?!
Glede na opise ženskih WCjev sem radovedna kam to hodite na WCje :)?
Pri nas v službi so WCji čisti. Vložki, tamponi v zato primernem košu. Deske čistimo za sabo.
Mi je pa zanimivo, da pogosto vidim moške, ki ščij.. kar po mestu, kar na kak blok, hišo usmerijo curek. Pred nekaterimi gostilnami pa je tako vse poscano. Ne od žensk.
Sem skoraj prepričana, da ne hdoim na vaš wc v službi.
Sama sem imela v mislih wc na javnih mestih in precej obljudenih mestih. Sem pač veliko na poti. Če bi opisovala ‘svoj’ wc, bi bila zgodba drugačna. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.