Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ohranjate mladosten videz

kako ohranjate mladosten videz

Hehe…možno 🙂
Imam pa občutek, da mlajši moški vedno pogosteje izbirajo starejše ženske…v drugi puberteti pa ponavadi mlajše 😉

” Moška menopavza je veliko zabavnejša od ženske.
Pri ženski menopavzi se zrediš in te obliva vročina, pri moški pa hodiš za mladimi dekleti in voziš motor ! ” 😉

Čudovito se spoznaš na kompleksen moški um, ki ga le malokatera ženska razume:18-letniki 50-letnice, 50-letniki 18-letnice. 🙂

Moška menopavza v biološkem smislu sploh ne obstaja, ker smo teoretično sposobni zaploditi otroka vse do smrti. 🙂 Menda je imel Charli Chaplin kar dobro čez 70 let, ko je ponovno postal očka!

Tudi sam se sprašujem, zakaj vas potem mati narava ohranja pri življenju še po menopavzi? haha 🙂 Aja, zdaj sem se spomnil, pri kitih starejše samice, torej “babice”, skrbijo za svoje vnuke. Tako da, če ne boste imele vnukov… 🙂 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, če je pa tako, pol sem pa jaz itak na konju 🙂

Moja mama, ki jih ima 55+, zgleda kot da bi jih imela manj kot 40, da o očetu sploh ne govorim, kako je pri svojih 60 mladosten in poskočen 🙂

Ja, če je pa tako, pol sem pa jaz itak na konju 🙂

Moja mama, ki jih ima 55+, zgleda kot da bi jih imela manj kot 40, da o očetu sploh ne govorim, kako je pri svojih 60 mladosten in poskočen :)[/quote]

A na konju si? Je dobro zdresiran? Jah, ampak v Sloveniji menda ni “pravih žrebcev”, zato Slovenke rade odpotujete kam bolj v južne kraje, ni ga menda čez čistkrvnega arabca… 🙂

Sploh pa ni pogoj, da se aktvirajo geni, ki jih imaš od staršev, lahko “se vržeš” po ljudeh nazaj v rodove.

A mladosten in poskočen je tvoj očka? Na katerih področjih to? Če je to na onem, ko jaz mislim, potem tvoja mama te njegove posebne vitalnosti ni ničkaj vesela, mogoče pa zato kaj bolj mlajše ženske. haha 🙂

Po tvojem avatarju sodeč si lahko samo mislim, zakaj navijaš za arabce 🙂

Baje so tudi prejšnji rodovi v naši familiji vsi po vrsti bili zelo mladostni.

Na različnih področjih, šport, ples…. moja mama pa je njegove vitalnosti zelo vesela in obratno tudi on njene 🙂

Bibita_Melita

Aja, zgledam ko konj na sličici? 🙂 hahah

Jah, ti si mi pa bolj slabo podkovana v poznavanju žrebičkov, če si samo s slovensko pasmo seznanjena. 🙂
Odlika arabskega žrebca: plemeniti, elegantni, vročekrvni, hitri.
Mogoče pa te še kaj pot zanese dol v Severno Afriko ali na Bližnji vzhod.
Baje se je treba zelo močno okleniti njegove “grive”, da te ne vrže s sedla.

Če smo že pri živalih, pa verjetno veš, katere 3 živali ženske naravnost obožujete:
– lisico okrog vratu
– jaguarja v garaži
– žrebca v postelji

Po moje ne samo tvoja mama… 🙂

Zgledaš kot Arabec, zdaj, če si pa na konju pa ne vem, ker se iz sličice ne vidi 🙂

Koristni in predvsem uporabni napotki, ko me zanese tja dol v one kraje 🙂

Če smo pa pri živalih, od zgoraj naštetih jaz obužjem samo eno vrsto; ne rečem pa, da drugih ne maram 🙂

Moral bom umakniti avatar, vidim da nekaterim dekletom preveč razburkam domišljijo. haha

Domačega dobro vjahaj, te bo vsaj ubogal, ker ti so po moje preveč divji zate, mirna, kot zgledaš… 🙂

Zaradi mene, kar pusti avatar, meni arabci itak ne sedejo, tako da tudi domišljije ni… hehehe 🙂

Hvala za nasvet, vsekakor vreden upoštevanja.

