Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako pa ženska higiena?

Kako pa ženska higiena?

No da vidimo žensko higieno.

Skrbim za nohte. Če imam črno za nohti, jih premažem s temnejšim lakom in se umazano ne vidi.

Tole zgoraj je pa čisto ženska higiena.

Tole zgoraj je pa čisto ženska higiena.[/quote]
Malce me spominja na fegijevsko higijeno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ženski sekreti so najbolj svinski placi — brez konkurence

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Napoleon, je mesec prej preden se je vračal iz bitk obvestil ženo, naj kopa in umiva.Pasal mu je
originalni vonj žene.

Meni pa takšna, 4 ali pa 8 ur, izmučena, sočna, potrebna počitka, po in med delom ne dela problemov pri uporabi.

Tole zgoraj je pa čisto ženska higiena.[/quote]
Malce me spominja na fegijevsko higijeno![/quote]
Ti si itak že star, pa ne moreš imet več mišic. Vsaj brez steroidov ne.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tule se pa popolnoma strinjam s tabo. Sama velikokrat zavijem na moški wc, sploh kadar je na ženskem vrsta in tole drži kot pribito. Je pa res, da pisuarjev raje ne komentiram… kr stran gledam. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Firbec 😉 Zakaj moski hodite v zenski WC in obratno? Kaksen fetis :)?

Ženska na moškem WCju— snažilka
Moški na ženskem – hišnik ..
simpl brez fetišev

lahko pa kdaj slišiš tudi kakšno debatica o sekretih — nehote ☺
pejt med ljudi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nekako to niso moje teme 🙂

Se ne upiram temu dejstvu.Nikoli še na javnem mestu nisem videla,da bi moški pustili takšno razdejanje kot jih me ženske.Ama to vidiš svašta,od zavrženih vložkov,do prepojenih tamponov da umazanije iz naslov prstov od umazanih pack po ploščicah,ejh ni da ni.

Svinjakarji s(m)o obeh spolov; ni bilo, ni in ne bo eksaktne konkretizacije kateri bolj/manj.

oja pa je … zelo ekzaktna ☺
babnice moti pokonci puščen pokrov sekreta … po moškem scanju čista stvar ☺
babnice pa pokrivate svinjarijo, ki jo puščate za sabo.

Kakšna tema.

objavi fitopatološko analizo tvojega sekreta … prdno ga spucaš ☺

btw. pejt kurit babnice za v tvojo babjo komuno … za v skupnost z descem z vsakim postom dokazuješ, da nisi primerna
alternativno: poguglej o ženskih samostanih, kje se vidiš …. boš imela dosti opravka, sebi in familiji ne boš delala sramote … pa še zadovoljstvo boš našla

p.s. a če take brozge od babnic, kot je zlata ribica (in Calypso) masovno n enkrat spravim s sveta … a dobim popust na sodniji ☺

Na to vprašanje sem ti odgovorila že predno si ga postavil. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na to vprašanje sem ti odgovorila že predno si ga postavil. :)[/quote]
ampak z izločanjem sebe iz teme pa nisi zadostila lastnemu odgovoru — evo, zakaj je cela država gnila

Na to vprašanje sem ti odgovorila že predno si ga postavil. :)[/quote]
ampak z izločanjem sebe iz teme pa nisi zadostila lastnemu odgovoru — evo, zakaj je cela država gnila[/quote]

Funkcionalno nepismen, mogoče? 🙂

ps; Me prav zanima ali si tako podjeten, kot si jezičen?!

Glede na opise ženskih WCjev sem radovedna kam to hodite na WCje :)?
Pri nas v službi so WCji čisti. Vložki, tamponi v zato primernem košu. Deske čistimo za sabo.

Mi je pa zanimivo, da pogosto vidim moške, ki ščij.. kar po mestu, kar na kak blok, hišo usmerijo curek. Pred nekaterimi gostilnami pa je tako vse poscano. Ne od žensk.

ali imaš že vsaj strategijo, da boš zvedela ☺

Sem skoraj prepričana, da ne hdoim na vaš wc v službi.
Sama sem imela v mislih wc na javnih mestih in precej obljudenih mestih. Sem pač veliko na poti. Če bi opisovala ‘svoj’ wc, bi bila zgodba drugačna. 🙂

ali imaš že vsaj strategijo, da boš zvedela ☺[/quote]

Zavračam biti lovec. 🙂

ali imaš že vsaj strategijo, da boš zvedela ☺[/quote]

Zavračam biti lovec. :)[/quote]
meni dišiš na firbčno babše … ne pa na lovca ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close