Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako osvojiti tipa?

Kako osvojiti tipa?

Priznam. Zagledala sem se v enega, ki me telesno ful privlači, čeprav je 15 let starejši. Malce me mede in ne vem, kaj si on o meni misli.

Jest bi njega sam za eno noč. Kako naj to izvedem? Pa kaj, če je poročen…

Kakšne ideje?

Upam, da to ni moj (ki te privlači). Sicer pa bi rekla: malce ga opazuj in če imaš občutek, da ti je naklonjen, enostavno ustreli: “A bi midva – jaz in ti?”

Pa boš videla reakcijo… ali se boš totalno osmešila (ker je tip zvest ženi), ali pa bo tudi on za to…

bejba, ne ga srat. Če kdo izve, boš uničila en zakon, pa še ženo (in ostalo okolico) boš imela na grbi.

In kaj, če za to izve tvoj bejbač? Je vredno? Za eno noč? Mora pa res biti nekaj, da je vreden tvoje in svoje žrtve…

Joj no! Pač bi bila z njim za eno noč, kaj je to takega? Ti ga kar uhvati, ne sprašuj se kaj boš uničila, ti sigurno nič ampak bo on, če bo. Vedno sem bila poštena in potem sem dobila za zahvalo tako porcijo, da še zdaj prihajam k sebi. Zato pa uživaj in delaj kar ti paše, ne glede na okolico.

LP!

ina.

Bravo bejba , v akcijo torej … imel sem 20 let mlajšo pa je bila ful zadovoljna s z menoj…

Seveda, kar v akcijo, kaj pa še čakaš??

Ko se boš naužila življenja, pa si poiščeš fanta svojih let, se poročita in omislita otročke.

Po 15 letih zakona pa upaš, da se bo katera zagledata v tvojega moža in mu popopestrila življenje s tabo.

Uživaj!

Bodi mu naklonjena,lepo zapeljivo se mu smej,bodi v njegovi bližini,malo ga pohvali,bodi zapeljivo prijazna,izzivalna,povabi ga na pijačo in hop avantura za eno noč je tu.Pa veliko uspeha.

Hvala za spodbudo. No, pozabila sem povedati, da imam že svoje otroke, vendar pa je pri nas sex postal dolgočasna rutina in morda me zato zanima tale tip. Stara sem (relativno mlada – 31 let), za moje pojme prijetnega videza, urejena in skratka za nekatere tudi privlačna (kdo bi si mislil), brez celulita in sivih las … moj pravi, da me pri toliko otrocih noben več noče niti pogledati…

Zato bi sama samo za eno noč… ne bi se vezala ali upala, da bi tip kaj spreminjal pri sebi, kot to ne bi storila sama.

Matr, ampak ne moreš verjet… brez čustev, samo fizično me tako privlači, da je za znoret.

Podaj se v avanturo,prepusti se,sprosti se,ne misli kaj bo,ampak uživaj.To je ena plat užitka,druga pa grenka.Pazi da ne ostaneš brez partnerja in brez ljubimca,ki bi te samo dol dal in pustil.Veliko jih je že nasedlo,potem pa tisti nesrečni:ZAKAJ.

srečno

Bejba , pazi da se ne bo zaljubil vate sicer boš imela problem . Poznam enga ki je poročen , je zaljuben v eno prav tako poročena . No , on njej ne da dihat , nor , zaljubljen , ona pa ga želi znebit ker je mislila da bo šlo za eno noč ali vsaj dve …pred kratkim sem zvedel da se dobivata še danes po 3 mesecih …
mal spremembe ne škodi pa vendar lahko se poslabša ali na bolje čase …
Domšljajte si kako je doma … hudo …

Preberi si pesem Janeza Menarta z naslovom Stara pesem.

Ima poanto in smisel. Meni je zelo všeč ….

LP

Pikipoki, dobra pesem, ki ti res da misliti. Hvala vam za mnenja.

Malce premišljujem… zakaj mora biti vse tako zakomplicirano? Zakaj smo tako “zdresirani”, da sex jemljemo tako resno ??? Zakaj je potrebno vse izgubiti, samo zato, da si potešimo radovednost, enkratno radovednost (ne v smislu ponavljanja) ???

Morda je moje razmišljanje drugačno od večine (predvsem žensk) zato, ker sem bila v preteklosti (v puberteti) kar od nekaj moških prevarana, pa ne zato, ker mi ni bilo do vedno novih novacij v sexu, pač pa preprosto zato, ker sem imela same nedozorele moške, ki so se šele “izoblikovali”, če lahko tako rečem.
In posledica teh, je preprosto drugačno razmišljanje, seveda v smislu, da to ustreza obema… Moj, mislim, da me še ni prevaral, verjetno pa bi to drugače sprejela kot sem pred leti… Po eni strani sem jezna na vse bivše fante, ki so mi “uničili” statut pomena družina.

No, ne vem kaj bom naredila. Morda bi bilo fino, da malce počakam in vidim, ali me bo to minilo ali pa bom naredila kaj, da potešim svojo radovednost in upam, da ne bo nobenih posledic (iz nobene strani), če bo seveda on za.

Nekoč pa sem gledala eno oddajo od dr. Phila (sicer takih stvari ne gledam, ampak takrat me je njegova izjava prevzela). Tema je bila medsebojni odnosi. Rekel je: “Življenje je prekratko, da bi ga kratili z nesrečnostjo. Če nisi srečen, je škoda vsakega dne.” Vsak pa si ta dva stavka seveda razlaga po svoje.

Lep vikend!

Jaz bi tudi rada pa ne vem kako. Fuuuuuuuuuuuul me en privlači, je zdravnik. Včasih se mi že trga.

vesna, močno upam, da ni tisti, ki mene privlači. Je namreč tudi zdravnik. In to, pomisli !!! ginekolog.

osvoji ga in bodi z njim pa kaj potem ce ma zeno.

beli angel, malo preveri datume.
bog ve, ce se dandanes temu ginekologu se sploh vstane.

bejba, ti si smešna

Bejba, Žan, vaga, vesna, vitka, bibita = isti pisec

Pa razmislite, ali se vam ljubi sodelovati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close