Hm…zanimivo, kako se razvije debata 😉 Iz ohranjanja mladostnega videza nad 30+ sta prešla na ate, mame, živali, južne kraje… 🙂

samo nadaljevala … da mlajši moški izbirajo starejše ženske, druga puberteta, moška menopoavza, motor…. pa …:)))

bemu tok dober zgledam, da so me dones hotli v šolo vpisat :))))))

vsak dan mlajša, ne vem kaj je to. se še komu to dogaja :))?

Aleksandra, takoj se javim:)))))))))))

Aleksandra, še mal, pa bo treba osebno nosit zraven 🙂

jebemu, lih kar mi je šolski avtobus ustavu :))

res kriza ja 🙂

Tudi jaz imam 33let, pa sm še do lani izgledala 23. Sedaj pa sem se zaradi stresa, žalosti, negativne energije, pesimizma, jeze, …v osmih mesecih postarala nepopisno. Gube, gubice, ….grda sem, v glavnem. Kot da imam 50 let in še te slabo prenašam.
Katastrofa.

D.dan

Rekreacija?Da,vska dan ura hoje in pol ure plavanja

Zdrava prehrana? DA.veliko sadja in zelenjave in vode

Dobre kremice? NE

Mladostna oblačila? ittak ampak v meji

Pozitivizem? ABSOLUTNO

Smisel za humor? ITAK

Fajn hobi?seks in seks…

imam jih 38 in dva sina ki mi noben ne bi rekel da sem dala dva poroda skozi:)))
tam 10 let mi dajo pa malček tudi geni vplivajo

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

V glavnem ste že napisali, kaj nas ohranja mlade….

Dodal bom še to, da mladosten videz ni le zunanjost, ampak izžarevanje notranje lepote, zadovoljstva, kot odsev ljubezni do življenja.
Naše telo je kot cvetoča roža..Če jo neguješ na pravi način, redno zalivaš:), bo cvetela še na mnoge dni.

ARGANOVO OLJE svetlo za obraz, temno za hrano in masažo
Za obraz 4o ml v vrčku, za hrano in masažo 25o m v steklenici (Sanolabor)

Glej knjigo Argan Oel

Odziv ( posebno v ambulantah) Vi ste se pa zmotila v rojstnem datumu!

Precej seksam doma in zunaj.

Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?

Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?[/quote]

če se trava preveč razrašča in še posebno, če je dost plevela vmes, pomaga edino, da vse zažgeš 🙂
potem bo pa mir 🙂

Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?[/quote]

če se trava preveč razrašča in še posebno, če je dost plevela vmes, pomaga edino, da vse zažgeš 🙂
potem bo pa mir :)[/quote]
totolna vojna torej?)) ne pomaga, pomaga če se zadeve lotiš sistematično, torej v jeseni totalni herbicid, preorat in novo trato noter in to na gosto, da se lepo razraste))

Bibitko, no, pravi moški mora malo pikati, posebej, ko stisne poljub ženski, da jo celo preletijo mravljinci, ko jo oplazi s konico brade.

Bibitko, no, pravi moški mora malo pikati, posebej, ko stisne poljub ženski, da jo celo preletijo mravljinci, ko jo oplazi s konico brade.[/quote]

če imaš v mislih takšno brado, kot si jo imel ti na prvi slikici, potem…. ja se zna zgodit, da žensko spreleti :))

imaš pa kot izgleda neko posebno veselje, da spreobračaš vse, kar jaz napišem. ampak si predvidljiv. malo bolj se potrudi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close