Kako oglaševati svoj bodoči s.p.
Ti si ziher podjetnik, da si tako poln nasvetov.[/quote]
Jaz sem uspešen mamin sinek. Dobro živim v svoji vlogi. Tudi to je ene vrste podjetnost. Probaj ti tako, če zmoreš. Najlažje ti je biti na socialni podpori in cel dan na internetu. To ne zahteva nobenega posebnega truda.[/quote]
Potem so vsi socialni problemi plod visoke podjetnosti. Kako iz države iztisniti “maksimum”.
Jaz sem uspešen mamin sinek. Dobro živim v svoji vlogi. Tudi to je ene vrste podjetnost. Probaj ti tako, če zmoreš. Najlažje ti je biti na socialni podpori in cel dan na internetu. To ne zahteva nobenega posebnega truda.[/quote]
Potem so vsi socialni problemi plod visoke podjetnosti. Kako iz države iztisniti “maksimum”.[/quote]
Definitivno so (ste) motivirani in usposobljeni za svojo vlogo v družbi. Ti že veš …
Potem so vsi socialni problemi plod visoke podjetnosti. Kako iz države iztisniti “maksimum”.[/quote]
Definitivno so (ste) motivirani in usposobljeni za svojo vlogo v družbi. Ti že veš …[/quote]
Moje mnenje je, da če si prisesan še k mamici v odrasli dobi, kar pomeni, da si močno odvisen od nje v vseh možnih oblikah…sorry, to ni uspeh, ampak gomila žalosti. To ne more biti podjetnost v pravem pomenu besede, ker takšna vloga ne vzpodbuja razvoja in človekove notranje integritete. Po drugi strani pa…ja, tudi takšni morate obstajati:). A veš, potem več ostane za nas, ki nam je mar:).
Definitivno so (ste) motivirani in usposobljeni za svojo vlogo v družbi. Ti že veš …[/quote]
Moje mnenje je, da če si prisesan še k mamici v odrasli dobi, kar pomeni, da si močno odvisen od nje v vseh možnih oblikah…sorry, to ni uspeh, ampak gomila žalosti. To ne more biti podjetnost v pravem pomenu besede, ker takšna vloga ne vzpodbuja razvoja in človekove notranje integritete. Po drugi strani pa…ja, tudi takšni morate obstajati:). A veš, potem več ostane za nas, ki nam je mar:).[/quote]
Kar zabavajte se s tistimi ostanki, za katere vam je toliko mar. Rade volje odstopim …
Če si res kakšna poslovna ženska, me boš zagotovo čez leta zavrnila kot kupca kake tvoje storitve, ker ne maraš denarja bogatih dedičev, ki s prstom niso mignili za svojo kupno moč? Ti daš veliko na etični izvor denarja. Raje cent od siromaka kot milijon od poosebljene mamine nesposobnosti, pa naj še tako maha z denarnico, polno kartic z realnim pokritjem …
Ničesar ne prodajam, torej nisem odvisna od kupne moči drugih. Meni je pomemben odnos do denarja. Tvoj odnos je črpaj, dokler gre. Moj odnos do denarja je oplemeniti, kar ustvariš. Ne moreš verjeti, kaj vse lahko izveš o človeku. Ni vse v denarju, je pa v odnosu do le-tega, kar za sabo potegne še druge stvari.
Fiška, srce, treniraj malo sprostitvene tehnike. Ni ti treba biti pri vsakem vprašanju takoj na visokih obratih. Kako pa misliš, da se boš odrezala na avdiciji, če boš kdaj v prihodnosti kandidirala za mojo soprogo? Misliš, da bom jaz tako živčno razvalino v sveti zakon jemal? Misli že danes na prihodnost in dobro pazi, kaj počneš. Nič ne veš, katerega marihuanco ti bo usoda v življenje pripeljala …
Moj trening je še več treninga:). Ne moreš verjeti, da to deluje:). Bolj sem pod stresom, pritiskom, večje gore lahko premikam:). Meni je všeč tako. In kdaj bom, če ne zdaj? Izkoriščam svoj potencial, svoje obdobje največje intelektualne rasti. V tem vidim smisel in pot. Meni ni nič odveč ali preveč, tako so me naučili.
Ne vem pa, o katerem showu ti govoriš:)). Mislim na danes za jutri. To gre z roko v roki. Brez današnjega dne ni jutrišnjega. Naj se ustavim? Saj diham. In ne verjamem v usodo.
Forum je zaprt za komentiranje.