kako ohranjate mladosten videz
Čudovito se spoznaš na kompleksen moški um, ki ga le malokatera ženska razume:18-letniki 50-letnice, 50-letniki 18-letnice. 🙂
Moška menopavza v biološkem smislu sploh ne obstaja, ker smo teoretično sposobni zaploditi otroka vse do smrti. 🙂 Menda je imel Charli Chaplin kar dobro čez 70 let, ko je ponovno postal očka!
Tudi sam se sprašujem, zakaj vas potem mati narava ohranja pri življenju še po menopavzi? haha 🙂 Aja, zdaj sem se spomnil, pri kitih starejše samice, torej “babice”, skrbijo za svoje vnuke. Tako da, če ne boste imele vnukov… 🙂 😉
Ja, če je pa tako, pol sem pa jaz itak na konju 🙂
Moja mama, ki jih ima 55+, zgleda kot da bi jih imela manj kot 40, da o očetu sploh ne govorim, kako je pri svojih 60 mladosten in poskočen :)[/quote]
A na konju si? Je dobro zdresiran? Jah, ampak v Sloveniji menda ni “pravih žrebcev”, zato Slovenke rade odpotujete kam bolj v južne kraje, ni ga menda čez čistkrvnega arabca… 🙂
Sploh pa ni pogoj, da se aktvirajo geni, ki jih imaš od staršev, lahko “se vržeš” po ljudeh nazaj v rodove.
A mladosten in poskočen je tvoj očka? Na katerih področjih to? Če je to na onem, ko jaz mislim, potem tvoja mama te njegove posebne vitalnosti ni ničkaj vesela, mogoče pa zato kaj bolj mlajše ženske. haha 🙂
Bibita_Melita
Aja, zgledam ko konj na sličici? 🙂 hahah
Jah, ti si mi pa bolj slabo podkovana v poznavanju žrebičkov, če si samo s slovensko pasmo seznanjena. 🙂
Odlika arabskega žrebca: plemeniti, elegantni, vročekrvni, hitri.
Mogoče pa te še kaj pot zanese dol v Severno Afriko ali na Bližnji vzhod.
Baje se je treba zelo močno okleniti njegove “grive”, da te ne vrže s sedla.
Če smo že pri živalih, pa verjetno veš, katere 3 živali ženske naravnost obožujete:
– lisico okrog vratu
– jaguarja v garaži
– žrebca v postelji
Po moje ne samo tvoja mama… 🙂
D.dan
Rekreacija?Da,vska dan ura hoje in pol ure plavanja
Zdrava prehrana? DA.veliko sadja in zelenjave in vode
Dobre kremice? NE
Mladostna oblačila? ittak ampak v meji
Pozitivizem? ABSOLUTNO
Smisel za humor? ITAK
Fajn hobi?seks in seks…
imam jih 38 in dva sina ki mi noben ne bi rekel da sem dala dva poroda skozi:)))
tam 10 let mi dajo pa malček tudi geni vplivajo
Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?
Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?[/quote]
če se trava preveč razrašča in še posebno, če je dost plevela vmes, pomaga edino, da vse zažgeš 🙂
potem bo pa mir 🙂
Pri meni pa je ravno obratno, še preveč se mi razrašča, sicer ne cvetje, ampak trata, ki jo moram na vsakih nekaj dni pokositi z žiletko. Kakšen herbicid naj uporabim, da mi tega ne bo treba več početi, ker je malo nadležno? Mogoče jo preveč zalivam (z domačim vinom)? Naj raje pijem več rdečega zaradi višje vsebnosti kisline, ki bo posmodil trato?[/quote]
če se trava preveč razrašča in še posebno, če je dost plevela vmes, pomaga edino, da vse zažgeš 🙂
potem bo pa mir :)[/quote]
totolna vojna torej?)) ne pomaga, pomaga če se zadeve lotiš sistematično, torej v jeseni totalni herbicid, preorat in novo trato noter in to na gosto, da se lepo razraste))
Bibitko, no, pravi moški mora malo pikati, posebej, ko stisne poljub ženski, da jo celo preletijo mravljinci, ko jo oplazi s konico brade.
Bibitko, no, pravi moški mora malo pikati, posebej, ko stisne poljub ženski, da jo celo preletijo mravljinci, ko jo oplazi s konico brade.[/quote]
če imaš v mislih takšno brado, kot si jo imel ti na prvi slikici, potem…. ja se zna zgodit, da žensko spreleti :))
imaš pa kot izgleda neko posebno veselje, da spreobračaš vse, kar jaz napišem. ampak si predvidljiv. malo bolj se potrudi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.